2013 márciusi babák (beszélgetés)
2013.03.08.
2. baba
Uzsoki Kórház Dr. Halász Domonkos
Zétény
Kicsit elvagyok keseredve hogy még nem érzem a baba mozgását pedig 19 hetes vagyok...Szerdán megyek UH-ra remélem nincs baj.
Az ember mikor megérzi a babát akkor azért nem aggódik annyira igaz utána az jön ma miért nem mozgott annyit vagy miért mozgott annyit :)
Sziasztook csajok:$
Nem irtam mostansag de minden nap olvasgattalak titeket.Jo olvasni,hogy mindenki jol van,es egyre aktivabbak a babak:)
En sajna nem tudom h fiam lesz-e vagy lanyom,mert utolso uh-n elfordult a kope:D Viszont nagyon aktivak vagyunk egesz allo nap,kivancsi leszek ha megszuletik hu marad-e szokasahoz.
Nagy fejtorest okozott nekem a pocakom,nadrag ugyileg,de anyumnak volt egy jo tippje a "bandazs" derekmelegito.H&M-ben lehet kapni 2db 3000ft es igy tudom hordani a regi nacikat egy ideig meg,mert a terhesnaci meg nagy lenne kisebb meg kesobb ugyis pici lenne.Ajanlom mindenkinek:)
Az én fiam is éjjeli bagoly. :)
Este meg reggel a legaktívabb. :D
:-)))
Március 8-ra vagyok kiírva, és kisfiú lesz.
Szia,
remélem én is vmi "cuki" vizsgabiztost fogok ki!!!! Naggyon-naggyon remélem! Mert úgy érzem, hogy már megy a vezetés (36órát vezettem eddig) csak nagyon vizsgadrukkos vagyok :-( és ha rendes a VB akkor ezt (azt hiszem) figyelembe veszi.
Félek, hogy én is vmi hasonló bakit fogok az izgalom miatt elkövetni :-(
A Duna Plázától indulunk és IV - XIII ker.
Nov. 8-a lesz a nagy nap. Már most kész ideg vagyok! Olyan jó lenne ha meglenne!
De azért köszi a bíztatást :-)
Szia. :)
Átírtam. Hogy vagy mostanában? Kicsi lány odabent? :) Mocorog sokat?
Sziasztok, tudom nagyon sokaig nem voltam sajnos nem volt netem majd 1 honapig, Udv az ujaknak. nagyon sokan vagytok mar en a 22. hetben vagyok szepen latszik mar a pocim :-)
Forrocsoki valoszinu Februar 26-an kell majd befekudnom a korhazba es 27-en lesz a prog. csaszarom, ha gondolod atirhatod :-)
Sajnálom. :(
Nha de legközelebb!
Mit hibáztál?
Ugye? :) Már végig kutattam az internetet...
Most van egy kókuszmatrac, 120x70-es, utána kérdezek mennyiért is vágják méretre.
Szia, üdv köztünk. :)
Mikorra vagy kiírva? Tudjátok már a nemét?
Hoooool?! :D
Ne máááár!
Itt meg szakad az eső... Küldd erre a havat. :)
Tőlem is kérdezték, hogy viszek-e pénzt,de mondtam, ha anélkül nem megyek át, akkor nem tenném be nyugodt szívvel magam mögé a picit...
Így nem vittem,de amit benéztem azt 20.000-ért sem nézték volna el...:)
Szia,
persze. Nekem is azért esett a legrosszabbul, mert anyagilag nagyon nem mindegy. De ez van. Majd november végén.
Pesten vezetek és a 11. kerületben vizsgáztam.
A vizsgabiztos és az oktató is egy tünemény volt, úgyhogy ezen ne izgulj. :)
Balra kellett volna bemennem egy utába,de sajnos benéztem és ott akartam bemenni, ahol igazából az utcából lehetett kihajtani.
Hát ennyi. Ez tök jogos volt. Magamra voltam csak mérges, de már jobb.
Azért, ha esetleg neked sem lenne meg elsőre, ne keseredj el... Ez nem a világ vége...
Te hol vezetsz? Mikor vizsgázol?
csíráztatni vegyesen szoktam, mikor-mit. Próbálom azokat, amikben több a vitamin, de mivel kis mennyiség is elég belőlük mondjuk a salátákba vagy a szendvicsbe, elég vegyes a kínálat az ablakban.
Magnézium hiánya nagyon jól érezhető, mert sok az izomgörcs, különösen a lábban + méhkeményedést is érezhetünk többet olyankor
Szia!
Azért is csatlakoztam, mert olvastam, hogy most vizsgáztál...én is mostanában fogok és nagyon izgulok. Nagggyon meg kéne, hogy legyen a vizsga; mind anyagilag mind időileg! Megkérdezhettem, hogy melyik városban vezetsz/vizsgázol és, hogy miért buktál meg?
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra és szeretnék csatlakozni :-)