2013 márciusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni én is. Hétfőn megyek majd dokihoz és kb 5 hetes vagyok.
Semmit. A hormonok miatt van, mondta a dokim, csak nem emlékszem már... :S A 12. hét után normalizálódik.
Ez miatt szédülök kicsit gyakrabban.
szia!
Nekem méret alapján mondta 6 hetesnek. Az utolsó mensi nem mérvadó szabálytalan ciklus miatt.
Jézus!!!!
Én adnék át szivesen az enyémből!!!!
Ilyenkor mit kell csinálnod,ha alacsony?
Most jöttem meg a védőnőtől!!!!!!!!!És jóóóóóó Hírek vannak!!!!!!!!!
Jó a vizeletem,mondjuk talált 1 ic-pici cukrot,de azt diétázással "el lehet tüntetni"!!!!
A vérnyomásom mondjuk határértéknél van,de az jó-140/90.
Azt mondta,hogy jók az eredmények,és látszik,hogy már 3x1 gyógyszert szedek.Meg tartsam a diétát továbbra is!!
Áhh, először hordjam ki ezt az elsőt. :D
Mindenképp jövök majd a hírekkel, még pénteken este, mert szombaton elutazom pár napra. :)
Én is kíváncsi vagyok rá mekkora, legutóbb 5,9 mm volt. :P
Mázlista. :)
Nekem meg pont tegnap előtt jegyezte meg a nagynéném, hogy semmi sem látszik. :DDDDDD
Lesz UH is, ezért is várom annyira. :P
Meg nekem majd csak ez után kell mennem védőnőhöz.
Sziasztok.
Üdv a rengeteg új csatlakozónak, tsiri, nikee, beírtalak Titeket táblázatba. :)
Nekem új tünet, ami igazából nem is új, inkább csak felerősödött, az az álmosság, fáradtság érzése.
Gabi, boldog születésnapot! :)))
Többiek? Hogy vagytok? Én már tűkön ülök a péntek miatt! Nagyon nagyon várom!
Szia Betta!
Üdv köztünk! Voltál már dokinál? Hol fogsz szülni? Első baba?
Jó reggelt!
Bocsi hogy ilyen rég voltam, csak közben megjártam Pestet Zalából, meg egy hétig itt nyaral a legkisebb tesóm, úgyhogy készülök az anyaságra :D
Sajnálom akik távoztak, és kitartást kivánok.
Az újaknak pedig üdv, és gratulálok.
Én ma éjszaka álmomban nyújtozkódtam, és olyan brutális fájdalomra ébredtem, mint még soha. De szerencsére vérezni nem vérzek.
Natessék már megint késő este van,és az én szemeim ragadnak lefele:(
Elteszem magam holnapra, majd megprobálok kicsit korábban belépni, mert úgy társalognék veletek!
Nekem is van.
Meg gondoltam a babanaplón is
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak néha vagyok, de én csak estére tudok töbnyire gép elé ülni, de általában adigra hulla vagyok:(
Végig olvastam a lemaradásomat, és örülök az ujaknak:))
Sajnos ismét vannak távozok, őket nagyon sajnálom!
Én tegnap voltam a védőnőnél. de én nem kaptam töle kezdő csomagot! Na majd legközelebb szóvá teszem neki.
Nekem a dokim megcsinálta a rákszürést!
Ma van a szülinapom és a párom hazajött egy nagy csokor virággal, amit megmutattam a kisfiamnak és megijedt töle:( Bár alapbol ilyen a drága, remélem hamar kinövi.