2014-ben Babát tervezők (beszélgetés)
Ígyvan-ígyvan! Hajrá! ;)
Egyik ismerősömék is így voltak... 36 éves múlt, amikor letettek róla és azt mondták, najó, akkor örökbefogadás legyen. Már elindították az ügyet és erre megfogant pici lányuk :))))
Ez egy jó év lesz, valahogy érzem. Izgatott és motivált vagyok, tudom, hogy valami jó dolog jön. Mindig megérzem az ilyesmit, szóval higgyetek nekem! :D
Ráadásul a kormány is rájött, hogy ideje jobban támogatni a családokat, nekem pont kapóra jön a most bevezetett GYED extra, ha ez nem lenne lehet nem mernék most belevágni. Bár még jobban utána tájékozódok, hogy mi hogy merre ezzel kapcsolatban.
Drágáim!Igen mondták már én azon a szinten vagyok!:)
köszönöm szépen és is szorítok nektek hajrá vágjatok bele de adjatok bele apait-anyait!!!!
Sok sikert! számoljatok p.é-t és sikeres lesz :)
jaj izgulok értetek!!!
JajjIstenem Drágák vagytok :))) Wáááá, izgatott vagyok ;) Elkapjuk akkor Apácskát kicsit ;))))
chickweed nektek is hajrááá :))))
Anita nektek is nagyon szorítok! Tényleg azt mondják, hogy amikor kicsit nem foglalkozol vele, rögtön összejön! ;) Én nagyon szurkolok nektek! :)
Szerintem már csak azért se legyen befolyásoló tényező, mert kitudja, hogy pont akkor összejönne-e. Biztos vagyok benne, hogy talpraesetten megoldod egyedül is! :) Egyébként meg ott a telefon, azon biztosan napi többször, órák közti szünetekben is tudsz majd segítséget kérni anyukádtól. :)
A legtöbb fiatal anyukának nem is adatik meg, hogy valaki folyamatosan segítse őket, mégis számos gyerek növekszik felfele szépen. Nem lehet ezt elrontani, ösztönből tudni fogod, hogy mi lesz jó és mi nem. Na meg itt van az internet is... meg itt a Hoxa! :D
Szerintem ne tedd függővé csak magaddal foglalkozz ha vágysz rá akkor gyerünk ez sajnos nem olyan dolog hogy időzítheted én csak tudom!Próbáltam én is ezt játszani na majd az esküvőn (2011) elmondom neki....
de nem lett belőle semmi :( hagyd hogy a dolgok történjenek maguktól,hidd el igy lesz a legjobb!
Szívemből szóltál! Jajj pont így vagyok én is, és most jutottam el arra a szintre, hogy szinte most rögtön akarom! :D
Én a lentebb leírtak miatt akarok várni csak és kizárólag szeptemberig.
De szerintetek ez hülyeség? Ilyenekre ne számoljak? Vagy ne ez legyen befolyásoló tényező? Szerintem igen fontos dolog, hogy legyen ott valaki a kezdeteknél. Vagy megoldom egyedül is, mint oly sokan mások?
Igazság szerint lenne pár dolog, ami miatt jó lenne várni. Viszont az összes ilyen dologra kész tervem is van. Ha pedig sikerülne már most a baba, akkor ő lenne a fő motiváció, hogy mindent megoldjunk. :)
Meg hát én képtelen vagyok tovább várni, már lassan egy éve csak vágyakozok, tervezgetek és kezdek beleőrülni. Nagyon türelmetlen és akaratos vagyok, ha valami kell, azt megszerzem! :D Most meg már tényleg nem bírom továáább!!!!
Vágjunk bele én azt mondom! ;)
Teljesen igazad van, haha :D
Én egy ok miatt várok. Mert Édesanyámék tőlünk 180km-re laknak, egyes egyedül babáznék, mint a kisujjam (persze Férjjel, dehát ő dolgozik!) és szeretném, hogy az első időszakban velem legyen Anyukám. Namármost, mivel ő tanítónő, nyáron végig szabad, így akkor minden gond nélkül fel tud jönni hozzánk akár hosszabb időre is. És nekem szükségem van rá :))) Na szóval ezért akarok még várni, mert ha most nekiállunk és akár össze is jön, akkor is októberi baba lenne belőle, és én mondjuk június-júliusban szeretnék szülni, hogy a kezdő időszakban ott lehessen velem Anyukám. Mert ő csak nyáron tud jönni, év közben nem igazán...
Tudom, h ez hülyeségnek hangzik, de nekem fontos, mert tényleg nincs segítségem, és első baba lenne.
Ez rád is igaz hogy mire vársz? Neked is benne vannak a dolgok a pakliban,amiket irtál!
Hajrá gyerünk ne halogassátok! Persze csak ha nagyon muszály :) akkor várj de ne olyan sokáig!
Mintha csak én írtam volna... :))) Hajrá, vágjatok bele, mi tart vissza? Semmi! :) Nincs okod halogatni, mert ha mindig csak vár az ember -mire, anyagiakra, bizonyos kitételekre?-, akkor észre sem veszi, és eltelik felette az élet.
És egyébként is, azért is kezdjétek el még ma, mert ki tudja, lehet nem is elsőre lesz belőle baba, hanem mondjuk másodikra, harmadikra! Addigis már van időtök lelkileg felkészülni rá. Ha meg elsőre, na bumm! Akkor nagyon szuperek vagytok együtt és így kellett lennie ;) Áááá, én is akaroooom :D
Nekem mondjuk konkrét okaim vannak, hogy miért várnék vele mondjuk szeptemberig.
Persze! (lassan kedvezményt kérhetnék tőle a sok reklámért :-D) Dr. Makai Zsolt a neve, a Jahn Ferenc kórházhoz tartozik. Van magánrendelője is Pesterzsébeten, sztk-ban megtalálható a XX., XXIII, kerületben és Dabason biztosan. Meg talán máshol is azt már nem tudom.
Elnézést kér ha a vizsgálat során kellemetlenséget okoz, tiszteletben tartja a betegek érzéseit, még szülés alatt is annyira együtt érző volt hogy majdnem elnevettem magam.
Merj belevágni!!!
Vedd ugy löktem :)
Hajrá
írnál róla kicsit bővebben?
Én pont ebben a cipőben járok!
Hmm ez van de megyünk tovább és nem tekintünk hátra! :) mindenképp ezt le kell tisztáznom mert tényleg szívás lesz/lenne! de gondolom megértik....
Hétfőn kezdek dolgozni akkor okosabb leszek......
majd megírom mi volt!
Sziasztok kedves új tagok! :)
Az én orvosom különlegessége az, hogy anno nála születtem, mikor még viszonylag kezdő orvos volt. :D De nem csak ezért szeretem, hanem azért is, mert mindig olyan kedves velem, hogy azt nehéz szavakba önteni. Pedig még csak kis fruska voltam mikor elkezdtem hozzá járni 5 éve. Mindenféléről érdeklődik az életemmel kapcsolatban, nem csak a ciklusomról meg hasonló dolgokról. :D
Debrecenben van magánrendelője, amit én nem igazán akarok megfizetni, mivel szerencsére Hajdúböszörményben rendel az sztk-ban, így is tökéletesen meg vagyok elégedve az ellátással. Majd ha aktuális lesz azért egy 4D-s ultrahangra befizetek nála. :)
Én nagyon szorítok nektek, és mindenkinek! Elképesztő, hogy az orvosokat mennyire nem érdeklik az emberek, csak darab-darab... :( Valakinek az élete!
Reméljük a főnököd pedig tud majd pozitívat mondani! Ilyenkor nagyon necces a helyzet, ha megtudja, hogy csak babát tervezel, már sose tudhatod.. jaj de nem festem itt az ördögöt a falra, de annyira rossz, hogy ettől kell félnie az embernek.. sztem ne mondd neki, h miért, csak próbáld kicsikarni a magasabb óraszámú bejelentést. Reméljük sikerül! Én is ezen agyalok.. valamit csinálni kell, mert 4 órás munkából tényleg nem lesz jó gyed... :((( Majd írd meg, mi volt!