2013 februári babák (beszélgetés)
Szia nekem is pozitìv nem tudtuk kiìrtani. Nagyon fontos, h tudjanak ròla ha esetleg nem a dokidnàl szülsz. Csàszàr előtt alatt utàn antibiot kaptam es a babatòl vettek vèrt màsnap, h milyen a crpje. majd ma hazamenetel előtt megint. Negatìv eddig.
A klinika gyermekorvosa mondta, h tàjèkoztassam az otthoni gyerekorvost is, mert 2hònapig megjelenhet Nàla ès akkor abtibiotikumos kezelès kell picinek is ...
Csajok,anyucik!Mindenkinek gratulálok a babához,jó egészséget,boldogságot kívánok!Már lassan én is érzem a "vesztemet",tele vagyok izgalommal...
sziasztok kismamik, anyucik! Először isgratulálok a babákhoz.
és szeretnék csatlakozni, mert február 22-re várom a kisbabámat és ezt az utolsó nehéz időszakot meg szeretném osztani hasonló sorsú kismamákkal.
Panini neked is hatalmas gratula!Jó babázást!
Meababa gratulálok és nagyon jó babaázást kívánok!De jó,hogy már túl vagy rajta...
Nekem egyébként negatív lett a szűrésem(bár én császáros leszek, tehát majdhogynem mindegy, hiszen nem kell a babónak végigjönnie a szülőcsatornán), de ahogy hallottam ez egy fontos szűrés. Nem tudtam hogy nem mindenhol csinálják...
Van akinek egyáltalán nincsenek jósló fájásai, szerintem ez nem probléma és nem jelenti azt, hogy akár 1 óra múlva nem kezdődhet el a vajúdás.
Azta, micsoda történések, gratulálok a babákhoz :)
Nekem rendszeresen vannak jóslóim, ez a 38. hét, de szerintem mi is el vagyunk számolva...
Köszi a biztató szavakat :-), remélem nem lesz semmi gond!
Engem nem is szűrtek rá, nem is említették hogy lenne rá mód vagy lehetőség...én is utánna olvastam, 90.000 kismamából 20.000 hordozza, és 20.000-ből 1% babája kapja el.PEDIG nem is szűrik mindenhol, tehát sokakat nem is kezelnek. Biztosan nem kimutatható, de RÁD már figyelni fognak, kapsz antibiotikumot, szóval szerintem semmiképp se aggódj. Ha elkezdenénk olvasni, mennyi mindentől félthetjük őket, ami ilyen 2-3 %-os arányban előfordul, megőrülnénk. Fel a fejjel :)
Ma kaptam meg a streptococcusB szűrés eredményét és a dokim nem részletezte, csak annyit mondott, hogy szülés előtt kell kapnom antibiotikumot. (tehát pozitív lett) Nem izgultam, csak miután utánaolvastam a neten... Most már nem vagyok túl nyugodt. Tapasztalatok? Nálatok negatív lett az eredmény? Mire figyeljek a szülés után?
Képzeljétek nekem még jóslófájásaim sem voltak, nem tudom milyen lehet... nem tudom kinek jobb, akinek vannak, szenvednek de kb. tudják milyenek a fájások, vagy aki nem szenvedett egy percet sem, de fogalma sincs milyen érzésre ámíthat....sz
Biztosan nem bánja, én is büszke lennék rá:-)))! Akkor már ő is túlvan rajta, de jó, akkor kitartást mindenkinek aki előtte áll, hamarosan meglesz minden pici manó:-)))!
A naplójában olvastam ezt a ma hajnali bejegyzést :) Bízom benne nem bánja hogy megosztottam :)
"2013.02.04 01:36-kor
3775 grammal, 56 centiméterrel világra jött Dani. Mindketten jól vannak."
:)
Mindenkinek, aki már babázik nagyon gratulálok és vigyázzatok magatokra:-). Paniniről én is lemaradtam, mikor született meg neki? A héten már én is túlleszek rajta:-))), már úgy várom.
Panininek is megvan? Gratula neki!! Honnan tudjátok? Mekkora a babátok?
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor jön már, de még nem ad sok jelet, hogy jönne. De szerintem nem húzzuk 20-ig, úgyhogy lehet, hogy egyszerre szülünk :-). Nekem se császár lesz és első baba!
Anna!:) Izguljunk együtt én febr.11-re vagyok, de az szerintem menst.szernti számolás, én úgy érzem pár nappal későbbi vagyok.Kivi leszek. Remélem magától indul be!!! Te se császárral szülsz ugye? Legalábbis nem úgy néz ki?Első baba?
Lemaradtam a babucikról :-)! Meababa és panini nagy gratuláció, örülök Nektek! Én is már nagyon várom, de a hidegfront még nem indította be :-D! Még van 2 hete és 2 napja...!
Gratula mindenkinek a babóhoz :) nálam Levike még az albérletben, már két nappal túlhordtam...:) én is türelmetlen vagyok, hogy mikor jön majd...:)
Panini de jò, lemaradtam :-) termèszetesen mindenkinek nagy gratula!!!! csajok csak ìgy tovàbb, nemsokàra mindenki a karjàban tarthatja!
cloh-nak Annához :) Remélem nem hagytam ki senkit:)
Meababa gratulálok itt is :)
Na és panininak is Dani babához :)
Szívből gratulálok! Annyira joóóóó már neked :)
Sziasztoook! Most kezdődne a csàszàrom, de Alexander Ùr 02.02.àn 01.04.kor megszületett. Ha emlèkeztek pèntek dèlelőtt mèg mentem dokihoz mert azt hittem magzatvìz, nem az volt. Jelèt sem adta, h mire kèszül.
Doki is mondta minden ok, hètfőn találkozunk.
Du. fèl 4től fàjàsaim lettek...nem vettem komolyan, langyis pancsi...addig el is mùlt. Majd gèpeztem nèztem az időt, 10 percesek. De nem volt vèszes csak fàjt.
Este 1o kor elkezdtünk filmet nèzni, de màr durva volt 7percesek.
Gondoltam hìvom Timmermann dokit h sztem helyzet van.
Mondta jöjjek be klinika ctg+ügyeletes megnèz ès ha kell jön.
Crg mutatta meg a szülèsznő is làtta h micsoda összehùzòdàsik...baba meg olyanokat mozgott mint soha, majd lerùgta tappancsokat.
Doki vizsgàlt...mondta ne menjek haza fel se öltözzek, hìvjàk dokimat, addig szülőszoba.
Csàszàr lett, kb 1 òràra rá...itt szuszog mellettem. Elvileg holnap hazamehetünk!
Bár én nem vagyok terhes éppen, de gondoltam benézek hozzátok és egy kicsit elmeregtem a múlton, én is februárban szültem :)
Én nem voltam fáradt egy cseppet sem meg a szülés napján sem, sőt! Aznap voltam mindenfelé, buszoztam és metrón is ültem :)
Utolag bele gondolva nekem csak az enyhe hasmenés és az étvágytalanság volt a tünet (azt hittem valami rosszat ettem de nem!) - bár én nem tudtam enni az utolsó pár heten mert nem volt hely a gyomromnak és folyton azt rugdosta picurka ;)
Szóval én sem voltam fáradt.
Én azt érzem, hogy még bent akar maradni a kisasszony,) Olykor annyira "megéhezteti" a pocakomat, hogy lefekvéskor már azt várom, hogy reggelizhessek:)Hiába eszek meg vacsira akár 4-5 szenyót ..:)Most gyarapszik igazán, szegényke ha tudná milyen hideg van idekint.. Néha azért bűntudatom van a nyűgösség miatt, belegondolok mi lenne ha még mozogni se bírnék már, vagy fájna valamim..de tényleg ez már valahol türelmetlenség, meg mégis csak első baba.
Szerintem ember nincsen aki ilyenkor már nem türelmetlen, de már nem sok van hátra. Vannak infoim, lehet hogy kedden amikor megyünk befektetnek, onnan már csak két részletben jövünk haza:-))). Hát nem szerettem volna befeküdni, csak amikor nagyon muszáj, de ha menni kell, menni kell.
Én próbálok nem türelmetlen lenni, de olyan nehéz :) De persze nem szabad sürgetni a babót.
Nekem is vannak napok, amikor le se akarok állni. Folyton takarítok, mosok, főzök, aztán csak estére fáradok el. De azért vannak olyan napok is, amikor inkább pihizek. Az arcpuffadást én is hallottam, hogy látszik az arcodon, ha aznap szülsz. Én is annyira várom már, hogy a kezemben tarthassam és megismerhessem, de másrészről még szeretném, ha bent maradna, hogy tényleg mindene rendben legyen :-).
További ajánlott fórumok: