2017-2018-ban kisbabát szeretnénk (beszélgetés)
Sziasztok!
Szia Adri!
Sajnos én is úgy jártam, mint Te, karácsony előtt 11. het környékén missed ab, én is leiden hetero vagyok.
Mi márciusban próbálkoz(hat)unk újra, sajnos mi lombikozunk.
Teszteltél már?
UH mész 11.-én?
Nekem 5+3 hetesen még petezsákot se mutatott, 6 hetesen volt p.zsák, 7+3 hetesen embrió és szívhang.
Szerintem az aggódás az természetes, persze nem jó rettegni....
Sajnos elhalt a baba, úgy néz ki szerencsém volt, hogy Ő... Kiderült, hogy trombózis hajlamom van (Leiden-mutáció heterozygóta), de szerencse a szerencsétlenségben, hogy nekem nem lett bajom. Elég lesz a vérhígító injekció és ennyi.
De most már ott vagyunk lelkileg, hogy akár jöhet, persze rágörcsölés az nincs, szóval hagyjuk a Sorsot, hadd munkálkodjon. :)
22.héten? Az nagyon durva.
Mi történt?
Ezek miatt van talán az h nincs a kezemben; végig aggódok érte, aztán ha megszületett azért, h ne legyen semmi baja...
Így igaz.
Kislányt akartunk nagyon; s hiszünk benne h előző baba azért nem maradt meg h kisfiú lett volna v beteg lett volna, vagy mindkettő.
Kislányunk előtt engem is mindig lelomboztak a neg.tesztek mensi előtt.
Mivel most töltöttük be a 2 hónapot, így mindenképp őszt megvárjuk dokim javaslata alapján, de utána vátom h jöhessen az utolsó kistesó.
Két alkalommal vettem, mindkétszer negatív lett pedig baba volt, igaz az első nagyon hamar missed.ab lett.
A harmadiknál már nem fogok venni ovu tesztet az biztos.
6 hetes vizsgálatnál szerencsére minden rendben volt. Kíváncs leszek mkor jelentkezik az első mensi (remélem még várat magára)hisz szopizik a pici. Dokim azt mondta h 9 hónapos kora előtt nem nagyon javasolja h ismét próbálkozzunk, így azt betartjuk.
Ennél roszabb nincs is.
Minket az is megviselt mikor kislányunk előtt 2015 decemberben missed.ab.lett, pedig ott csak b-hcg tudták biztosra h terhesség volt. Ez megalapozta az esküvő és karácsony hangulatát számomra.
Ovu tesztre nem mernék hagyatkozni.
Nekem mikor kislányom összejött a legerősebb ovuteszt kicsit halványabb volt mint a fölső csík, ami elvileg negatívnak számít.
Ja igen, nálunk a másfél naponkénti együttlétek lettek a nyerők. (Egyik nap reggel másik nap este)s így hogy ovu környékén kettő alkalom volt az esélyes, a doki meg is mondta konkrétan meik lrtt a nyerő, tekintve h kislányunk lett.
Nem értem.
Az adatlapodon van egy pozi teszted! 2016 augusztusi
10.
Baba méretri szerint 19 mm volt azaz 8+4 napos.
Nem derült még ki semmi. Egy hete se történt...
Sziasztok! Csatlakozom. Első babánk lesz. Ez lesz a 6. hónap, hogy próbálkozunk. Most vettem ovutesztet, de nem értem :D ugyanolyan lett a teszt ma is és tegnap is. Naptár szerint ma kéne lennie vagy holnap a peteérésemnek, mert utoljára éjszaka jött meg, hajnali egykor.
Csajok, ez a mi évünk lesz :)
Sajnálom. 🙁 Hány hetesek voltatok?
Kiderült hogy mi történt?
Nekem van egy 6 éves lányom ő 3 év után lombikkal sikerült. A születése óta ( 6 éve ) nem védekezünk és nem estem teherbe ( apánál nagyon kevés a sperma ) Utolsó mensim nov 26-án volt és jelenleg késik. Méhszájam fent van és puha melleim bizseregnek de semmi mensi előtti tünetem nincs meg. Hasam sem fáj.
Tesztet csináltam kettőt is negatívak.
Ma este megyek nőgyógyászhoz. Ezek után nem tudom mire számítsak...
Sziasztok!
Csatlakoznék én is :)
29 éves vagyok. Van 2 fiam már.
Karácsonykor meghalt a pocaklakónk 3.baba...
Most lábadozok a műtétből es várunk minimum 3 hónapot.
Sziasztok, csatlakozok én is hozzátok.
Mi is tervezünk babát erre az időszakra.
Bő 1 év próbálkozás után nekem is 2015 december közepén missed ab lett, pont 1 héttel az esküvőnk előtt s karácsony előtt volt ez.
Akkor azt mondta a doki h első mensit várjuk meg, utána lehet próbálkozni ismét. Ez megtörtént. Utána egyszer s utoljára jött meg. Dokim szerint a szervezet emlékezett a terhességre.
E vitamin, folsavat, b komplex vitamint, mio-inosytolt szedtem még nem lett pozi tesztem. Utána a 16.hétig progeszteront kaptam támogatásképp.
Következőleg nem tudom hogy ezeket azedjem e, hogy lesz, dokimmal ezt még megkonzultálom.