2017. júliusi babák (beszélgetés)
Jaaa :D Mondjuk tegnap én is elgondolkoztam rajta hogy most mennyit is töltök a hétvégén? Mire rájöttem hogy 11 leszek már! :) Abban bízom csak, hogy a genetikain nem lesz lemaradva a korához képest. Attől félek hogy nem nő úgy és kisebb lesz :(
Nem is lesz gond! ;) Majd azért írd meg mit mondott az orvos, de ha lehet tippem: "Ha reggel pótolta az esti adagot, semmi baj sem lesz!". Szerintem egy extra uh-ra elmehetnél csak úgy hogy lásd meg mi is :D De biztos vagyok benne hogy jól vannak a picurik. (akik már jóóóó nagyok) :)
Én mensi szerint már azt se tudom hol járok XD már a gyerekkel számolok :D
És végül akkor mennyi leszel? :D
Betöltött 11. héttől lehet :) Én is 12+2-nél mennék (mensi szerint 12+5)!
Köszi :) Kis picuri utálja a képet csinálnak róla XD komolyan... sose sikerül normálisat XD Lehet mégis kiscsajszi lesz XD
Jupi, nagyon kis cuki a sztarfotó :) már nagyon vártunk :)
Na felhívtam őket január 17-ére kaptam is időpontot.
Azon gondolkodom, hogy 12+0 lehet már erre menni? (tudom 11-14. hétig javasolt) Csak mert pont úgy jönne ki az időpont XD
1kor kell.hivnom, akkor kezd rendelni, akkor kell hivnom! a növèr nem pánikolt be annyira, hogy felhivja a magán számán! :-) annyit mondott szerimte nem lesz gond, de azèrt beszèljek a dokival, másnem behiv, megvizsgál ès megnyugszom!
Itt is 35, csak kértem hozzá a terhességi toxémiát így 45 lesz. Ebben egyébként nem tudom mi van benne az alapdolgokon kívül. Szerintem semmi. De jobb mint a kórházi 5 perces bunkó stílusú uh...
Ahaaa, nekem valami kiterjesztett kombinált tesztet mondott, 35 ezer most néztem az oldalukon. Hát én ehhez nem igazán értek XD Lehet megkérdezem még a védőnőt mit gondol róla. Sose volt a családban semmi gond. Csak ilyenkor mindig úgy érzem, h a a doki javasol valamit akkor illik megcsinálni.
Jajj de szuper!! :) Én is magánba csináltatom a kombináltat, ugyan nem az Istenhegyiben de itt is jók a tapasztalataim :)
Sziasztok! Minden rendben, sztárfotó feltöltve (jobb oldali a feje bal oldalt a törzse) Gépen jobban látszott kis babaformás volt :D De sosem szeretne fotogén lenni xD Hallgattunk szívhangot is cukika volt, de még annyira nem érzékeltem jól :D
17mm-es 8+1 vagyok.
Javasolta a 12. héten a kombinált tesztet a Czeizel intézetben 33ezer forint. 7 dolgot néznek és nagyon alaposak azt állítja. Sima szűrés kórházban meg 9 ezer. Megfontolandó. Ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem abból meg baj nem volt hogy kérdeztünk, csörögj ra ,és ezt nem azért mondom mert baj lenne,csak hogy megnyugodj :)
igen, ezen már èn is gondolkodtam, de hát ö az orvos! ès egyèbkènt èn nem talalkoztam eddig se vèrrel, sem barnasàggal, ő találta minta vètelkor! meg lassan már el.kène hagyni, nálam meg 1 szem kihagyása rögtön ezt okozza!
Én még 30 hetesen is volt mikor félig hason keltem. 😂
Én töményen barnáztam a kisfiammal 6 hetesen, nem kicsi volt az ijedtség. Délután 2 körül kezdődött (persze azonnal hívtam a dokit de addig végzett a kórházban, magánrendelésen meg 4-kor kezdett) és 6 órakor tudtam az első utrogestant használni, attól féltem túl sok idő telt el. Közben végig barnáztam. Nekem a doki azt mondta ha progeszteron hiány miatt ha vetélés történik az élénkpiros vérzés az, ami azt jelzi, hogy már késő a proginak.
Valahogy én is mindig hason fekszem mikor reggel csörög az ébresztő :D
Igen ezt mondom, lehet egy szemmel megkene emelni neki az adagot, mégis csak 2-en laknak bent, de am szerintem sincs baj :)
Én telefonáltam már hasonló ügyben dokinak,teljesen megértő volt..
ez nyugtat engem is, hogy csak 1szem este! meg, hogy már nagyok! csak a barnas csíkocska ijesztett meg!
Én hason alszom ameddig tudok. 😂 azt hiszem sokáig már nem lesz kényelmes, egyelőre még az.
Nekem egyébként Utrogestanból 2x2 volt az adagom.
Nálam ez rendszeressé vált, így szinte mindig oldalt fekszem. :(
Látom bevetted azóta. A progeszteron nem ürül ki ennyi idő alatt, meg már termel ilyenkor a méhlepény is! Azóta pótolva van, nem lesz semmi gond!
Biztos ami biztos, legalább megnyugszol :)
Én reggel kupozok, este gyógyszert szedek progeszteronba és ez se sok olvastam van aki 3x2 meg ilyen mennyiségeket használ...
11 hetesen szerintem nem. Pár nappal ezelőtt a reggeli adagom elfelejtettem és majdnem délben vettem be. Ez volt az első ilyen eset. Nem volt se görcsölés se semmi. Vedd be most azért, az a biztos!
További ajánlott fórumok: