2018 márciusi babát várók, gyertek! (beszélgetés)
A c&a valahogy eddig kiesett nekem, mint babaruha. De megnézem majd ott is.
Mi is kaptunk használt ruhákat. De a kezdőméret volt a legkevesebb, mert mindkét gyerek 56cm felett született.
Majd használat közben fog úgy is minden kiderülni. A boltok születés után is nyitva lesznek majd.😅😉
Én egy szürke felhő mintásat meg egy kék "bolyhosat" vettem a pepcoba. Tényleg nagyon jó áron és anyagból vannak a pokrócok ott.
Az előbb annyira rossz helyre dugta valamilyét,hogy úgy ugrottam fel a fekvésből. Azt hittem kitör, mint az Alien. 🤣🤣😆
Mi csak azert vettunk egy fokkal jobb minosegueket mert amit nem sajnálunk itthonra az mar megvan.
2 zsak ruhat kaptunk 1 eves korig.:)
De ha nem kaptunk vna biztos h veszek sokkal olcsóbbakat is.
Hát az biztos, hogy egy igazán minőségi Brendonos vagy h&m.es ruha tovább megmarad. De azt hiszem mikor majd a barackot tömöm késöbb a gyerekbe és az hagy foltot hiába mosod, arra jó lesz az ilyen pepcos vagy kikes is.
Annyira hamar kifogja nőni tényleg a legcukibb dolgokat hogy mire újra ráadnám addigra kicsi is lesz.😒
Amilyen gyorsan nőnek az elején kb 2 használat után ki is növik. 😄
Ennyi pénzért legalább nem sajnálja annyira az ember, hogy egyik napról a másikra már nem jó rájuk.
Bububomba, Franc22. Meg is dőlt, a mindenki más napra van kiírva dolog. :P
Most éppen csuklik a Picúr, érdekes, hogy volt pár hét, amikor egyáltalán nem csuklott, most 1-2 hete újra kezdte.
Este meg valami kemény kis alkatrészét dugta ki, már bökött rendesen. Gyorsan vissza is takartam a pléddel, még nézni is rossz volt... :P
Tegnap a Pepcoba beugrottam még, hát nem le voltak árazva a babaruhák??? 290-360ft-okért lehet kapni body-kat meg rugikat. Vettem nagyobb méretet, majd belenő úgy is. Ennyi pénzért meg a hülyének is megéri, hát még nekem :P Most már csak nagyobb méretet veszek mindenből, mert mi van ha születéskor kinövi az 56-os méretet??? Az szívás lenne.
Én kölcsönkaptam egy Momert kézi mellszívót, hátha kell majd. Persze a legszerencsésebb ha mindig annyi tej van, amennyi a babának kell. De ezt sose lehet tudni előre.
Dhélia- Lány, március 1.
Nephra6- Lány, március 16.
medvécske- Lány, március 20.
Bububomba- Lány, március 22.
Franc22- Lány, március 22.
Levina- Lány-Lány
tothgabi80-Lány
Hungarita- Lány
BerZo- Fiú, március 2.
Gy83- Fiú, március 4.
nonuc- Fiú, április 11.
docika88- Fiú, március 12.
Erzsee- Fiú, március 13.
Mermancs- Fiú, március 14.
LiluLilu – Fiú, március 17.
nikkencs29-Fiú, március 18.
Fiabesca- Fiú, március 29.
barbus0501- Fiú, május 23.
maineecoon-Fiú
acelgirl- Fiú
Hello Mindenkinek
Március 22
30hetesek lettünk. Tegnap előtt voltam nődokinál, sima vizsgálat és uh. Hát eddig fejjel lefelé volt és most vissza fordult és faros, mondta doki, hogy reméli vissza fordul. Éreztem mikor megfordult, úgyhogy tudom figyelni.
Tegnap voltam védőbe, hát elkeseredtem, mert 10kg-nál tartok. Baba szívhangját akartuk meghallgatni, de érezhette hogy védönő követi a készülékkel, mert egyfolytában elment.
16-án megyek 30hetes uh-ra, hát remélem már megtudom hogy mekkorák a méretei picinek.
Mi nem vettünk semmit még. Van autósülés, babahordozó, kiságy, cumisüvegek, plédek, ágynemük, kiskád. Mind kisfiamról örökölt. Februárban kezdünk el beszerezni mindent, ami kell, hiányzik.
Pocaktartót vettem a derékfájásra, eddig kétszer használtam és annyi a tapasztalat, hogy a köldököm nem fáj.
Savval küzdök és a hányingerrel. Most a gaviscont kezdtem el, mert se rennie, se tej, se salvus víz nem segített.
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy belekotyogok, kézi szívót csak akkor érdemes venni, ha valakinek sok ideje van, nagyon erős keze és sok türelme. Az egyik legnagyobb tévedésem az Avent kézi szívó volt... Márciusra várom én is a második babát, de ha veszek, elektromosat fogok. Egyébként, ha hirtelen kell valakinek mellgyulladás vagy egyéb okok miatt, több helyen lehet jó minőségűt bérelni. Érdemes utánanézni.
Boldog babavárást kívánok mindenkinek a hátralévő időre!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik most tudták meg, hogy babát várnak, gyertek...
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2020 márciusi babát várók