22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél? (beszélgetés)
Tudom hogy hosszútávon nemlettvolna realitása,de nagyon jó érzés volt,és ennyi.
Alapvetően meg nemvagyok érzelmes tipus ,inkább anyagias,és a romantika a lehető legtávolabb ál tőlem.
hát élj az emlékekben:D lehet hogy nem is volt még 18 se:D
De gondolom az életedben nem csak az anyagiak a fontosak! Szerintem valami 30 körülit keress! Volt itt egy 32 éves is ! :D
Mindegy, hogy miért, de szerintem jól tetted, hogy szakítottatok! Nem sokáig tartott volna a kapcsolat! Most azért "okoskodom", mert a gyerekem hasonló korban van,és elég jól ismerem azt a korosztályt!
Én lassan elérem amit igazán akarok.
Az anygi jólétet.
Nem érted akkor,mert nem magam fényezem ,mert tisztában vagyok a hiányoságaimmal ,de ő valóban belenyúlt a lelkembe ,és most nyugodtan ömlesztheted a cinizmusod,mert nekem az egy csodás napom volt amit sosem felejtek el,és mindig is bánni fogom hogy nem maradtam vele ,mégha el is hagyott volna akkorsem.
Túlkoros vagyok hozzá! :D És képzeld el, amikor összehasonlítana a 18 éves barátnőjével! :D
Ha tanul, akkor van egy saját kis társasága hasonló korú fiatalokból. Velük együtt tudtál volna szórakozni, beszélgetni, röhögni...?
Te szeretnél már családot? Vagy már elváltál?
szóval neked bejön power:DDDDDDDD
De ha power még keresgél, akkor ezek szerint nincs gyereke. Ő már abban a korban van, hogy ha nincs, akkor talán szeretne. Egy 18 évesnek pedig a mai világban még eszébe sem jut! Szórakozni járnak, továbbtanulnak...
hát milyen jó hogy ide csak ilyen önbizalomtúltöltött hapsik járnak:DDDDDDD
Ő ma már dolgozik vagy tanul?
Tudom hogy nem,és ezt most nem arcoskodásból mondom.
power 38 és még ő is keresgél összeillettek volna:D
Ez szerintem nem társadalmi előítélet kérdése! Később megbántad volna! Egy 18 éves még keresgél, és nem biztos, hogy 4-5 év múlva is úgy gondolta volna, hogy Te vagy az igazi!
már rég elhagyott volna:DDDDDD
Sok szempontból nyitotabbak mint a harmincasok ,és még semmi rigojájuk ninncs.
Ha nincs a tátrsadalmi előítélet ,akkor a mai napig vele maradok.
Böbebabát már power sem ismeri! :D Vagy még igen?
Ne aggódj, 1-2 évet még letagadhatsz! :) De a húsz év az már sok!! Később meg pláne! Amit ugye már itt ragozunk egy ideje! :D
nem ismerte böbebabát?:D vagy mi volt a gond?:DDDDDD
Soha nem fogom bánni,és nem vagyok öreg:)
De a generációs hézag miatt minél gyorsabban lekelett zárnom,ami sikerült,is nagy bánatomra:(
Itt van helyette powerlifting! Ne válogass!
Talán túléled! Vagy mégsem?
Az lehetett volna.De én nem mentem bele.
És nem egy kis ri...cról van szó!!!
További ajánlott fórumok: