2013 júniusi babák (beszélgetés)
Gratulálok!!!:)
Már milyen nagyok a kicsik...:D
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,van-e valami ötletetek vizesedésre?Nagyon keményen elkezdődött.....
Estére olyan dagadt a lábam,a zoknik szorítanak miatta,a lábujjaim tiszta fagyosak.Most találtam egy jó kis homeopátiás szert,azt hiszem kipróbálom,nem bánnám,ha beválna!!! :)
Használ valaki valamit?Valami gyógytea,vagy hasonló?Köszönöm
Sziasztok!
Voltunk ma a dokinál,minden rendben van!Továbbra is 3100-as a méhszájam!1064g a becsült súlya Kincsemnek!Jaj nagyon boldog vagyok,olyan jó :)!
Szia,
nekünk is így kezdődőtt aztán úgy a 24-hét körül megtört a jég. Azóta ha vihánc van odabenn, nem hagyja abba csak azért mert a párom keze van a pocakon nem az enyém.:) Párszor eljátszottuk hogy estefelé, akár fél órákra is a hasamra tette a kezét a párom, s úgy néztünk filmet. Lehet "ezt" szokta meg.:) Egyébként esélyes hogy érzik a különbséget a kicsit, mert ha mi simizzük a pocakot, akkor nem a teljes kéz súlyát helyezzük a pocakra. Míg a férfiak csak ráteszik a kezüket, s így sokkal erőteljesebb nyomást fejtenek ki.
Pár hét/nap még csak s meglásd mekkorákat fog nevetni s csodálkozni a kedvesed Veled egütt!!! :))
Nálunk is így volt, sokáig akkor hagyta abba, amikor jött apa a kezével :)
Most úgy érzi, ha odarakja a fejét, ott pihen, és már rúgja is fejbe, fülbe az apját :) Próbáljátok ki, hátha... férjem már csak a fejét rakja oda, a kezét nem is, pedig úgy is érzi, csak így sokkal erőteljesebb :) Még azokat a mozgásokat is érzi amit én nem :)
Szederlevél teával csökkenthető a vércukor szint. Terhesség alatt megengedett, szemben számtalan más gyógyteával.
"...A gyógynövényekkel kapcsolatban óvatosságra intjük az anyukákat, hiszen a magzatnak nincs különálló vérkeringése, a baba az édesanya vérkeringésébe kapcsolódva jut táplálékhoz, oxigénhez. Így közvetlenül szívja fel az anya vérén keresztül mindazt, amit a mama fogyaszt, ezért bizonyos gyógyteákat nem ajánlunk."
Sziasztok!
Egyszerűen nem hiszem el,hogy apa egyszerűen nem érzi a babát.23 hetes vagyok,és semmit nem érez.Pedig olyan szépen látható már,akkor érezhető is kell legyen.
De ahogy ráteszi a kezét,teljesen eltűnik a törpe,semmi,teljesen csend és nyugalom van bent.És ahogy apa elmegy,vagy elfordul,már láthatóan dugdossa kis a testrészeit.Íííírtóóóó aranyos,de úgy szeretném,ha ezt apa is átélhetné.
És tegnap olyan édesen úszkált a drágám. .)
Jobb oldalt alul kidugta valamiét,és elindult felfelé,egészen a mellemig,és ott eltűnt. :) Csuda jópofa volt.De persze ez is,mikor férjem fürdött.Előtte nem. :(
Ma eldöntöttem,hogy tényleg valami csinálok a súlynövekedés csökkentésére.Na nem fogok diétázni,meg fogyózni,csak megnézek ilyen Update táblázatot,hogy mit,hány óráig lehet.Na a termékeit véletlenül sem veszem,csak a táblázatot fogom nézni,mert ma mérlegre álltam,és kicsit elszontyolodtam.És nem értem egyszerűen.Azért ennyit nem eszek.Na de remélem ezzel vissza fog állni,mint a 20. hét előtt,akkor olyan szép "lassan" haladtam.
Ma veszek megint búzakorpát,egy ideje elfogyott,és nem vettem,azóta az emésztésem is leállt,már vagy 1 hete.Ma megint nekiállok,1-2 nap múlva beindul megint,és talán az is segít. :)
Én hétfőn megyek védőnőhöz,akkor hallgatunk szívhangot,.....tök várom. :)Terhesgondozóra csak 20.-án,de Uh akkor is csak kb 7-8 hét múlva lesz. :( Annyira sok!Jó lenne,ha lenne egy kis plusz pénzünk mondjuk jövő hónapban,és akkor mennénk baba mozira. :)
Szép napot kismamák,én ma sétálok egy hatalmasat,nemsokára indulok! :)
de jó! Akkor ott találkozunk:-)
Betegfelvételen kell bejelentkezni és a 2-ik emeleti tanterembe menni.
Pontosság kedvéért: 2013 április 9, 14.30.
Szia!
Úgy látom egyedül vagyok, köszi az infót, valószínű igénybe fogom venni.
szuper, köszi.
Vérnyomással minden rendben, méri a doki és a védőnő is. Akkor no toxémia para :-)
Sajnos így van, a narancs glikémiás indexe nagyon magas. Én ha narancslevet iszom, mindig grapefruit-tal keverem, hogy ne kavarjon be a cukornál.
Bogica esetében a savasodás volt a kérdés, arra talán nem rossz.
Ellenben nagyon sok gyümicukor van bennük. A védőnéni mondta nekem hogy a terheléses vérvétel előtti napon inkább ne egyek narancsot.:D
Megjegyzem nekem is nagyon nagyon jól esik!
Az egyik kedvenc gyümölcsöm. Most esténként egyébként almát (szép, nagy, piros, leves: nyammi) eszegetek, pedig régen pont az almától olyan gyomorsavam volt hogy huuuu. Éhgyomorra nem is bírtam almát enni, mert tuti kimarta a gyomromat az sav mellett.