2015 nyarára babát várók (beszélgetés)
nem, nem lapitok. :-)
kene? :-D
irtam ma is ami fontos volt. :-)
14, heten jarunk, jovo heten utazom haza. :-)
utana korion biopszia.
nem szolt hozzam senki, foloslegesen meg minek jartassam... ;-)
ez van,..csóri gyerekeim is.Elviszem őket de én ugye nem megyek be.apjuk ugrál velük én általában sínylődöm a napon.
Idén minden jellegű lubickolás ki is lessz lőve...:P
Maximum,akkor ha elmész egy kismama pilatesre. ;)
De igen, örök érvényű igazság,ilyenkor semmi új sportba nem tanácsos belekezdeni. Viszont,ha a terhesség előtt is sportolt valaki és az állapota nem indokolja,akkor a sportot sem szabad abbahagyni,csak vannak olyan gyakorlatok,amik ilyenkor nem ildomosak. ;)
Heti 3-4 edzés. Itthon. Péntek Enikő és külföldi edzők pilates gyakorlatai.
Komolyan edzettem a terhesség előtt és amíg ki nem derült alatt is ;)
Sziasztok!
Megvagyok én is! Kicsit elhavazódtam! :)
Gallinaccia:amin egy picit jobban elgondolkoznék az a prenatest. :) És igen túl van paráztatva a dolog.
Halkan kérdezek: Mi a fenének kell lemondani egy 180 CH-os diétában spagettiről, pizzáról? Nekem saccra 150-160-as a napi CH bevitelem,és mindent szoktam enni. Teljeskiőrlésű vagy CH csökkentett az alap. ;) Szóval a 180-as diétában csak arról mondasz le,amire amúgy sincs szüksége a szervezetednek..... ;)
Gratula!!! :) És köszi... látod barcabo mit mondtam neked!!???! :DDDDDD
Sok boldogságot a babóhoz és jó egészséget. :)
Ha meg jön a csoki étvágyam én is megeszem ám majd ..de most még nem megy :(
háááát, 80 kilóval indítottam a kiskönyvet, most 79 vagyok de 180g-os szénhidrát diétát írt elő az orvosom mert szerinte dagadt vagyok(174cm magassághoz) :D
Se majd' megőrülök a tésztafélékért, spaghetti, pizza és társai.Ez most felejtős :(
Sziasztok kismamik!
Amíg terhes voltam, állandóan csokit ettem volna meg spagettit, hiába akartam egészségesen, keretek között enni, nem ment, mert győzött az ösztön. Ilyenkor szerintem felesleges erőlködni, engedjétek azt a pár kiló pluszt, majd lemegy. Nekem 3 hetes a babum, lement az a 15kg plusz, ami rám jött, már tudom rendesen tartani magam, de a csokit nem vetem meg, s nem is szabad.
a bio deligyumolcsot kiveve, minden deligyumolcsot vezselyes vegyszerekkel kezelenek mind az eres, novekedes fazisabn, mind pedig szallitasra elokeszites soran.
semmilyen deligyumolcs heja nem alkalmas emberi fogyasztasra, kivetel ezalol a bio.
()-ben megjegyzem, hogy en meg azt sem ennem meg, mert nem hiszek benne, hogy bio modon termesztheto a deligyumolcs. :-)