2013 márciusi babák (beszélgetés)
Én érzésre borotválom aztán kis tükörrel ellenőrzöm.:D...én csak azért nem kérem meg a férjemet mert félek hogy véletlen megvágna valahol...azért mást borotválni nehezebb mint magadat.
Hú, én is inkább a férjemet kérem meg, előtte semmit nem szégyenlek 11 év után, de egy idegen előtt igen!
detto és ez a jó ha a doki elött nem ciki semmi mert hat o làtott már mindent és fog is és mikor szülsz nem szabad feszengeni szerintem
Na ebben is különbözőek vagyunk :-) én a doli előtt nem szégyellem magam, én meg is kédeztem tőle mi a halyzt a brotválással ő azt mondta ha még a 39. héten meg tudom csinálni az jó mert ha csak pár mm akkor nem fognak őkis borotválni.
Férjem előtt ezt nem szeretem így mutogatni.
hat ezt nem tudom megmondani eros fájáj de csak pár másodpercig tat szerintem elviselheto de nyilván akinek 10orat van az is màs
Én ugyan így vagyok ezzel. Ha tehetem akkor ledőlök du-n aludni. Aztán manócska vagy engedi vagy nem. Én már egyáltalán nem tudok megborotválkozni, nekem a párom segít ebben. Először cikinek éreztem, de már másodjára nem fogom. Sokkal cikibb nekem szőrösen menni a dokihoz.
Igazából milyen nagyságúak a szülési fájdalmak?
Persze gondolom mindenkinek más a fájdalomküszöbe...
Mi is így vagyunk a férjemmel pont. Én tudom, h neki ez kellemetlen lenne, úgyhogy kedden megbeszélem a szülésznővel én is.
én is alszom a lányommal minden délben, mintah most kezdeném a terhességet újra visszajött az álomkór
Úgy látom nem csak nekem voltak rossz napjaim. 2 napig azt hittem megszülök, szerintem valami front volt. Én első gyerekemet oxitocinnal szültem, és mikor próbafájásokat csináltak 90 is volt és alig éreztem valamit. Én is örültem hogy nem is lesz ez olyan nehéz, de az igazi szülési fájásokat meg sem közelítette.
Ti hogy álltok a fáradtsággal? Én ugye most töltöttem a 35. hetet és kb. 2-3 napja egyfolytában aludnék. Nem tudom, hogy a frontoktól vagy csak a szervezetem akar egy utolsót pihenni, de mintha álomkóros lennék. :)
nem tudod azért ugy összenyomni védi a burok meg körülotte a szerveid szövetei de a szülésznő megcsinálja ám elotte de én megbirtam így megcsináltam most nem fogom tudni a ferjemet meg nem akarom megkérni őt nem zavarná de én ezt nem szeretem
Mintha magamat látnám :-)))) ugyanez van nálam is, gyanta nagyon fáj de térdig még bírom, szocal azt majd szeretném mégegyszer szülés elődd, de a kád széléről meg félek nehogy nagyon lehajoljak és nyomjam babut. Egyszer dsináltam ezt a 29 héten azota nem merem de tényleg csak ez a megoldás...
Én is borotválkozok, de jócskán megszenvedek vele. :D
en ugy csinaltam hogy a kad szelere ultem befel volt a labam terpesz és ugy elore tudtam nyulni eléggé pedig nagy volt a hasam most a hatam miatt nem megy.a gyantat az eleje ota nem birom ugy fáj érzékenyebb lett a böröm
borotválkozni még én is tudok, érzésre, nem látásra :D
:-))) tetszik a sztorid! Köszönöm, h leírtad.
Egy dolgot nem értek : hogy tudtál borotválkozni?
Azt a sorozatot én is néztem sokáig. Általában az orvos azt mondta, hogy azért fordulhat elő, hogy nem veszi észre a terhességet valaki, mert a mellső fali lepény letompítja a rúgásokat és bélmozgásnak érezheti... Ezen én is kivagyok, mert nekem is mellső fali lepényem van és a kisfiammal is az volt, plusz jó vastag hasfalam is van (háj), mégis rendesen, erősen érzem a rúgásokat. Szóval, ez számomra is elég hihetetlen, hogy valaki ne vegye észre, pláne, ha nem első terhesség! Mert ilyenek is voltak benne...
Nem kamuzik, mert egy koliban voltunk, láttam, és tényleg nem látszott rajta, na meg akkor nem ivott volna :S Ennek állítólag lelki oka volt, hogy nem vette észre, abban a helyzetben el tudom képzelni. Amúgy nem hülye. A filmes eseteknél nem tudom mi volt, csak hallottam róla. Ha nem láttam volna személyesen ezt az egészet nem tudom, hogy elhinném-e azt, hogy van ilyen. Ezután én is eléggé féltem, hogy így járok, szerencsém van, hogy még időben észrevettem.
No, én indulok, negyed 6-ra megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok mekkora a Manócska.
aki nem veszi eszre hogy terhes az nem normális már bocs nem egyetemre nem valo még a wc pucoláshoz is hülye .Ezek vagy hazudnak vagy az iq juk kb 50.
Én a sajátomat bírnám.....valahol jó lenne azért ennyivel "megúszni" :)
Szegény baba :(
Örülök, hogy túl vagy a vizsgádon, drukkolok, hogy meg legyen :)
Reggel láttam a kis véres trutyit a budiba pont mentem a dokihoz mondtam neki hogy szerintem szivarog a viz is bekuldott a korhazba haza kuldtek .délutan kb 5 korul elaludtam es egy nagy rugasra keltem elfolyt a viz de nem volt fajasom megfurodtem borotvalkoztam meg myugiba aztan a ferjem nem birta es bentunk a korhazba nem volt pedig fajasom se kb 9kor értünk oda nem voltam meg kinyilva se mondta szulesznő reggel talán lesz baba.kb 11 kor kezdett 10 perces fájásom lenni akkor kezdtem tagulni de meg mindig szt mondtak kb 5 ora aztan begyorsultam.1 kor meg is lett a fiam.
Szoval 2ora volt abszolult kibirhato volt a varras fajt mert nem volt bennem erzestelenitő msga a szülés nem emlèkszem hogy fájt volna koncentráltam hogy nyom és igy nem ereztem.
Meg tudom, ez nem tartozik a témához, de olyan jó, túl vagyok jó időre az utolsó vizsgámon, még nem tudom meg lett-e, de végre túljutottam a beugrókon :) Végre már csak a kellemes, babás dolgokra kell figyelnem :)
Egyik csoporttársam 6 hónapos várandós volt, mikor észrevette. Elnyomta tudatalattijával, akkor már nem volt együtt a barátjával, annak új nője volt. Megjött neki rendesen meg minden, azzal ment el a dokihoz, hogy csuklik (mármint a csaj) folyamatosan, és akkor derült ki. A baj csak az volt, hogy mivel nem tudta mi van ivott jó egyetemistához méltóan 6 hónapig.
Én is pont valamelyik este elkaptam azt a műsört, vannak benne ilyenek, nem tudom mennyire igaz :))
Egyik barátnőm pár éve azzal rémisztgette a jó népet, hogy mesélt a Nem tudtam, hogy terhes vagyok című dok.film sorozatról, amit nézett, ott volt olyan, hogy csajszi ment, azt hitte kakilnia kell, és kitolta a gyereket.
További ajánlott fórumok: