2013 márciusi babák (beszélgetés)
Szia,
nekem eloszlik, van aki azt mondja nagy a pocim, van aki azt kicsi.
Szerintem azért az előbbi. Mi vasárnap töltjük a 21. hetet. Majd holnap este csinálunk képet és megleshetitek...
:)
Tényleg jó nagy. :)
Nekem még nincs ekkora, de ma teszek fel én is képet, úgy is tegnap töltöttük a 23. hetet.
csajok ki hogy áll a pocak nagysággal? mi 19+3 hetesek vagyunk kisfiammal:) és most tettem föl új képet a képim közé:) szép nagyok vagyunk már:))))))
bár nagynak mondják a hasam:))))
nálam is egy nagyobb méretű mellimplantátum játszik már...
előtte pedig 75A-s voltam.
Szia! Mielőtt megtudtam, hogy baba lesz éppen atkins diétát csináltam. Szénhidrátszegény kaják, semmi cukor, liszt, és kevéske gyümölcs. Ez miatt a testemből távozott előszőr vagy 3kiló víz, és talán fogytam még 1kiló zsírt is.
Aztán miután megtudtam, leálltam a diétával, én eszem rozskenyeret és teljes kiörlésű barna tésztát. Így a leadott víz, zsír visszajött... :(
Sziasztok!
Tegnap megmértem a mellbőségemet.....+10 cm,és tök feszes
Mint egy mellimplantátum:-),kiváncsi vagyok meddig fog nőni?A melkasom is szélesebb lett,érdekes , de ott nincs háj,egyszerűen a tüdőm? nőtt 5 cm-t.a mérleget meg elkerülöm(hi.hi)ía baba nagyon sokat mozog,elég erősen.19+5 naposan 300 gr-ra becsültek.Éjszaka viszont hagy aludni.:-)
Csajok , akik nehezen viselik,azoknak üzenem ,a felén túl vagyunk:-)én nehezen viselem,mert nagyon fájnak a viszereim,sajnos a nunumnál is vannak.Állni szinte semmit sem tudok,ha megyek úgy kevésbé fáj.Ülni,és feküdni jó.Még dolgozom, mert egyszer kell a pénz, és itthon egyedül szerintem kb. 2 hét alatt befordulnék.
Szia! Nekem is hasonló problémám van, mint neked (a zsibbadást leszámítva). 20 hetes vagyok, és 8 kilót híztam! Mondjuk én nem mozgok, mert feküdnöm kell, de akkor sem értem, ugyanis alig látszik, hogy híztam. Tegnapelőtt mondtam a dokinak is, és azt mondta, hogy nagy része a vízvisszatartás miatt van, az nyomja a súlyt... Lehet hogy nálad is!
Úgyhogy só- és szénhidrátmentes diétára fogott. Ami marha jó, mert eddig sem sóztam egyáltalán, és nem ettem édességeket, tésztát fél éve nem láttam, kenyeret is csak nagyritkán. Most nem igazán tudom, miről mondjak még le. Úgy, hogy közben a baba ne szenvedjen hiányt semmiben! Mozognom meg ugye nem szabad, szóval tanácstalan vagyok.
Egyébként így "meghízva" is csak 58 kg vagyok, eddig nem gondoltam, hogy diétáznom kellene. :/
A babamozgással is így vagyok, kis erőtlen mozgásokat érzek, ez 2-3 hete nem változik. Nekem is mellső lepény és első baba, hát remélem nem kell még aggódni...
Szia, üdv köztünk! :)
Gratulálok!
Táblázatba szeretnél szerepelni? Hanyadikára vagy kiírva? :)
Akkor Te sem mostanában... :)
Én október 8-án voltam utoljára, legközelebb november 30-án megyek.
Szia! Üdv köztünk!:)
Én csepeli vagyok szintén egy 2 éves csajszi, Lili anyukája! Egyszer akár talizhatnánk is majd! ;))
Sziasztok!
Adrienn vagyok kispestről és én is márciusra várom a kisfiamat (Andor), már van egy 2 éves lánykám (Blanka) :)
Üdv mindenkinek
Gratulálok! :)))
Nekem még nem zsibbadt a kezem, nem lehet, hogy elalszod?
Sziasztok.
Újra itt. Nem vesztem el. :)
A múlt héten a 18+5napos ultrahangon kiderült, hogy nekünk is kisfiúnk lesz! :) Mi lesz itt márciusban? Megdobjuk a fiú létszámot rendesen!
Nevet még nem tudok mondani, kb.5név van a talonban.
Szombaton töltöm be a 20.hetet, híztam 7kilót, pedig nem eszem semmi édességet, cukrot. Hetente kb. 3x bicajozom. Igazából nem értem miért hízom ilyen ütemben. Volt, hogy 10nap alatt híztam 2kilót!!! Na ehhez már nem tudok hozzászólni. Úgyhogy úgy döntöttem nem érdekel! :) lesz, ami lesz.
Babamozgást még nem érzek. Mellső lepényem van, és első baba. Ne aggódom. (még)
Viszont amit már kérdezni akartam, van más is akinek zsibbad a keze? Már akkor is érzem a bizsergést mindkét kezem tíz ujjában, ha a szívem fölé emelem a karomat... Lehet vérnyomásproblémám van? Nincs olyan éjszaka, hogy ne zsibbadna el valamelyik kezem. Nem igazán jó érzés.
Mindenképp jelentkezem majd, de mostanában épp arra van időm, hogy felkukkantok, gyors olvasok és már rohanok is tovább.
De remélem pár nap és lecseng ez az időszak, utána már csak pakolászgatni kell. :)