40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Jó reggelt Nagyikák!
Kívánok szép és örömteli napot mindenkinek, aki dolgozik jó munkát.
Köszönöm a kávét nagyon finom volt.
Amint látom ti nem sokat aludtatok.
Nálunk felhős az ég, 7,5C°van.
A fiam már elment dolgozni, apa most ébredezik, a cicám itt kvakog a galomboknak.
Ma megyek dokihoz gyogyszert íratni.
Aki teheti jó unokázást.
Szia Dóri!
Nem tudom mi a neve a virágnak, de nekem is van ilyen. Az enyém sem ment semmire, D.-ioldali szobában volt. Kb. 3 hónapja átraktam az É.-i szobába, így csak szűrt fényt kap és csodák csodája beindult. Már bokrosodik is.
Majd visszakérem a lányomtól a "virágos"könyvemet, mert abban meg van a neve. Már két éve nála van a könyv, anyu majd hozom mondja.
Köszönöm a gratulációkat Petra nevében is.
Akinek még szüli napja van, vagy férjének, gyermekének szintén ok-sok boldogságt kívánok.
Képtelen vagyok ilyen gyorsan végíg olvasni amit tegnap óta termeltetek, egyszerűen lehetetlen mindenkinek külön válaszolni.
Látom lemaradtam a kávéról, így most kénytelen leszek én főzni. Lehet jelentkezni, aki szintén úgy járt, mint én.
Szeretnélek megkérni titeket, hogy nézzétek meg az adatlapomon a képeimet. Tettem fel egy virágot, mert nem tudom, hogy mi a neve, és hogyan kell gondozni. Engem igencsak próbára tesz, mert az alsó leveleket eldobja, ugyanakkor gyönyörűen hozza fent a leveleket. Olyan lett, mint egy pálmafa. Az elhullott levelek helyén pedig hozná az új hajtásokat, de nemigazán indul be ott sem. Ha esetleg valaki ismeri, kérek szépen tanácsot tőle, hogy miként gondozzam. Előre is köszönöm.
Felvirradt a hajnal,
nézd milyen szép reggel,
köszöntünk ma Téged,
sok-sok szeretettel.
Fogadd el szívünk köszöntő szavát,
hogy veled ünnepelhessük
születésed napját.
Adjon a jó Isten erőt,
egészséget néked!
Boldog születésnapot kívánok Mindenkinek, aki ma, vagy a közeljövőben ünnepli/ünnepelte a szülinapját!
Petráéknak szivből gratulálok és további sikereket kivánok Nekik!
Azért ha a férjed kimegy oda a bizonyosra, egy kicsit beugorhatnál!
Sziasztok Többiek!
Bocsi, de ez volt az utolsó hozzászólás, így erre reagálnom kellett, vissza még nem olvastam. Én most ébredtem csak, mert későn (éjjel kettőkor) feküdtem le.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok, a betegeknek jobbulást!
Szia!
Gratulálok az unokádnak. Szép teljesítmény. A fiamék kicsinek nem voltak valami sportemberek, de 15-17 évesen elkezdtek focizgatni, és azóta is csinálják, persze amatőr szinten. Különböző (egyetemi, munkahelyi) bajnokságokba neveznek be, és hetente egy-két alkalommal űzik. A kisebbik fiam még túrázik is. Muszáj, kell a mozgás a napi sok ülés után.
Ők különben elméleti szinten versenyeztek (fizika, földrajz, matek) még anno az iskolákban.
További szép sikereket kívánok az unokádnak.
Jó reggelt, szép napot, jó egézséget Nektek és a kis unokáknak.
Tyukanyóca nagyon boldog születésnapot kívánok Neked, sajna tegnap már nem tudtam itt lenni, mert a párom lefoglalta a gépet egészen ma hajnalig. Ezért nem tudtam a közös köszöntőben bent lenni.
Ma meg szabadnapos, nem tudom meddig tudok itt lenni.
Petra unokámék tegnap elsők lettek a szertorna versenyen Győrben (Kaposvár Munkácsy Mihály Gimn.)
Olyan sokat írtatok tegnap óta, hogy még nem is tudtam átolvasni, majd szép lassan.
Köszönöm a kávét, finom volt jól esett.
Ne aggódj, tudok a puskával bánni!!!!!!!!
Lánykoromban egy lövész egyesület tagja voltam, versenyekre is jártam. Sok szép eredményt tudok felmutatni és amit az ember lánya egyszer megtanul, nezezen felejti!!!!!
Szia Margó!
Hogy eludtál? Kipihented magad?
Rozika!
Előttem is mindig ott van a puska!
Nagyikák, az jár a fejemben már egy ideje, hogy akinek nincs még, annak nincs kedve naplót írni? Szerintem sokkal jobban megismerhetnénk egymást az által. Persze a csevegést nem pótolja. (Ha napló van, akkor bele lehet nézni, kinek milyen napja volt, mi történt vele, mert ha az emberlánya késő érkezik ide, több oldalt összefüggéseiben végigböngészni, az nehezebb. És megmondom őszintén, igaz, keveset vagyok veletek, de nem tudlak Benneteket mindig beazonosítani...)
Csak elmélkedtem, aki nem akar, ne írjon naplót természetesen.
El is felejtettem leirni, hogy tegnap milyen aranyos volt Vivike, 5 hónapos és négykézlábra állt és ugy rugózott előre-hátra.
Nagyon erős kisbaba, még mindig "csak" szopik, háll. Istennek rengeteg teje van a menyemnek!
Szép jó reggeltmindenkinek!
Most csak bekukantottam, de délután feltétlen jövök. most megyek dolgozni.
Aki ma ünnepel, annak nagyon sok boldogságot a gyengélkedőknek pedig jobbulást kívánok!
Kukuritúúúúúúúúúúúúú!
Jó reggel, szép napot Nagyikák!
Remélem kipihentétek magatokat.
A munkába menőknek jó munkát kivánok!
Köszi a kávét, nagyon jól esett.
A betegeknek mielőbbi gyógyulást, az ünnepeteknek
sok böldögságot kivánok!
Jó reggelt!
Köszi a kávét fincsi volt.Ne haragudjatok,de megint nem müködött az internett.Köszi a jó kivánásokat átadtam férjemnek ő is üdvözöl bennetek.Mint írtam a találka Annával sikerült,nagyon sokat beszélgettünk kb 2órát,de még tudtunk volna többet is.Tegnap az unokák aranyossak voltak szokás szerint nem akartak hazamenni.Feketeerdő tortát készítettem és a meggyet mindenkitöl elkérték.Remélem ma azért müködni fog a nett ha mégis eltünök akkor csak azért mer nem müködik.
Jóreggelt Nagyikák!
Legyen kellemes, szép napotok!
Van friss, fini kávé, ha esetleg a közelben van valamelyőtök, szívesen látom.
Remélem, betegünk nincs, ha van jobbulást, az ünnepelteknek boldogságot, és jó unokázást Mindenkinek!
Akkor szervusz hugi, jó éjt!!!
Én priviben küldtem!
Nálam, 00,00 írt ki elküldésre.
Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)