2014-ben Babát tervezők (beszélgetés)
16.hónap.. 16. csalódottság..úgy tűnik ma
nagylany leszek.két nappal a nemvárt előtt :'(
Köszi! A "szerintem volt pé-hez" mérten ez a 14. nap!
1. vagy nem volt pé, és nem jön meg mert nem is kellene neki, vagy
2. volt pé és nem jön meg, mert az egy grátisz pé volt, és nem is ott tartok ciklusban hogy megjöjjön, vagy
3. volt pé és nem jön meg, mert éltünk a lehetőséggel és baba van! :)
4. vagy tiszta hülye kombinálós mindenben jelet látós képzelődős vagyok, és semmi sem úgy van ahogy azt én gondolom! :P
Igen, tudom h kicsi az esely! Csak azert gondolom h az volt (ovu) mert 14-en volt egy kb 20 mm-es dominans tuszom!
Majd meglatjuk! :)
Igen, rendesen megjott. Utanajartam a temat, es tobb ismerosnek is volt ilyen mar a ciklusa es baba is lett belole.
Ba meg a neten is rengeteg ilyet talaltam. Az a bormal atlag ciklus, hogy 14. Napon ovu, de mas sem lehetetlen.
Lassan tesztelek, mert mar letelt a 14 nap!
Ha nem, nem, de azert remenykedek. :)
Hello csajok.
Lassan kiderul sikerrel jartam-e azzal a mensi elotti peteeressel... 20-an voltunk egyutt, en 22-e korul ereztem az ovu-t, es ra 2 napra meg is jott. Azota eltelt durvan 2 het. Eszerint ciklus kozepen jarok, a hasam olyan mintha meg akarna jonni, akkora mintha lenyeltem volna egy lufit, es ugyanez volt most januarban is, szoval remenykedem, hogy hatha. Ugyan csak 25-e korul kene megjonnie de tekintettel arra, hogy lassan 2 hete volt az a remelhetoleg sikeres ejszaka, ezert azt gondoltam vasarnap vagy hetfon tesztelek egyet, gondolom mutatni kell, ha sikerult, nem?
na csajok,jelentem újult erővel várom a kövi
ciklus kezdetét....sajnos a párom mêg mindig
nem jutott el kivizsgálásra...de addig sem
akarok időt vesztegeteni,így rendeltem egy
ovu teszt csomagot....mivel kérdéses mêg
mindig hogy mikor van /ha van egyáltalán/
pém...így a ciklus 4-5. napjától a ciklus utolsó
napjáig /vagy a pozi tesztig/ tesztelek.Ez is
valami nem?nem adom fel...egyelőre
Hamar meg lehet ám tanulni, én is pár hét alatt tanultam a netről. :)
Ez pl. Egy nagyon jó oldal:
Mielőtt mérni kezdtem, nekem sem mondott semmit.
Most meg már várom a hajnalt, hogy mit mutat.:D
Nagyon hamar bele lehet jönni.:)
Mi ez alapján voltunk most együtt, és nagyon várom, hogy lesz-e pozitív eredmény.
Szerintem a tesztjeid nem jók, mert elvileg minden hónapban csak egyetlen napig lehet pozitív, hiszen csak egyetlen napon reped meg a tüsző és kezdi meg vándorútját a petesejt :/
Én inkább a hődnek hinnék, vagy ha bizosra akarsz menni, akkor ne engedd el az embert :D
De igazából mindegy is, melyik a jó, mert most nézem, hogy sűrűn együtt voltatok, tehát bármelyik volt igaz, sikerülnie kellett elvileg :)
Ezt az orvos Írja fel és ő majd mindent r
elmond neked.
Sziasztok !
Kérdezném töletek,hogy az ovulációnál kell már szedni az utrogestan-t vagy hogy ajálják?
Na és szájon át vagy a hüvelyit jobb alkalmazni ,mert ugye van ilyen is meg olyan is ..
Nekem az ovu teszten ott a két csík :)
Ezért kérdezem....