35+ a párom ciklusa (beszélgetés)
Szóval a közös kisbabátok életében nem veszel apaként részt.
A párod még vásárolni sem mehet már, csak a babával. Pedig lehet, annak a kis változatosságnak is örülne.
Mert az csak úgy jó igazán, ha spontán, szenvedélyes, romantikus akár vad, de tényleg nem eltervezett.
Nem is értem èn sem, hogy lehetne úgy együtt lenni, hogy "Itt vagyok, áll a cerka, vetkőzz!"
Persze, nem pont így írta a fórumnyitó, de na..akkor is...😞
Te meg nem őt csábítgatod, hanem a gép előtt ülsz.
Parancsra én se tudtam soha szeretkezni!
Hahh...de jó lenne, ha így működne..😂
Elárulom, totál nem így működik...nagyon sok nőnél, nem.
Nappal nem tud aludni, éppen most is tv t néz, a gyerkőc 2 órája alszik.
Az előbb leirtam mit segitek.Sajna fogy a türelmem a szex miatt
Ahány nő, annyiféle.
Olyan is van, akinek változó.
Azt nem merném kijelenteni soha, hogy óramű pontosságú. Nekem pl csak a hossza az, de hogy mikor jön meg az csak kb...
Szoptat?
Igen,
szerintem valami hormonális jellegű probléma áll a háttérben,de az alacsony libidó is ezzel magyarázható.
Kértem már szépen h. vizsgálatra menjen el,mert ez csak gyanú részemről..
Hát a jelek szerint nem igazán van rád izgulva...
Amúgy hány éves? És miért fontos neked a ciklusa?
Sziasztok már kérdeztem tőletek.A páromért aggódtam mert 38 napos volt a ciklusa.Az utolsó 43 napos volt és szerinte nem probléma.Mit tegyek?
A másik gondom a kevés szex.Nem képes jól lereagálni mikor mellette fekszem kiéhezve álló zászlóval.Majdnem könyörögnöm kell h. valami történjen.
Még mindig enyhén de fájdalmas az együttlét számára.A sikositót emlitettem, de fél használni.Iszonyúan makacs.Kössz a tanácsokat és hozzá szólásokat.
További ajánlott fórumok:
- Ki hogyan küzd a ciklusával járó hangulatingadozással?
- Kinek hogy változott a ciklusa a szülés után?
- Mikor érdemes tesztelni, ha minden hónapban eltérő hosszúságúak a ciklusaim?
- Rövid ciklusaimat akartam rendezni palástfűvel, progeszteron krémmel. Olyannyira sikerült, hogy meg sem jött azóta. Mit tegyek?
- Hányadik napon tesztelhetek, ha rövidek a ciklusaim?
- 35+ a párom ciklusa, hogyan vehetném rá a vizsgálatra?