2015 szeptemberi babavárók (beszélgetés)
En del-pesti vagyok. Terhestornara majd max a masodik trimesztertol megyek, mert eddig nem mozogtam. 5 hetes vagyok
2015 szeptemberi babák a klub cime, de ha a klubokra kattintasz folul, a fejlecen, akkor is konnyen megtalalod. :-)
Nem ad ki semmit a kereső a szeptemberi babákra :( Nikk_1982 te melyik részről vagy? Jársz terhestornára? Mikorra várod a picit?
Igen van,keress rá. 2015 Szeptemberi babák
Sziasztok! Mi ez a klub? :) Vannak Pesti kismamák?
Sziasztok! Van itt valaki? Hol lehet kismamákkal együtt sorstáskodni?
Hu, a leges-legelso pozi tesztemet el sem hittem. Igaz, nagyon halvany is volt, siman kidobtam a kukaba es elmentem dolgozni. Aztan egesz nap kattogtam, delutan mikor hazamentem, elso dolgon volt kikukazni es megnezni meg egyszer. :-D
Nekem is remegett a kezem :D
3.babó lesz :)
És ezzel lezárjuk a családalapítást :D
Gratulálok :). Nekem az első lesz, de hasonló volt. Remegés és atom bömbölés a teszt láttán :).
Nekem még remeg a kezem. :) Pedig nem első baba, van egy 2,5 éves kisfiam. Meg túl vagyok már egy vetélésen is, nem is akarom túlzottan beleélni magam
Kismamák hogy vagytok? :)
Juhuuu gratulálok :) de izgi ;)
Sziasztok!
Itt is egy pozi teszt. Ma reggeli, talán még ki se hűlt rajta a pisi. :-))))))))))-)
Nem az a fő feladatom, de sajna kb majdnem minden feladatomhoz kapcsolódna egy kis emelgetés. De majd megoldom valahogy :). A babóka mindennál fontosabb, nagyon vigyázok rá :D.
bejelentkezek én is egy pozi teszttel :)
[link]
ha most sem, akkor feladom...
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
3 nap telt el a 2 teszt között...
nyilvanvaloan nem a cipekedes a fo feladatod (legalabbuis gondolom :-)), az nem kihuzas a munka alol, ha azt az egyet nem csinalod, attol meg dolgozol. :-)
De ő mindennél fontosabb, elég sokáig vártam rá :). Megpróbálom egyenlőre kijátszani a dolgokat. ha nagyon erőltetnek valamit, vagy rossz szemmel néznek rám, akkor úgyis elmondom. Azt nem tehetem meg, hogy a vezető feladatot ad (mondjuk költöztetés egyik irodából a másikba) és én mondom neki, hogy várjon, mindjárt szólok a kolléganőimnek, hogy jöjjenek cipekedni :).
ha olyan munkat vegzel, ami veszelyezteti a terhessegedet, akkor a munkaltato koteles konnyiteni a munkadon. ez nem lojalitas kerdese. :-)
de te tudod.... :-)
miert bujnal ki a munka alol?
most nem a benned novekvo magzat a legfontosabb?
Én úgy tudom, hogy onnantól, hogy papírral bizonyítani tudom, hoyg terhes vagyok, akkortól avgyok védett. Biztosan nem rúgnának ki egyébként, szeretnem a munkahelyemen, de én meg vagyok annyira lojális, hogy nem akarok vissazélni a helyzetemmel, hogy akkor most kismam vagyok és az olyan munkák alól kibújok...de fene sem tudja, lehet nem kellene ezzel foglalkoznom.
egyebkent szerintem semmi jelentosege nincsen, ha megmondanad most. emiatt biztos nem rugnak ki...
vagyism nem tudom, de mintha olyasmit olvastam volna mostanaban, hogy mar a kismama nem csak a 12. hettol, hanem a fogantatastol vedve van.
ha gondolod, nezzel utana ennek...
Borzasztó, h mennyit kell "tûrni" egy km-nak...
Èn gyógytornász vagyok. Betegekhez járok ki BKV-val.
Remèlem ki fogom bìrni ezteket a korai heteket. :)
Hát igazából a közvetlen fönökömet beavattam, ő mondta, hogy szeritne ezt mondjam. Nem ott dolgozom, ahol a közvetlen fönököm van, itt van egy vezető akinek viszont még nem akarom elmondani. A fiúk szerintem szivesen segítenek, csak hát igen...én is ezen aggódok, hogy azért hónapokig enm tudom hazudni, hogy fáj a hátam. 2 kolléganőmet avattam be, ők "tartják a hátukat" ha kell valami, meg ők segítenek majd talán még a gépekkel, ha a fiúk nem tudnak.
esetleg egy kozelebbi ferfi kollegat ha megbizol benne, be is avathatsz a titokba. -)
egy hatfajas nem tart ki meg 6 hetig... :-)
További ajánlott fórumok: