2017. júliusi babák (beszélgetés)
Megint elkezdtem barnázni. :-( Egyenlőre csak egy picit, de szomorú vagyok, mert másfél hete nem volt semmi.
Lehet csak felsértettem a körmömmel vmit, nem tudom, de aggaszt a dolog.
Férjem éjszakás volt, most alszik, ha felebredt akkor megtárgyalom vele, hogy mi legyen. Nálunk csak ügyelet van, ünnepnap miatt. Azt sem akarom, hogy kiakadjanak a kórházba és lecsesszenek, hogy főlöslegesen mentem be és csak gondot csinálok nekik...
Már én se nagyon.
Kegyetlen fejfájásom van. Tegnap is fájt bevettem egy Benuront de nem hatott. Most azon gondolkozom, hogy 2 Benuron legyen egyszerre vagy fél ampulla algopyrin, ezt nem mertem terhesen de végülis a fél adag kb olyan erős mint a gyógyszer formája. Tegnap vettem be először gyógyszert fejfájásra prdig 2-3 hete sokat fáj a fejem szóval nem vagyok olyan, aki mindenre gyógyszert szed.
Jó reggelt csajok!
Kinga, drukkolok! Remélem azóta bejutottál.
Nem igaz már! :( Drukkolunk nagyon pedig!! Meg frissítünk :D
mèg mindèg várok!:-D most bemegy előttem 2 aki ctgn volt!:-)
Nem hiszem el, te vagy az első és mennyit kell várnod....... 😡
mèg várok! bement előttem egy kèsőbb èrkezett kismama aki hozta magával a kisfiát! hu már nagyon izgulok! èn vagyok az elsö ès nem èn jutok be először!de ezt a 10 percet már kibirom, ha a 3 hetet kibirtam! :-)
Hajrá hajrá!!! Kérjük a dupla képet! :D
Hajaj várjuk a híreket :D
Akkor jól emlékeztem :) 2 babát is látunk ma 😁
èn! már itt ülök!:-) èn vagyok az első! 7kor kezdenek, már fèl7kor itt voltam! várom, hogy kezdjen a doki!
Jó reggelt !
Megy ma valaki uh-ra ? :)
Valószínű.
Most estére én is görcsölök. Magnézium van enyhít vagy nem.
De hidegfront is van. A kisfiammal végig megéreztem a frontokat, sok görcsölés miatt.
Köszi :) Akkor lehet két napja azért görcsölgetek újra :)
Az enyém 40 év körüli lehet. De tényleg szerencsém van vele.
Örülök neked is. 😊 cuki a fotó.
Cuki a babád, örülök, hogy minden rendben. 😊
[link]
Van olyan már 10-11-12 hetesen, hogy 4 milit is nő 1 nap alatt! Meg is éreztem rendesen, nekem sokszor van, hogy 1-2 napig sokat görcsöl a hasam, szerintem az ilyen hirtelen sokat növős napokon.
Azért linkeltem be, hogy lásd kb mennyit nőhet a következő 2 hét alatt, meglátod, elég nagy lesz már! 😊
Gratulálok lányok!! Epri ne aggódj,szerintem most fog a te babód igazán nagyot nőni! 😉
Húúúú mekkora :D Formás :D :D
Szegény! Ez idegőrlő lehet,de holnapig kell csak kibírni!! 😊
Nem kaptam kepet,csak telefonos kepem van,teszem ☺
gratula! jaj milyen nagy már!:-)
Gratula!!! Képet kérhetünk ? 😁
Jaaaaj szuper :D Képet raksz fel? :D Szép nagy már :)
Akkor jó :) Én bízom benne, hogy most nagyobbat nő :D Bár lehet nem ártana többet ennem xD
Sziasztok! ☺ tul vagyok a vizsgalaton,minden rendben. Koszonom a drukkot! ☺ 57mm a teljes hossza es 17mm a nyakiredo.
Egyre gyorsabban nőnek. Nekem december 5- én 8 mm volt a pici, 23- án 29 mm, január 4- én pedig 5 cm. December elején még egy héttel kisebbre mérték mint mensi dátum szerint lennie kellett volna, tegnap pedig már 1 nappal idősebb mint dátum szerint lennie kéne. Nem egyformán fejlődnek, no meg ők biztosan nem olvassák a táblázstokst sem, hogy mennyi idősen mekkorának "kell lenniük". Biztos minden rendben lesz. Olyan gyorsan nőnek ezek a picik.
Hát jó, hogy nem bírtam :D
További ajánlott fórumok: