2013 márciusi babák (beszélgetés)
Jajj de jó, örülök, hogy minden oké :) Melyik doki csinálta az uh-t?
Ma megyek genetikai UH-ra remélem minden rendben lesz a picivel...kicsit félek mert olyan rég láttam.
Igen, szuper! Meg kaptam egy bónusz megnézést jöv keddre mert szinte végig csak a hátát láttuk a manónak! Kedden csinálnának képet a pofijáról szemből!:) Másodszorra bizonyították korrektségüket! :)
Gratula! Mondtam, hogy jó a gép nagyon! Üdv a csajos anyukák között! :)
Megjöttünk az Uhról a Magzati Diag. Kp -ból!! Minden rendben!:)))))) Ez a gép gyerekek!!!!!! Hiper szuper!!!!! ;)
A háttal fekvő manóról sikerült oldal képet csinálni, így lett egy pici kép a pofijáról is!;) És hercegnőt rejt a pocak!:))))
Nálam ez tegnap volt csak házi kacsazsíros kenyérrel. :-)
Mai update vacsink... Libazsíros kenyér, hagyma, paprika, és erőspaprika.
Az első igazi hű de megkívántam kaja...:)
Köszönöm,én is ebben bízom:)
Én ugyan nem voltam, de helyileg a legjobb helyre mész efelől legyél nyugodt!
Szívesen ;) De azt nem szabad elfelejteni,hogy ezek csak átlagértékek !!!
Holnap megyek amniocentézisre,tudtok valami pozitív dolgot mondani ezzel kapcsolatban?
Tartok magától a vizsgálattól is,de leginkább a lehetséges következmények miatt félek.Tudtok tanácsolni valamit,mit szabad és mit nem?Aki volt közületek:hazaengedtek aznap??(SOTE I-en fogják csinálni)És egyébként is kíváncsi vagyok mindenre...
Úgy látszik nem minden orvos egyforma....
Az előző terhességemnél nekem sem nézte egyszer sem! Egyszer helyettesítette egy másik doki, Ő nézte, ennyi volt! Most meg már 2-szer vett kenetet és nézett méhszájat!
Nem, sőt! Ő jött ajtót nyitni, mosolyogva fogadott! Furcsa is volt!
Hol tudod megnézni a méreteket? van ilyen oldal?
Mi 15.000ft ot fizettünk most. ebbe 6 kép és videó is benne van, ultrahangon most olyan sok mindent megnézett lemért, áramlást is, meg mindent. belső szerveket is nézte ,fejét is, kukink 7mm es:)
Flóriánnak hívják a fiúnkat:))))Már vagy 6 éve ezt a nevet választotuk:)
Én ha megyek a nőgyógyászhoz a terhesgondozásra,az orvos hozzám se nyúl.....
Amikor a fiammal voltam terhes,és benn feküdtem a kórházban,akkor nézék a végén a méhszájamat!!
Nah akkor minden rendben van:) Nem.volt morcis a doki?Mert utoljara amikor en voltam..az volt:(
Tegnap uh-on néztek áramlást is,a multkorihoz képest nem javult a helyzet,mindkét oldali artérián láttak hullámokat,un. Notch-ot.állitólag a 26. hétig el kellene mulnia,mert ha nem,akkor terhességi magas vérnyomás alakulhat ki.Volt már valamelyikötöknél hasonló? a neten sem sok mindent találatam és kezd idegesiteni,pedig most nyugalom kellene.
Sziasztok! Voltam ma terhesgondozáson, vett kenetet, nézte a méhszájat, teljesen zárt! A vérnyomásom maga a tökély, ami azért érdekes, mert egyébként hosszú évek óta magas vérnyomással kezelnek! 1 kilóval vagyok kevesebb, mint az elején. Szóval, minden rendben, Bori babám szívhangját is hallgatták! :)
Kíváncsi vagyok mit mondasz :) Mondjuk nekem a saját nőgyógyászom csinálja majd ott az uh-t.
Mi ide ma megyünk! :)))
A G1 -be pedig dec 10én a 6ezres akcióban! :))
MI vagy ide fogunk, vagy a G1-be ahová amúgy is járok terhesgondozásra, és ott is van 6ezres akciójuk december-január hónapokban.
Sziasztok! Mi a Magzati Diagnosztikai Központba megyünk jövő héten. 12.000+2.000 Ft ha dvd-t is kérünk.
További ajánlott fórumok: