2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Lángocska jobbulást Neked!
Én hozzáfogtam a muffinhoz meg a pizzához!
Majd jövök!
puszika mindenkinek
El is kell,hogy legyetek :)
A sógornőmtől kaptunk néhány játékot, amit a fia már nem használ. Igaz, majd csak pár év múlva lesznek aktuálisak, de nem baj ! :) Már itt várnak Rá ! :)))
Meg nagyobb kori ruhácskák vannak, csecsemőruháink még nincsenek... Azt biztosan venni fogunk. Mindenféle dolgot kapunk ismerősöktől, el vagyunk kényeztetve ! :)
Hello ! Milyen volt Londonban ? A pici jól érezte magát ? És TE ?
Én szeretem a Micimackós ruhákat, játékokat ! :) Meg mindenféle állatkát, méhecskét, tigrist, kutyát, cicát... Az állatos holmik olyan semlegesek, jók fiúnak is, lánynak is...Az autósok nem tetszenek, persze, mert lány vagyok ! :) A gyerek előbb-utóbb úgyis ráébred nemi identitására - sőt, szerintem ez már megtörtént, már felfedezte, h. van fütyije, amivel játszani is lehet... :D A lányoknak kell némi fodor, virág, masni, hajcsat, h. lányank érezzék magukat.. :)
Sziasztok ! Remélem, mindenki egészséges, és jól van !
Én beteg lettem, fáj a torkom, fejem, fülem, otthon fekszem. :( Vár a remek hagymatea...mivel gyógyszert nem merek bevenni.
Sziasztok! képzeljétek újabb öröm ért, egy teljesen új 20 db-os body csomaghoz tudtam hozzájutni 5000Ft-ért! 250Ft/darab!!! Imádom az ilyen jó üzleteket!
Na megyek egy kicsit. Este szerintem leszek, mert Apa bulizni megy :D Most meg megpróbálok kicsit vele lenni :D Puszi addig is! <3
óóó igen!
olyan is lesz!I love Daddy!!!
de anyukásat én se láttam még!!!!
Mi meg két olyan body-t is kaptunk amin Apa kicsi lánya és Apa szeme fénye felirat. Bezzeg anyukásat nem találtak sehol :D
itt a többségében én döntök majd de lesz amibe beleszól!:)
és amitől készen vagyok!
unokatesóméktól fogunk kapni egy rugdalódzót ami hó fehér és piros focilabda van az elején!Hát apa abba annyira szerelmes hogy abba kell majd hazahozni a kórházból!:D
De azt hiszem hogy 62-es méret az meg valószínűleg nagy lesz rá!!!:))
Semmi gond,azért írtam még egyszer. :)
Hát nálunk is kell 1-2 kompromisszum,mondjuk Apa nagyon szereti a kislányos dolgokat :)
Persze nekem nincs is bajom vele ha másnak tetszik:)
Kaptam én is 1 micimacis rugit, úgyis ráadom majd itthonra:))
tudod izlések és pofonok!
de itt is lesz szerintem minden!apának az autók jönnek be a Verdák szóval kompromisszum lesz!
ez is az is!:D
azt nem vettem észre bocsi!
mi meg nem alszunk egymás mellett!:(
a galérián van a francia ágyunk de mivel már nem tudok fel le ugrálni és ugye egy csomót kell pisilni így leköltöztünk a nappaliba!
ott egyszemélyes heverő van én azon alszom apa meg a földön szivacson!:(
De most akarunk kanapét venni így 1-2hét és újra együtt alhatunk!!!
Nálunk a pelenkázó lett micimackós. A többi meg semleges macis, kutyusos, babás anyag. Eddig. De hogy mit hoz a jövő...:)
Akkor legalább nem vagyok egyedül:D
valami könnyű változatra gondoltam én is!
kövön sütött az ugye nem olajos meg valami csirkés v.sonkás feltét!
érdekes hogy csak éjjel van savam!
Snoopy is aranyos egy kicsinek szerintem. Én nem vagyok különösebben egyikért se oda, így nálunk szerintem minden lesz. Ha lány akkor a hercegnőkkel kiegészülve. :)
Van 1-2 dolog amire azt mondom,hogy oké micimackó aranyos. Pl. a baldachinunk malackás! De amúgy nem csipem én se :)
Hát én micimacitól kifutok a világból és mindenkit megkértem,hogy csak olyanokat ne vegyenek a gyereknek:D
Jujj az tényleg rossz lehet.
nálam még Snoopy is nyerő de mici-mackó kisbabásabb szerintem!
Írtam neked még este,hogy mi is le vagyunk tiltva a szexről, sőt a párom éjjel dobálja magát,ezért nem mer hozzám bújni, nekem meg olyan hiányom volt már,hogy felkeltettem sírva éjjel,hogy öleljen át, különben kiszaladok a világból!
Na csak óvatosan:))
Én még ma nem sokat ettem,mégis savazok:P
Én Mickey egeret szeretem nagyon:)tehát Márki baba is azt kell szeresse:))
sokkal jobb!köszönöm!:)
azt hiszem este mondom apának hogy együnk pizzát!
úgy megkívántam!!!:))
Érdekes, mert én is szeretem a Manót, de fogalmam sincs milyen érzések lesznek bennem,ha megszületik :S Na ilyen gondolatok vannak :(
További ajánlott fórumok: