Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2016 júniusi babák... (beszélgetés)
Nagyon gratulálok Te májusi :D szuper :D
apuveddmeg nekem a varost...
Sziasztok!
Jelentem jol vagyunk. A kicsi szivecske csak ugy zakatol :) lattuk is es hallottuk is :))))
11 mm es 7+2-3 ahogy en is szamoltam.
A kovi vizsgalat a 12. Heti genetikai fent nala az istenhegyin!
Eddig ugy nez ki, hogy majus 30-31 ahogy en szamoltam :( :)
Igen, szeptember 11. :)
Nagyon egy napon vagyunk.
Szeptember 11- èn volt meg az utolsó? Izgis egy cipőben szerintem :D
Sziasztok!
Gratulálok a friss pocakosoknak, és csatlakoznék.
Netes kalkulátor szerint a szülés várható időpontja: 2016.06.17.
Ma picit rámijesztett reggel pár csepp barnázással, de voltunk dokinál és minden rendben. A hcg másfél nap alatt duplázódott. Nyh 17mm, és végre láthatóvá is vált a kis 4 x4 mm-es Pöttyöm is.
Május 31-et számolok, de sosem lehet tudni, ugyhogy jelentkezem :)
De jóó de már májusi leszel :/ de inkább rendben legyen az a lènyeg! Ìrjál majd!
MA este 8! :D
Szívhangot megcsodáljuk és remélem kíírja a várható dátumot :)
Örülök, hogy itt tartasz :)))
Sziasztok! Ha van valakinek clostylbegyt (bontatlan dobozzal), és már nem kell, megvenném! Írj privit! Köszi.
Sokaknak segìtett volna egy ilyen fórum ki hogy van ès sok sok kèrdèst helyre rakni :) D.11 majd meglátod :D
Sziasztok!
Én ahogy számolom május 31-re vagyok számolva, sokat gondolkodtam, hogy melyik "hónaphoz" csatlakozzak :)
Még igazából most sem tudom, megvárom mit mondd a doki, ma vagyok 7+0 hetes.
Gratulálok nektek a pozi teszthez :)
Vikyci, mi találkoztunk már valahol itt a hoxán :)
Én június 27-én születtem, anyám is beleillett volna ebbe a fórumba.. :D bárcsak akkor is léteztek volna ilyenek.
Nekem is van pozitív tesztem :) Pénteken megyek orvoshoz :)
Remèlem vannak/ lesznek mèg páran júniusban :)
Szia :) 4 . napja lett halvány pozi 10. dpon ma a nem várt ugy nèz ki pozitìv. Számìtás szerint június 16-17.kb..
Szia!
Mostanában teszteltél?
Ha minden igaz az én babám júni 3-án fog születni.
Sziasztok! Tudom a pozi tesztnèl járunk vagy most fogunk mèg csak tesztelni ...de remèlem leszünk egy páran.. :)
További ajánlott fórumok: