30 év korkülönbség (beszélgetés)
Szerintem is írj naplót,és írd le a férjed és a másik férfi jó és rosszul tulajdonságait.
Mi a helyzet a házasságoddal?Ha valaki más felkeltette az érdeklődésed,akkor annak már vége...
Gondolhatod:))Nem kitörő örömmel.
Aztán elfogadták később,mikor látták,jól megvagyunk.
Előtte 8 évvel fiatalabb fiúval jártam-akkor az nem tetszett a szüleimnek.Meg azért köpködtek,hogy olyan,mintha az öcsém lenne.
Most meg mást mondanak-de nem érdekel-ez legyen a mások legnagyobb gondja-baja,rajtunk csámcsogni.:DD
Akkor is elmondhatom,hogy volt szép 10-20 évünk.
A mai fiatalságra nem ez a jellemző-valljuk csak be:DD
Egy 50 éves is elpatkolhat infarktusban.
Aki a 70-et megélte,könnyen elélhet 90-ig is akár:)))
Miért ne működhetne????
Nálunk 25 év a korkülönbség, és tökéletesen működőképes már több mint 4 éve.
Nem hiszem, hogy az évek számítanak, sokkal inkább a szellemi érettség.
Nem kell mindjárt apakomplexusra, meg egyéb marhaságokra gondolni!
Én is gondoltam már erre, hogy neki ez büszkeség
hogy ennyivel fiatalabb nője van, de szerethet is nem, vagy én vagyok csak ennyire naiv?
Nem baj-nekem most is sármos,jóképű,és nagyon izmos.Aktívan sportolt évtizedekig.
Ismerek 20-30 -40- es éveikben járó,elsatnyult-torha krapekokat-nem is kell messze keresgélnem.
Haverom 36 éves,mindenhova autóval jár-egy sarkot nem tudott lefutni.
szia!
Én nem tudnám elképzelni ezt a saját életemben.(23vagyok)
Ha te házas vagy,és van más az életedben már 3 éve,akkor a házasságod mehet a levesbe.A férfi viszont azt csinál amit akar,mert a korából kifolyólag még az élettársát is választhatja.
Nem tudom mekkora érzelmi krízis kell ahhoz,hogy az 57éves járjon a fejedben,de ha csak erről van szó,akkor akár egy magadhoz való korodbeli férfi mellett is megtalálhatod a boldogságot..Lehet mire teljesen megszereznéd az 57évest,addigra elvesznének a fiatal éveid...
Inkább nézd meg a fiát!:)))
Szerintem "apa komplexus "!
Hát azt Te tudod ki iránt mit érzel! És azt is melyik kapcsolatodnak milyen jövője van!? Azt is Te tudod mit szeretnél öt, tíz év múlva és kinek az oldalán!
Neked kell azt is megválaszolni, miért kellett más a férjed mellett?! Mit ad az a kapcsolat, amit Tőle nem kapsz meg?! És van-e értelme folytatni akár a férjeddel, akár az új barátoddal?!
A válasz Nálad van.
Szia!Szerintem a 30 év korkülönbség elég nagy,főleg így,hogy mindkettőtöknek van társa. Gondolkozz el azon,hogy mit keresel (találtál) meg ebben a férfiban,amit a férjedben nem.Mitől jobb ő neked? 3 év pedig elég nagy idő ahhoz,hogy eldöntsd,érzed-e hogy fontos vagy-e neki vagy sem.
Néztem az adatlapod,27 éves vagy,előtted az élet,ha mégsem a férjed az igazi.Ülj le,írj naplót,írj ki magadból mindent, írd le hogy melyik férfiban mit látsz,mit szeretnél látni,stb.Érdekes dolgokra fogsz tudni rávilágítani.Mivel általánosságban írtál,csak általánosságban lehet válaszolni :)
Hello!
Nálunk 30 év korkülönbség van,10 éve vagyunk együtt-és kitűnően megvagyunk.
Úgyhogy működhet:))-Persze nagy általánosságról nem tudok nyilatkozni-csak a saját példánkról.
Szia!
Nemrég indítottak egy fórumot, amiben 20 év korkülönbség volt a téma.
Többedmagammal megállapítottuk, hogy egy darabig működhet a dolog, de a kor előrehaladtával egyre nehezebb lesz a fiatalabb félnek...
Hány éves vagy?