2012 márciusi babák! (beszélgetés)
de csak a fejét?! :/
remélem csak a vitamin miatt van.
babatervezés óta szedem. (Gravida)
Nővérem nyugtat, hogy nála is így volt és a kisfia teljesen arányos, szép gyerkőc. pedig neki is végig nagyobb volt a feje...
fejátmérő szerint 30
fejkörfogat szerint 28
haskörfogat szerint 27
comb szerint 26 hetes
jelzem az utolsó stimmel egyedül...
Sziasztok Lányok!
Ahogy olvasom,nincs mindenki túl jó formában,főleg lekileg.én szombaton voltam nagyon magam alatt..az idő,a hormonok és hogy egyedül voltam párom nélkül.
Ilyenkor átmegyek anyuékhoz,ott az 5 hónapos Panni cica is,akivel szórakozgatok .
Dóri!
Tesódnak szorítunk nagyon,bár nem tudom milyen műtét,remélem nem túl komoly és nehéz nap vár rá!!
A fiú babák már rég termelik a tesztoszteront,én úgy tudom attól pelyhesebbek a mamik ilyenkor.:-)
Majd elmúlik,senki nem marad úgy:-))!
Ma reggel voltam a cukorterhelésen,fél11-kor értem haza csak kicsit el kellett dőljek,mert remegtem.
Nekem úgy volt,hogy:
7-kor éhgyomorra 3-4 fiola vért (nem emlékszem pontosan)levettek,aztán addigra feltöltöttek egy 2dl-es műanyag poharat fruktózzal félig,arra rá a vizet,feloldódott,bele a citrom levét és meginni.
Pisit vigyetek,mert én nem vittem és kellett leadni azt is.
De megoldottam.Pisilni tudok bármikor:-).
Kiküldtek,hogy akkor nézzem az órát és 2óra múlva jöjjek vissza.
Csak vizet szabad kortyolgatni addig.
Felmentem az osztályra,dokim műtőben..na faca mondom..akkor jött ki,mikor nekem újra mennem kellett vérvételre,letelt a 2 óra.
2-en addig bementek vele uh-ra,aztán jöttem én,mire visszaértem pont jó volt.
3/48 felé azért volt hányingerem és remegés..az nem volt kellemes,meleg volt nagyon a kh-ban,de nagy levegőket vettem és elmúlt.Amikor ez volt,sztem akkor volt a csúcson a cukrom,mert a kiscsajom is nagyon mozgolódott odabent.Aztán mire uh-ra került a sor bealud,ásított egy nagyot és annyi.Mondta a doki,ez nekik is nagy teher,úgy nevezik cukorsokk,ami éri a szervezetet.Mondom azért be ne kómáljon a kis drágám:-)!
A lényeg,hogy szépen fejlődik,705gramm,centit nem tudtunk,mert ülve aludt szinte:-),de a szíve szép szabályosan ver és továbbra sem nőtt ki a kukija:-DDD,pedig a párom nagyon nézte,hátha...
A Hepatitis-vérvétel negatív,a kenettenyésztés szintén jó lett.
Mellső fali lepény ééééés mint Dórinak,egyelőre MVF-ez állt a papíron.kérdezem mi ez..medence végű fekvés????Igeeeen!DE NE aggódjak,ez csak a jelen állapot,addig még simán 3Xis megfordul!
remélem is!!!!:-)
Az éjszakai vádligörcsöt kérdeztem,azt mondta kalcium a magneb6 mellé mehet.
Azt,hogy 2 napja nehéz köveket érzek a hasamban és sehogy sem jó aludni,szinte fáj,főleg a köldököm vonalában eléggé,húzódik,nyúlik,fáj.
Ez is normális,csinálja a méh magának a helyet,tolja arrébb/feljebb az összes belső szervet.Lassul az emésztés,ettől is hányhatott Dóri,hogy igen túl nehezek voltak a kajcsik, lassúbb a bélmozgás,kisebb helye van a szívnek,tüdőnek is,ettől lihegünk hamar:-).
Gyomorsav is emiatt van megint,feljebb került a gyomorszáj:-( is.
Szóval csak ennnnnnnnnnnnnyi:-)))!
Szopipárnát sürgősen be kell szereznem,nagyon ajánlják.
Valaki használja már???
Asszem Dóri akart rendelni valami gatyót a kismamaruci.hu-n..végül sikerült???Milyen???
Nekem is kellene csini naci meg egy szoknya,mert ünnepek alatt nem akarok kismama farmerban vagy melegítőben feszíteni.
És még egy nagyon fontos dolog,a férjeink/párjaink a LEGSZEBBNEK látnak minket, nyugi Csajok ne becsméreljétek le magatokat,mindenki nagyon csini és szexi kismami és az Ő gyermekeiket hordjuk a szívünk alatt,ez csak megerősíteni tudja a köteléket szerintem!!!
Én is kivagyok,már majdnem 6kg-nál járok pffff 69vagyok és 160cm..de most ez van,majd lemegy és kész!!!!!!!Ráadásul az uccsó 2 hónapban jön a legtöbb,hízik a baba is sokat,stb...hát ez van:-)!
Fel a fejjel,szépek vagytok ,nincsen semmi gáz,csak tél és hideg és köd/szmog..ja és a hormonok..
Puszilok mindenkit,vigyázzatok a pocikra!!!!♥♥♥
tényleg jó nagy baba!
jól táplálod ezek szerint!!!:))
Ügyes vagy!!!
megnéztem egy táblázatot és Babóm a BPD szerint 30 hetes!
tegnapi értékek:
BPD: 76,8mm
HC: 264mm
AC: 230mm
Femur: 48,8mm
Humerus: 43,8mm
van még valakinek ilyen nagyfejű babója? :)
hogy mik vannak!!!
akkor nekem igazi belevaló kis pasim lesz!!!:))
Szia Kacsa:)
Csajok, ki melyik babakocsimárkát kedveli?
Á, azért nem gondolnám, hogy ez mérvadó, csak jellemzőbb fiús anyukákra. Azok a kismamák szőrösödnek jobban, akik fiú babát várnak, mert a fiú baba szervezete már most termeli a tesztoszteront és ez a mama véráramlatába is bekerül.
Az USA-ban ez alapján végeznek is tesztet a baba nemének meghatározására, aminek az az alapja, hogy ha a terhes nő vérmintájában tesztoszteron van, akkor fiú lesz, ha nincs, akkor lány és ez már 12 hetes kortól 100%-os eredményt ad, biztosabb, mint az ultrahang, csak éppen elég drága.
nálam az a baj hogy nem szőkék!:(
gyantával gyorsan kint van!
nem , nagyon jó volt:)
Minden reggel bayliszes kávét ittunk:) Meg sokat mendegéltünk...
A repülőn se volt semmi gond...a fiúka sokat rugdalódzott:)
Pedig 5oldalon azok vannak
Babakocsi ügyben nekem a Brendonban a Touragoo-baba kocsik tetszenek nagyon!
Könnyűek,jól kezelhetőek és nem a méregdrága kategória!Mi ott veszünk majd kocsit de nyilván majd csak ha megvan a pici utána!Előtte szerintem fölösleges a téli babákat később szokták kivinni a levegőre!Plusz akkor meg tudjuk nézni tényleg jó-e bele tudom tenni a babát és ha nem jó nem vettem meg fölöslegesen!!!
Na szőr nekem is van!
de én ki szoktam szedni!
Itt nézz körül.Sok a Pierre Cardin babakocsi és szerintem elég jó áron vannak,és ami még ilyenkor számít,INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS van!
aprosagokboltja.hu
Na fogászat letudva. A cégnél most pár napig egészség napot tartanak. Ma volt fogászati szűrés. Jelentkeztem és szerencsére bele is írtak a könyvecskémbe, így megúsztam hogy a körzeti fogorvoshoz kelljen mennem. És ráadásul munkaidőben. :)
Egyébként nekem sincs még csíkom, és a köldököm is a helyén van. Viszont a pocim nekem is szőrösödik kicsit. Vicces látvány. :)