2013 februári babák (beszélgetés)
Hello 3. zuglói kismami! :)
Messze van nagyon a János. Sokkal kényelmesebb lesz a fiam mellett a szomszédba menni szülni (Róna utcában lakunk), így a családnak se kell 1 órát utazni a látogatásokon. Meg abba gondoltam bele, hogy télen a fagyban/hóban semmi kedvem megmászni a János szülészetét. Amúgy az ottani dokimhoz 11 évig jártam (évente a rákszűrésre), szeretem őt, de 11 ezer havonta nála a terhesgondozás... Szóval ezért sem. :(
De jó, hogy van köztetek zuglói. :)
Én az Uzsokiba járok terhesgondozásra, mert az orovosom (dr Jex Anna) szakorvos jelölt, nincsen magánja és az Örsön sem rendel.
A védőnőktől sokan tartanak, de igazából nem kell. A dolgukat végzik: ki így, ki úgy. Meg kell hallgatni, aztán kész. :) Az enyém nem fiatal, de nagyon szeretem. A fiammal is hozzá jártam már, vagyis ő hozzánk. Ti merre laktok?
Én most lehet,hogy pár napig nem leszek,elmegyünk nyaralni egy kicsit.Onnan pedig biztos nem fogok netezni.
Mindenkinek jó babavárást!
Szia Vaesz!
Tudom, hogy nem engem kérdeztél :-), de mivel én is zuglói vagyok és ma voltam védőnőnél tudok segíteni.
Nem tudod, hogy pontosan melyik körzethez tartozol?
Mert akkor tudok segíteni, itt megtaláltam a megfelelő körzetet és a védőnőt is, mert ugye egy helyen több van.
Remélem tudtam segíteni! :)
mennyi zuglói :)
én Dunaharaszti mellett lakom. végülis az sincs olyan messze :)
szulono üdv!
Üdv a csapatban! :)))
Mennyien vagyunk zuglóiak? Tök kircsi! :))) Én is zuglói vagyok és a János Kórházban fogok szülni.
Ma voltam védőnőnél a Ráskay Lea u-hoz tartozom, nagyon szimpatikus, sőt jó fej volt a védőnő. Megkaptam a kiskönyvemet. És egy csomo jó tanácsot. Nekem első babó, szóval minden új:))
Ugye nem volt problémád a János kórházzal, csak a közelség miatt választottad az Uzsokit, ugye?
onnanoko! Te melyik védőnőnél voltál, és melyik védőnői szolgálaton? mert ugye Zuglóban 4 is van:) Én csak 31-én tudok menni, így még kiskönyvem sincs...
Én sem itt fogok szülni, hanem az Istvánban.
Szia.Gratulálok!
Én Ózdi vagyok.
Üdv a csapatban! Gratulálok a picurkádhoz! :) Én is zuglói vagyok, bár szülni nem itt fogok, ezért orvost sem választottam és az Örsre járok terhesgondozásra. Te hova jársz?
Ma voltam egyébként a védőnőnél és megkaptam a kiskönyvemet. Nagyon szimpatikus, fiatal lány, és ami a lényeg: segítőkész. Nagyon kellemesen csalódtam.
Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni.
Vasárnap töltöm a 12. hetet, február 10-re várjuk 2. gyermekünket. Olyan sokat írtatok, hogy képtelenség végigolvasni, de igyekszek felvenni a szálakat.
Rólunk: én 32 éves vagyok, a kisfiam 5 éves és Zuglóban lakunk. Az Uzsokiban fogok most szülni, mert közel van és sikerült egy nagyon jó orvost választanom. A fiamat a Jánosban szültem, de most fontosabb a közelség és amúgy is jókat hallottam az Uzsokiról.
Van közetetek esetleg Zuglói?
Sziasztok :-) èn 27 mùltam...
Ma a második nap, hogy mozogtam... jòl esik nagyon, eddig persze nem mertem.
Szia:)
Én szeptemberben leszek 25:)
És te?
Én most 15-én töltöttem a 32-őt.
Akkor Vancsa Te is rák vagy...:)
Boldog szülit utólag...:))