2020 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok, én is csatlakoznék :) 6 hetes vagyok UH szerint, ciklus szerint + 1 hét. Sajnos én is egy hete küzdök állandó rosszulléttel, napi többszöri hányással. Nem valami jó, de remélem a babának igen és minden OK lesz, első terhességem. :)
Ti voltatok UH-n már, ha igen mikor mentek legközelebb?
Köszi! Nem segít semmi, az első babámnál is ez volt :/ de elmúlt kb. 3 hónap alatt...
Gratulalok :) en ma 9+1-nél járok, de a 6. héttől minden napos az egész napos émelygés. Szerencsére hányás eddig még nálam nem volt. Próbáld meg esetleg a B6vitamint.
Sziasztok,
Én is jelentkeznék a csoportba, 7 hetes terhes vagyok. Viszont nálam vannak tünetei a terhességnek: egész napos émelygés és többszöri hányás. Valaki szenved még ilyesmiben?
Én is nagyon sajnálom Eliszke, de a legjobbakat kívánom és bízom benne hogy a következő havi csoportokban még találkozunk!
Nagyon sajnálom! :( Kitartást és sok sikert a továbbiakban, kívánom, h mihamarabb teljesüljön a vágyatok!
Nagyon sajnalom!!😞sok erot kivanok es mielobbi babasodast lombikkal!!
Sziasztok!
Sajnos én is elhagyom a csoportot, ugyanis ma reggel majdnem 7 hetes méhen kívüli terhességet állapítottak meg.
Azonnal műtöttek, de sajnos ki kellett venni a jobb petevezetékemet is.
Mondták, hogy a bal petevezetékem nagyon hosszú, és kacskaringós, így jobbnak látom ha innentől megpróbáljuk a lombikot. Nem merek megkockáztatni még egy ilyen tortúrát.
Nekem is első baba lesz 😊
Köszi :) én ma 7+1 napos vagyok, akarom mondani a pontocska ennyi idős :D Azt álmodtam, h ikrek lesznek, inkább rémálom volt :)))
Eliszke mi volt a dokinál?
Van még valaki rajtam kívül, akinek nem első baba? :)
Nagyon szurkolok, hogy jooo eros szivhang legyen :) En jelenleg 6+5nel jarok mensi alapjan es jovo szerdan megyek ismet dokihoz. Nagyon lassan telnek ilyenkor a napok😀 Eliszke neked is megy a drukk!! Irjatok majd doki utan. Szofi te hany hetnel jarsz?:)
Nekem mellfeszülés, étvágytalanság továbbra is és nagyon érzékeny vagyok a szagokra. A hús szagától egyenesen rosszul vagyok, főként leveseket eszek mostanság.
Csütörtökön megyek dokihoz, remélem most már legalább látni lehet majd valamit :) Szerencsére a progeszterontól a pecsételés teljesen elmúlt, így még bizakodóbb vagyok.
Kicsit "aggódok", hogy nincs émelygés meg különös rosszullét, de lehet még visszasírom ezt az állapotot :D
Szerencse nekem mellfájdalmon kívül nincs semmi panasz, vasárnap volt, hogy a derekam le akart szakadni, annyira fájt. Nektek hányadik hét? 😊
Ugyanígy vagyok...:-/ Egyébként pénteken megyünk orvoshoz, szívhangot hallgatni :) te mikor mész legközelebb vizsgálatra?
Ki hogy erzi magat? Nalam stabilan 4-5napja egesz napos emelyges van..
Köszönöm! Én is ebben bízok, hogy hamar összejön megint!
Nagyon sajnálom :( ha ez segít, ugyanígy volt a barátnőm, a következő hónapban ismét összejött a baba, júniusban kell szüljön. Kívánom, h mihamarabb beköszöntsön hozzátok gólya!
Nagyon sajnalom!😞Sok sikert kivanok Nektek, remeljuk par het mulva megirod majd a jo hirt!!
Sziasztok! Nekem 8 napot késett a mensim, pozitív lett a teszt, be is jelentkeztem orvoshoz, de aztán múlt hétvégén barnázással kezdődött minden, már akkor ki voltam borulva, utána pedig átcsapott vérzésbe. Rohantunk a dokihoz hátha tud valamit mondani, meg nehogy méhen kívüli legyen, és hát sajnos ez a baba nem tapadt meg... most a héten újra kezdjük a próbálkozást és bízunk benne hogy hamar össze jön a következő baba! Nektek gratulálok 😉
Nálunk is tudják már a szülők meg a nővérem, a többiek majd a 12. hét után, első körben is így csináltuk. Mivel tervezett baba és épp anyósoméknál voltunk csak épp odasúgtam a férjemnek reggel, hát nem volt a legkreatívabb megoldás, de olyan izgalomban/pánikban voltam. Az első babánkat ennél viccesebben tudta meg, ugyanis hajnalban, munka előtt készültem edzőterembe menni, amikor teszteltem, berohantam a hálóba és felráztam szegényt, h te jó ég, terhes vagyok, szegény azt sem tudta melyik világon van, ráadásul ő meglepetés baba volt :))) A nagyszülőkkel viszont ennél kreatívabbak voltunk :D
A szűk család tehát a szülők és tesók nálunk tudják, de szélesebb körben még várunk azért a 12. hétig. Ti már elmondtátok?😊
Köszönöm szépen és én is gratulálok Neked!😊 Igazábòl én olyan izgatott lettem a pozitív teszttől, hogy nem túl romantikus módját választottam a közlésnek😁 de a boldogság így is nagy volt. És te?
Esetleg ti hányadik héten közlitek nagyszülőkkel, rokonokkal és hogyan a jó hírt? 😊
Eliszke megy a nagy nagy drukk, tudom milyen szörnyű napok, órák ezek! Drukkolok!
Gratulálok! :) hogyan közölted végül a nagy hírt? :)
Tegnap eljutottam en is orvoshoz es szerencsere minden rendben! 2mm-es a mi kicsikenk es mar pulzalt a szive😍 2het mulva megyek ismet. Eliszke biztosan nalad is minden oke lesz csak meg tul pici azert nem latta :)
Köszönöm a bíztató szavakat Suncike!
Este megint elkezdtem barnázni. Ma délelőtt egy enyhe görcs, utána pedig rendes piros vérzés. Azt mondta az asszisztens, hogy ha vérzek akkor egyből menjek, így ma is látogatást tettem.
Semmi konkrétat nem tudtam meg. Azt se mondta, hogy vetélés, azt sem, hogy nem. Azt is javasolta, hogy csináljak egy tesztet (pozitív lett), bár nem értem minek, mert ha neadj' isten el is vetéltem akkor is pozitív lesz a tesztem egy jó darabig ha van baba, ha nincs.
A progeszteronról azt mondta, hogy álljak le, ne szedjem tovább.
Nagyon hosszú lesz ez a hét... küldjétek a csí-t, nagyon izgulok :(
Annak, h nem látta a picit több oka is lehet, ne izgulj :) például később fogant, vagy nem volt olyan jó minőségű az uh. A progeszteron és magnézium sokat segíthet, ha mégis vmi gond lenne. Pihenj sokat és ne izgulj! :) én tudok olyat is, aki a terhessége első hónapjaiban vérzett, mert a szervezet "emlékezett", h mi a dolga :) egyébként nekem december 4-én volt meg utoljára, pénteken voltam dokinál, épp hogy látszott a pontocska és tudom, h hamarabb fogant, vagyis úgy gondolom :D Majd írj, h h vagy, mik a fejlemények!
Megvolt a doki ma. :) Semmit nem látott, pedig nagyon kereste, mondta, hogy nagyon friss még a dolog. Jövőhéten szerdán menjek vissza hozzá, aznap reggel pedig csináljak egy terhességi tesztet újra.
Tegnap elkezdtem barnásan pecsételni, de nagyon minimálisan, arra írt fel progeszteront. Hormonváltozás lehet az oka.
Mondta, hogy pihenjek sokat, magnéziumot szedjek bőven és most várunk.
Huh, izgulok nagyon, hogy minden rendben legyen. Tudom, hogy ez a dolga meg kötelező felvázolni a negatív eshetősgeket is, de olyan lelombozóak tudnak lenni ezek az infók. Kicsit kétségbeestem, szerencsére az asszisztensnő megnyugtatott. :)
Veletek miújság? Minden oké mindenkivel? Valahol valami fejlemény? :)
További ajánlott fórumok: