2014 júniusi babák (beszélgetés)
Gratulálok! Látod, minden rendben van! :) Jó egészséget a picinek és nektek is!!!
Nekem is tegnap kétszer is csuklott a kicsi pocaklakóm. Reggel és este is, elég sokáig. :)
Sziasztok! Köszönöm a bíztatást! Végre itthon! :))) Én most du már olyan jót aludtam....
Érdekes dolog ez a csuklás. Amióta elkezdtünk itt beszélni róla, megint van egyre többet. Most a kh-ban is sokszor csuklott.
Sziasztok!
Én holnap töltöm a 33. hetet és hétfőn megyünk uh-ra. Első baba és június 26.-ra várjuk, kicsi lány lesz. :)
Kíváncsi vagyok, hogy már mekkora lehet. Kb annyi idős leszek, mint te maditta akkor és így tudom, majd viszonyítani a te babádhoz. Szerintem nekünk is nagy babánk lesz! :)
Ma reggel is csuklott a pici lány és nagyon-nagyon sokat mozog, főleg nappal. Amikor alszunk, akkor ő is nyugovóra tér. :)
Sziasztok!
33. hetes, első babás kismama vagyok, június 21.-ére vagyunk kiírva a kisfiunkkal. :) Én tegnap voltam uh-on 33+2 naposan 2240 grammot saccolt a gép. Bpd: 87,8 Fro:84,3 Ac:293 Fem: 63,7 Úgy néz ki ő sem lesz kicsi baba. :)
Sziasztok!
Első babásak vagyunk mi is a vőlegényemmel, június 27-re várjuk a kislányunkat :)
Bár még 8 hetünk van hátra, jó lenne ha gyorsabban telne az idő. Nagyon félek a szüléstől, leginkább az ismeretlentől és a fájdalomtól, hisz iszonyatosan alacsony a fájdalomtűrő küszöböm :/
Szerintetek nem sok a Bpd 88 és az Fl 63? Ma töltöttem be a 33.hetet,reggel voltam ultrahangon.
Solsharm örülök,hogy holnap kiengednek.
Köszönöm a bíztatást!
Nekem tegnap 34+5 hetesen 2280-ra becsülte a gép a súlyát, 1 héttel korábban meg 33+6 naposan meg 2170-re. Ez így reálisnak tűnik, pedig 2 külön gép volt.
Viszont holnap kiengednek. Ennek hihetetlenül örülök. Azt mondta a doki, h nincs értelme bent maradnom, ugyanaz menjen tovább otthon is, mint eddig. Sok pihi, és ennyi. De y lepény sokkal jobb helyen van. Feljebb ment picit, már 2,5 cm-re van a méhszájtól.
A vérzés meg belefért ebbe a kórképbe.
Sziasztok!
Hogy bírjátok az időjárást? A frontokat?
Anyukám a SOTE-n dolgozik, de nem a szülészeten, de azt mondta, hogy sok kismamánál indult be a szülés, nem bírják a frontot.
Én eddig egész jól el voltam, de ma.... Ma még pizsamában vagyok, és egy levest alig bírtam megfőzni. Valahogy mintha magamon kívül lennék.
Kitartást....
Nem olyan vészes bent feküdni, főleg hogy a kicsi érdekében van....
A lényeg hogy minden rendben van!!!
És köszönöm a bíztatást mindenkinek
Hát nem tudom mennyire jönnek be ezek a saccolások, itt Debrecenben senkinek sem annyi lett amennyire mondták sőt hatalmas eltérések voltak.
Nekem pont 33 hetesen 2000gr becsülték. BPD 80
Ap 76x84 femur 57
De tudok olyat akinek ikrei voltak és teljesen azonos méreteket mért az ultrahang mégis 1kg és 5 cm különbséggel születtek.
Solsharm kitartást Neked! Pihenj sokat és próbálj meg nem idegeskedni. Szorítok,hogy minden rendben legyen veletek.
Csajok,aki volt ultrahangon a 33.hét környékén,és megbecsülték a súlyát,leírná nekem a mért adatokat,hogy tudjak viszonyítani? Mert nekem sajna nem mondja a doki a súlyát vagy a gép nem tudja megsaccolni. Köszönöm!
Sziasztok!
Kyiara! Biztos minden rendben lesz a picivel! Olyan ügyesek ők! Magadat meg végképp ne hibáztasd, te semmit nem tehettél volna!
Én bekerültem a SOTE-ra. Szombat éjjel elkezdtem vérezni, aztán bent is tartottak. Voltunk egy éjszakát a szülőszobán, de nem indult be hála Istennek. Holnap derül ki, h meddig kell itt lennem. :( sajnos sanszos, h a végéig...
Dokim most ezen a héten pont szabin van, az osztályos főorvos meg hihetetlen szigorú, és nem tervezi a hazaengedést. :(
Az a fontos, hogy erős baba, és szépen fejlődik, és jól van! Gondolj erre inkább, ahelyett, hogy te mit ronthattál el, mert ennek semmi értelme! Egyszerűen így történt. De a lényeg, hogy nemsokára biztos hazaviheted! Hány kiló most? Mikor engedik haza? A súlyhoz kötik, vagy valami mástól függ?
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok...régen írtam...sajnos 7 hétre korházba kerültem magas vérnyomással kezdődött minden.
Sajnos júniusi babámból áprilisi lett, súlyos toxémia miatt be kellett fejezni a közös pályafutásunk 33 héten.
Még most sem dolgoztam fel :(, úgy érzem nem tettem meg mindent....
A kicsi jól van,habár extra kicsi sullyal és mérettel született,de gyarapszik, remélem nemsokáta kikerül az inkubátorból.
Mindenkinek kitartást, könyű szülést és sok sok egészséget kívánok....
Sziasztok!
Mi ma töltjük a 32. hetet. Nekem lábtartásos volt, és én se vettem észre, hogy koponyavégűre befordult :) Biztos hogy nem egy mozdulattal csinálta, hanem szép lassan :)
A mi babánk is nagyon sokat mozog, nagyon aktív ;)