2013 márciusi babák (beszélgetés)
nem vagy hülye én is csinàltam régen mikor lent volt az volt a param nehogy kicsusszon a lába vagy ilyesmi
a tolofajas es ha jönn a baba az olyan érzés pontosan mintha kakikni kéne azt fogod érezni hogy mindjárt bekakantasz :-) es ugy is tolj majd semmi ne érdekeljen mintha wcén lennél nekem 4,14 dekás megvolt 3kitolàsra kb 6 perc alatt
Jó kérdés. :)
A mai CTG-n a méhtevékenységem egyenlő volt a nullával.
Még 10-ig sem igen ment fel, viszont ahogy hazafelé jöttem, már majd leszakadt a derekam, és két fájásom is akadt, a pocak még most is kőkemény.
Szerencsére most fent volt az Úrfi, és nem kellett ébreszteni, de tettem is érte. :) Kóla, lekváros fánk... :D
Egyenlőre Marcellről nem tudni semmit, csak annyit, hogy faros volt a babája és elméletileg tegnap volt programozott császárja.
Gondolom előbb utóbb jelentkezni fog, de ha minden a tervezettek szerint ment, megvan az első fórum baba. :)
Én ezt találtam róla. Kicsit undi a video szal saját felelősségre nézzétek. Állítólag így néz ki.
:)mondjuk én nem nagyollom a BPD 8.2a kerek 30. héten.
én 2.40el születtem, az apja meg 4.50-el,és62 cm-el
Mindenképp jövök majd. :)
Már két db lekváros fánk és fél liter cola be van készítve, amit nyakalok is be indulás előtt.
Remélem ébren lesz, mert nagyon elszeretném kerülni, hogy megint megrezgessék.
Nekem az elsőn 20-40 között mozgott, ha jól láttam 4x ugrott egészen 40-ig, de semmit nem éreztem belőle.
Most remélem valami nagyobbat produkálunk, de ha nem, akkor is ráérünk még.
Igen én is ezt hallottam a szülésfelkészítőn, h a zuhany a választóvíz:-) ha elmúlik az csak jósló volt.
Ha nem azt meg már úgyse tudod visszatartani.
Gyere majd mesélj mis volt a ctg- n.
Nekem kedden lesz az első a szülésznő csinálja már. Nagyon várom mi derül ki :-)
Igen, én is gyakran rácsodálkozom. :)
Engem azzal biztatnak, hogy mindenképp észre fogom venni a valódi fájásokat, de most az az új "félelmem", hogy mi van ha mégsem...
Tegnap is már mértem az időt, kezemben szorongattam a telefonom, aztán lezuhanyoztam és tényleg mintha elvágták volna, a valamiféle rendszeresség megszűnt, a fájások nem jöttek, és szépen lassan az enyhe görcs érzet is elmúlt.
Persze azért rácsörögtem az orvosomra, hogy mi is volt a helyzet, de jóslónak bizonyult az egész.
Ma megyek CTG-re, aztán meglátjuk. :)
Én ezekben a pocak dolgokban nem hiszek mióta a saját bőrömön tapasztalatom. :D
De majd a szülés után mondok erről véleményt, mert nálunk a baba súlya nem szolgál valós adattal. :)
Lett pocak, de azért nincs akkora mint egy minden napos kismamának. :D Még mindig azt hiszik, hogy kb. a 6-7. hónapban járok. Holnap után töltöm a 37+0-át és 7 kg van rajtam.
Ha valaki megmondja hol fér el ez a gyerek, megeszem a kalapom. :D
Kíváncsi leszek mennyi lesz a születésnél, aztán arra is, hogy rólam mennyi megy le.