2017. júliusi babák (beszélgetés)
Muszáj rendbe lennie! :-)
Ja igen mondtad is emlékszem!! Nagy drukk mindenkinek!!!!
Én is drukkolok mindenkinek!
Mi nephrológiára megyünk 11-re, remélem most is negatív lesz a kisfiam vizelete.. meg 3 hónapig vaspótlás kellett vashiány miatt, kontroll ma, remélem az is rendben lesz..
Na hát én is nagyon izgulok, mint a vizsgadrukk xD
De jó lesz, érzem :D Drukkolok ám neked is :)
Drukkolok, hogy szép képecskéd legyen es veled együtt izgulok, én du 4-re megyek. (olyan feszült vagyok, mint amikor vizsgára készültem, a gyomorgörcs is ahhoz hasonló :-)) De minden rendben lesz mindenkivel!!!!!!
Ez van mostanság mindennap mióta ezek az kisörlők jönnek.. de olyan lassan jönnek, hogy a maradék se lesz kint túl hamar.. már nem bírom a korán kelést de volt mikor már fél 4-kor fent volt, szerencsére ez a ritkább.
Jesszus fél 5! :O Kitartást! 11. fog az már jó sok! Lassan mind kijön ;)
Vééégre eljött a napod!! :) Bizony, hogy szép képet fogsz feltölteni!! ;) Várjuk is! Nekem ma is göcsölés van, tiszta idegesítő :(
Meg szoktam oldani 😂 a férjem itthon volt most 2 napig, mivel ő nappal is alszik ha a gyerek is könnyebben felkel reggel én meg alszok tovább. 😂 de csak vagy 2-3 hete, ez az álomkór engem megöl.
Na igen, úgy kicsit nehéz tovább aludni :D
Végre szerda. 😊
Én tudtam volna még aludni de fél 5 körül kelt a fiam mostanság. 😢 11. foga jön éppen..
Én is szedem/szedtem mindkét babával, minden rendben lesz!
Jó reggelt, kb 4 óta csak forgolódom, nagyon izgatott vagyok :D Tegnap egész nap fájst a hasam, nehezen is aludtam el, olyan jó kis mensis fájás volt, de nem olyan erős. Remélem szép képecskét tölthetek majd fel :)
Sok sok pinehést :) És szépen növöget a picurid :)
Sziasztok! :) én hétfön voltam dokinál pecsételés miatt...szerencsére minden rendben,csak peogresteron kell szednem és kímélő életmódot élnem. 13mm már a picúr,7h5 naposan :)
2 mm az semmi. Nekem sokkal több volt. Eleve később fogant de ahhoz képest is le volt maradva. Miután mindkét babám tudom mikor fogant azt mondom 6-7 hetesen nem kell komolyan venni mert valahogy kisebb, mint a táblázatok meg UH gép szerint. 8-9 hetesen már a gép is mindig nekem adott igazat a fogantatás korával kapcsolatban. Ha szeretnél plusz UH-t, magándokihoz el tudsz menni.
Szerintem valami van hogy mindenki görcsölget. Pl front.
Köszönöm ,én is neked Én is magán dokihoz járok, már háromszor voltam mert sajnos már volt vetelesem így mennem kellett progeszteronert, ez a 7+4 volt az utolsó találtunk szép erős ❤ hangot is meg minden jó csak kb 2mm kisebb....de igazából nem is tudom,hogy jót tesz-e a sok uh, meg parazok, hogy mi van ha valami baj lesz az uh on így karácsonyra igen kikeszulnek lehet ezért mondta a 12.uh . Nem tudom mit csináljak.. valahogy ki kéne birnom
gratulalok!:-) az nekem nagyon soknak tünik ! az èn dokim nem magán doki, mègis voltam a 6.hèten(az 5.re már időpontot akartak adni, de nem akartam, mert tudtam , hogy nem lesz szivhang ès hogy ne odegeskedjek 2hetet)aztán 8, most majd 10, ès gondolom majd a 12!
Sziasztok!
Vagyok én is csak tegnap is meg ma is dolgoztam. Holnap szabadnapos leszek.
Visszaolvasni se nagyon tudlak benneteket túl sokat írtatok! :)
Azt viszont láttam van 1 ikrek anyukank is :) ez annyira jó. Azt hiszem így lett kerek egész ez a csoport :)
Mi jól vagyunk. Csaka szokásos tünetek plusz sokkal ingerültebb vagyok 1-2 napja. Mindenre ugrok. Szép estét mindenkinek :)
Ma már én is kezdtem parázni. Olyan mensi előtti érzésem van. Mondjuk pont ma lenne ciklus szerint.
ugy tünik ez ma ilyen görcsölgetős nap!:-) megnyugodtam ha más is görcsnek irja le! eddig csak nyomás fèlet èreztem! :-)
Ma én is görcsölgettem,nem volt vészes. Inkább gyenge voltam meg hamar elfáradok 😩
Látom válaszoltak! Jól lemaradtam ma! 😔
Szia! De jó üdv köztünk 😁
Sztk-ban 6 hetesen megállapították a terhességem, már elküldtek védőnőhöz, aztán kiderült a 12 hetesig nem lenne semmi. Amúgy is már dilemmáztam, hogy legyen-e fogadott orvos vagy sem, így már végképp akartam fogadni.
Szia, üdv itt!
De, sok. Magándokihoz járok, 6 és 9 hetesen voltam nála és már a 12 hetes a következő, így is sok idő. 😂
További ajánlott fórumok: