2013 márciusi babák (beszélgetés)
Egérragasztó a tuti,ahol egérürüléket látsz,arra a tájékra kartonpapírra ragasztó,bele fincsi kaja((én kolbászt,sajtot tettem bele.)
Amúgy egy idő után rájöttem,érdemes a papírdarabot kartonlapra tenni,mert az egér ha el tud vonulni,húzza maga után a ragacsos cuccot,és azt nem kellemes felvakarni innen-onnan...
Áldás a mostani panel....
Sziasztok! Eladó sorba került
M-es kismama pocitartó öv, Anita márkájú, és az M-es haskötő szülés utánra szintén Anita. Ezt apa 2 hete vette nekem,amikor a kórházban voltam, talán egy hetet használtam, mert nekem már jó az S-esem:)Ha valakit érdekel,írjon !!Ja,és még a nem bugyis tépőzáras haskötőm is eladó,Vaganza márkájú, azt egy napig használtam.Ha valakinek szüksége lenne rájuk, írjon!Eladó még Peg Perego Uno kék babakocsi, 0-3 éves korig használható.Köszi
Sziasztok!
Eladó r.ujjú kislány-kisfiú badyk.Leáraztam,mert most nincs szezonja,de Nektek tavasszal már jól jöhet.
Köszi.
Ancsa
nekünk a kinti kisházba telepedtek be és csak kutyánk van...
de az egérfogó sajnos semmit sem ért.
Tényleg erre nem is gondoltam, és abba semmi mérgező nincs.
Köszi csajok.
Végül nem birtam magammal és behoztam egy macskát, de nem erőlteti meg magát :/
egérfogó?
200 forintért vettem,vasárnap fogtam is vele egy egeret.Kertes házban lakunk,ilyenkor elöfordulnak néha.én nem vinném be a macskát,mert ha eddig nem járt be,akkor becsinálhat.Az egerek egyébként is inkább éjjel közlekednek.
lehetőség még az egérragasztó esetleg.
Nekünk is volt egér a hátunkba,azért hoztunk magunkhoz macskát 3 éve.Eleinte,hogy hozzánk szokjon benti cica volt,de kinti lett,azóta nincs 1 darab se...
Habár vannak,de azt a macskáink(több is van már nekünk)a szájában hozza kitekert nyakkal.....
Jézusom!
én a macskára szavazok!
ha nem érintkezel vele nem lsz gond.
Lányok, nagy dilemmába vagyok, adnátok tippet?
Ma feltűnt hogy egér van a konyhában.
3 lehetőségem lenne:
-méreg (ettől nagyon tartok,sose használtam)
-behozom egy napra az egyik cicát az udvarról h megfogja (nem vagyok toxora védett)
-vagy hagyom az egeret?
Melyik a kevésbé veszélyes?
Köszi:D
Majd szoritok:D
Gratulálok szuper!
értem pénteken szorítsatok akkor kapom meg és holnap 18. heti genetika!
Gratulálok! :)))
Jönnek itt a lányok is, ideje már. :D
Sziasztok!
Ma végre addig "lökdöstük" a Babánkat, hogy megmutatta magát,éééééééééééés KISLÁNY!!!!!!!!Ami a legfontosabb,minden rendben van!
Gratulálok! :)))
Cilka, Neked pedig a kisfiúhoz! :)))
a szülésre való felkészüléshez az is hozzátartozik, hogy az esetleges beavatkozásokról kellő infótok legyen és ki tudjatok állni azok mellett/ellen.
jó cikk az oxitocin hatásairól: