2015 nyarára babát várók (beszélgetés)
Lesz?!
:D már évezredek óta így él az emberiség,már az ókorban...sőt megelőzően is egy férfi embernek annyi nőtől volt gyereke amennyinek csak tudott csinálni.Vagy ott vannak a törökök,a szultánoknak minden nép nőjétől volt utóda,eleve már mi is vegyületek vagyunk :D
a szepseg nem arrol szol, hogy pufi vagy anorexias...
en nem tapasztaltam ilyesmit, en is ugy vetteme szre, hogy szepembereknek a gyerekeik is szepek.
persze ha az egyik ronda, a masik meg szep, akkor abszolut keteselyes. ;-)
Fó..szban....fél8 körül.szép szülőknek kszép gyerekük lesz stb.Hm..nem tudom,láttam szép szülőket szép gyerekkel.Ismerek irtó ronda szülőket szép gyerekkel,és ismerek ronda szülőket mégrondább gyerekkel :D Én pufi vagyok,a fiam is pufi...a férjem iszonyat vékony,a lányom anorexiás féle az összes bordáját meg lehet számolni.
Viszont a férjem első fia meg kopír...alkatra fejre,viselkedésre,mozdulatra mindenhogy olyan mintha fénymásolták volna.
Tehát a tegnapi műsorból kiindulva nem értem az öreg logikáját.
Köszi! :)
Áh,sokszor azt érzem,hogy megőrülök ebben a "zizegésben". :(
Annyi rossz dolog történt mostanában babákkal,szülésnél...Már a kezembe se veszem az újságot,híreket se nézek.Utálok ilyen dolgokról hallani,mert nagyon felzaklat.Most is,hogy beléptem ide a hoxára,látom a kiemelt cikkben is ilyenről írnak.:( Kismamaként még nehezebb ezeket a dolgokat feldolgozni,mégha mással is történt is.
Nálunk alapból 19 hetesen csinálják ezt.
A babódnak meg most kényelmesebb azon az oldalon.Ne izgulj,jól van ő!! :)
Teljesen normális,hogy aggódsz meg,hogy körüljárod ezeket a dolgokat.
Ne félj minden rendben lesz!Minden eredményed jó volt,úgyhogy nem lesz gond!!
Tök durva,hogy az ember végig aggódja ezt a 9 hónapot.Nekem is sokszor vannak fura gondolataim,hogy nehogy ez legyen vagy az legyen a picivel.Közben meg szeretném kiélvezni a terhesség minden percét.
Nem lesz semmi para. A prenát megcsináltatod, az Istenhegyin meg tuti jó kezekben leszünk.
Küldök privit.
SKAH: tökéletesen érthetőek a császárjaid. :( És a prena is.
Barcabo: átérzem a parádat,de csak egy picit lazíts kérlek! Nem kell bevonzani semmit.;)
Ma,amikor kértem az időpontot a dupla UH-ra, megkérdezték,hogy voltam-e 12 hetesen, mikor voltam és,hogy ott mennyi idősre saccolt a doki. Ez alapján mondta a március utolsó hetét a telefonos kisasszony, és raktuk össze a március 31-et.Nagyon örülök,hogy a doktorúrhoz kerülök,mert a 12 hetest végző doki őt és a Professzor Asszonyt javasolta a magzati szív UH-ra,mint legjobbak.
hat nem kell nekem megindokolnod. .-)
ez a te dontesed. :-)
o, ertem. :-)
(logikaja mindenkinek van, legrosszabb esetben nem jo. :-), de van)
en a helyedben elmentem volna szepen 10 hetesen a genetikai tanacsoadoba es ahogy lehet korionbiopsziat csinaltattam volna. de nem vagyunk egyformak, es egyebkent is, ez a te dontesed... :-)
semmi gond, csak probalkozok megerteni a kulonbozo emberek logikajat. :-)
neha eleg nehezen megy, nem tagadom. :-)
ööööö, :-)
hat a kromoszomavizsgalatnal semmi sem adhat pontosabb eredmenyt a prenanal csak az amniocentezis vagy a korionbiopszia adhat biztosabb eredmenyt.
ebbol kifolyolag az ultrahang sehol sincs a sorban...
de ahogy tetszik-... :-)
csak szamomra picit ertelmetlennek tunik. :-)