2013 márciusi babák (beszélgetés)
Forrócsoki, felvennél engem is a táblázatba?
7 hetes 1 napos vagyok. Március 18-án fogok elvileg szülni. Egyenlőre ennyit tudok. :)
Sziasztok lányok! Bocsánat, hogy nem nagyon jelentkeztem mostanában, de veszettül rosszul vagyok egész nap. Nem tudom ezt ki hogy viseli, illetve, hogy van-e közöttünk más olyan "szerencsés" is, mint én, aki gyakorlatilag csak akkor nincs rosszul, ha alszik. Egész nap keményen másnapos érzésem van a rosszabbik fajtából. Már 3 kilót fogytam, de úgy, hogy hányni nem hányok, csak enni sem nagyon megy. Esténként már rág a hideg és szerintem picit hőemelkedésem is van. Mindeközben hősként dolgozom, mert néha jobb, ha valami eltereli a figyelmemet, de ha meg nem megy, akkor nagyon rossz. Kicsit kezdek kilenni idegileg is. Van bármi ötletetek, hogy mitől lehetne jobb? Hátha még nem próbáltam... Előre is köszönök minden segítséget!
Nektek pedig további jó és boldog babavárást!
A rossz híreket pedig nagyon sajnálom. És sok erőt kívánok az elviselésükhöz.
Ma vagyok 8 hetes. Kicsi a petezsák is és üres is. 21 mm és nincs benne semmi. 2 független doki nézte meg.
Holnap kell befeküdjek 5kor és csütörtökön végzik a beavatkozást.
Kértünk 4D-re időpontot. :)
Szeptember 17-én 16:00-ra kell mennünk, akkor leszek 16 hetes. :) Lesz fél órás babamozi, egy nyomtatott kép és fél órás dvd.
Remélem megmutatja majd magát Mini. :P
Hát ez van sajnos:-((
Én is nagyon remélem,hogy meg fog változni a véleménye,és a leletek is csak ijesztgettek...
Holnap reggel sok minden kiderül...
Köszönöm a részvétetet.
Épp tegnap volt eszemben a bölcsi...
De tudtommal csak akkor veszik fel ha szobatiszta,és beszél nem??
Jaj ne Vancsa. :(((
Sajnálom, hogy megint előjött ez az egész Nálatok.
Remélem sikerül megbeszélnetek...
Az apukám most halt meg február közepén(ha a sors úgy akarja,akkor pont a halála körül születne meg a baba:-(( )Ő rá lehetett volna támaszkodni ha élne...Anyukám olyan rossz állapotban van,hogy december óta szociális otthon lakója....
A férjem anyjáék meg 78,illetve 70 éves.....Mi se bírunk néha ezzel az örökmozgóval...Főleg az anyja meg olyan,hogy beteges kriptaszökevény lassan.......
Tulajdonképpen meglepi baba..
Én szívem szerint ellenezem az abortuszt!!!!
Még azt az orvost is szétverném aki megcsinálja!!!!!De én a terhességet csak úgy tudnám bevállalni(ezt a férjemmel is beszéltük),hogy saját feleősségemre,de itthon maradok.Mert a fiunkat nem tudjuk hova tenni...Vagy meg a férjemnek szeptember 30-ig van szerződése,és ha leszámolják,és itthon tud lenni a fiunkkal akkor be tudok menni befeküdni...
De ha például megint 2 hónap segély élet után felajánlják a munkát neki,és én miattam nem tudná elvállalni...
Köszi a bíztatást.:-)
Az a baj,hogy már most vizesedik a bal bokám!!!!!!Oszt még csak a 8.-ik héten vagyok...A fiamnál a 6.-ik hónapban kezdődött.
Nekem muszály diétáznom!!
Nem hiszem,hogy büszke lenne..Ő nem olyan....