Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 márciusi babák! fórum

2012 márciusi babák! (beszélgetés)

359. Vicuske
2011. júl. 22. 13:28

Hűű, akkor én szerencsés vagyok, hogy csak az inger van meg, de még nem hánytam. Bár többször volt már hogy ott görnyedtem a wc felett, de nem jött szerencsére.

A nadrággal meg én úgy jártam hogy varrtam magamnak még a tavasszal. De mivel nem volt kedvem a cipzárral szenvedni így simán megkötősre csináltam. Most milyen jó!!! :D

358. Wecuska (válaszként erre: 356. - Sjudu)
2011. júl. 22. 13:23
hogy bírod a hányást?engem teljesen letaglóz.egész nap csak hányinger meg öklődés.nem tudok semmit csinálni.
357. Wecuska (válaszként erre: 355. - Mogyicsoki)
2011. júl. 22. 13:21
mondtam neki de azt mondta amíg wc papírral le tudom törölgetni addig nincs gond.sajnos a második babámat is így törölgettem le.de még nincs szívhang ezért nem rohanhatok azonnal ügyeletre.fogadott dokim sincs.
356. sjudu (válaszként erre: 350. - Mogyicsoki)
2011. júl. 22. 13:21
Hát tünetek azok vannak. Ennyit nem hánytam az előző hárommal összesen. A hányingerem folyamatos és szédülök. Nem baj, majd elmúlik. Csak az a gond, hogy még nem akarom bent elmondani, viszont nem kényelmes a farmerom begombolva, és most, hogy hideg van kénytelen vagyok felvenni. Kismama gatyát nem akarok még. Így mindig kigombolom. Nem győzök kapkodni ha jön a főnököm. Még 3 hetet dolgozom, aztán 3 hét szabi. Ha minden jól megy, utána már elmondom és jöhet a mamigatyó. Már alig várom.
355. Mogyicsoki (válaszként erre: 353. - Wecuska)
2011. júl. 22. 13:17
Tegnap és tegnap előtt is görcsölgetett a hasam,előtte szúrt,Most abbamaradt,bár néha egy-egy pillanatra még érzem.Mikor meg kellett volna jönnie én akkor barnáztam 2 napig,majd lecsillapodott.Ha nem szűnik a maszatolás,akkor fordulj dokihoz,mert sok minden okozhatja.Általában ártalmatlan,de jobb félni,mint megijedni.A dokinak mondtad?Szerintem nemlesz baj,de ha nem múlik,vagy erősödik,akkor doki.
354. Mogyicsoki (válaszként erre: 345. - Fruska84)
2011. júl. 22. 13:09
Ne aggódj,el is mérhették!Főleg ilyen kicsi korban!Nekem a lányomnál azt mondták,ez a gyerek le ven maradva 3 héttel!!!Rögtön sírógörcs.Bent fogtak a korházban,meg minden,azt mondták egyek állandóan,mert nem nől a gyerek!Ki voltam teljesen,apukám ott dolgozott,beszélt egy nagyon aranyos dokival,megnézett és azt mondta,nincs ez a gyerkőc lemaradva,nyugodjak meg,teljesen átlagosak a méretei.Így is volt!Bár a sok idegeskedés,meg minden más is közrejátszott 35 hétre megszületett 2440 grammal és 44 centivel teljesen egészségesen és az ekkora korban átlagos súllyal.Nem kellett bent időzni 3 napot voltunk bent és semmi probléma nincs vele.Az első hónapban 2 kilót hízott,meg is gyanusítottak,hogy nem anyatejet adok neki.Pedig azt ette,elég buzgón:D Most 8 éves a lányom 30 kiló és 135 centi.Jó nagy lett,mindenki időssebbnek nézi.A kis koraszülött mi?:D Engem is riogattak,de ha a megérzéseidre hallgatsz,akkor nem lesz baj.Ne idegeskedj,minden rendben lesz!Csak pozitívan!
353. Wecuska (válaszként erre: 351. - Mogyicsoki)
2011. júl. 22. 13:07
nekem még most is szúrkál.a doki szerint 4-5 hetes lehet a terhesség.ez még ilyenkor normális?és már megint maszatolok ott lent.te már "rangidősnek" számítassz a témában.mi a véleményed?
352. Wecuska
2011. júl. 22. 13:05
olvaslak benneteket,és hát látom mindenkinek volt már kisebb nagyobb zűrje a terhesség alatt.Ez elképesztő.Eddig azt hittem,hogy csak én vagyok ilyen peches,de már látom ,hogy mindenki jócskán kapott már pofonokat a fentiektől.És le a kalappal a bátorságotokért.Én nem tudok ilyen bátor és optimista lenni.Ti hogy csináljátok?
351. Mogyicsoki (válaszként erre: 348. - Handa27)
2011. júl. 22. 13:01
Én is éreztem szurkálást.Nálam volt beágyazódási vérzés,másnap délután a nemvárt előtt 3 nappal egyértelmü pozi teszt:D Holnap tesztelsz?Kíváncsi vagyok nagyon,szorítok Neked,írj,ha van valami:D Olyan izgi,mintha nekem kellene tesztelni:D:D:D Várjuk a pozi tesztet!
350. Mogyicsoki (válaszként erre: 341. - Sjudu)
2011. júl. 22. 12:57

Igen,a negyediket várom.10.-én megyek dokihoz,akkor már több mint 7 hetes leszek,remélem minden rendben lesz.Két éve a hatodik-hetedik hét között veszítettem el az ikreimet:(Volt már vetélésem 17 hétre és a kis angyalkánk túl korán érkezett,sok betegséggel a 30. hétre,Ő most fentről vigyáz ránk.Ez egy hosszú történet,majd egyszer,ha lesz időm leírom egy cikkben,vagy a naplómba.Ennek már 6 éve:(Nem azért mondom,hogy sajnáljatok,hanem azért,hogy minden jelre oda kell figyelni.

De nem akarlak lehangolni,most minden rendben lesz nálad is nálam is.Vannak tüneteid?Én nagyon sokat eszek,óránként pisiszünet,fáradtság.

2011. júl. 22. 12:25

Jaj csajok olvasok és felemnt a pumpám...

Nekem nagyon pontosan tudtuk mikor lett összehozva a fima, én si a nődokim is.

Aztán néhány hónaposan vittem az orthopediára ellenőrzésre, és az ottani doki aki akkor látott minket előszőr megmagyarázta nekem, hogy csak el volt számolva a terhességem és nem is hordtam túl!!!

Azt hittem felrobbanok!!!

És elírták egy kilóval a gyerek születési súlyát! Amikro szóltam azt mondta az mindegy...grrrrr

Fruska! Drukkolok neked, hogy ez tényleg csak egy elnézés legyen a pici kor miatt!!! Kitartást a következő vizsgálatig!

Handa! Te meg ne idegeld magadat!!! Csak nyugi és szép eredmémnye lesz a hétvégi tesztelésnek:-)

348. Handa27
2011. júl. 22. 12:14
Most már nagyon ideges vagyok én is...Már csak én maradtam pozi teszt nélkül és nagyon izgulok...Holnapra nem várom a mensit, a hasamban vannak szurka piszkák, megint olyan nem mentem le időben pisilni érzés...Remélem lehetek a sereghajtó a csapatban...
347. fruska84 (válaszként erre: 344. - Handa27)
2011. júl. 22. 11:50
Ja most épp azon vagyok :-) 10 nap múlva minden rendben lesz, lesz szívhang és az egész mai napot el is felejtem. Próbálom meggyőzni magam, hogy a korai terhességből adódó elnézésekből van ez a kis kavarodás.
346. Handa27 (válaszként erre: 345. - Fruska84)
2011. júl. 22. 11:49
Az a baj, hogy mind1 mit mondasz akkor is az utolsó mensi alapján számolnak először, majd később az uh-oknál pontosítanak. Apukám felesége egyetlen egyszer volt az akkori férjével, tehát pontosan tudta mikor fogant meg a lánya, és nem hittek neki. Már egy hete túlhordta és forró zuhannyal rásegített a szülésre. Ennek már 28 éve.
345. fruska84 (válaszként erre: 343. - Sjudu)
2011. júl. 22. 11:44
A doki szerint 6hetes lennék, bár én mondtam neki, hogy mivel érezni szoktam a peteérésemet és az nem a hónap közepén volt így szerintem kisebb...szóval én reálisabbnak érzem azt hogy most vagyok 5hetes és akkor már érthető, hogy nem látszik még a szívhang, de a múlthéthez képest kisebb petezsák nagyon megijesztett!
344. Handa27 (válaszként erre: 342. - Fruska84)
2011. júl. 22. 11:40
Tudom közhely, de próbálj megnyugodni, nem szabad rögtön a rosszra gondolni. Az Uh annyi mindent el tud nézni...
343. sjudu (válaszként erre: 342. - Fruska84)
2011. júl. 22. 11:28
Legyél nagyon erős és türelmes. Bízom benne, hogy tényleg csak azért nem látták jól, mert még picike és 10 nap múlva már minden rendben lesz. Megkérdezhetem mennyi idős kismama vagy?
2011. júl. 22. 11:17

Sziasztok lányok!

Ma már egy sírógörcsön túl vagyok...most jöttem meg a dokitól, sajnos a petezsákocskám kisebb lett, bár mintha látott volna benne valamit de még vérkeringést nem észlelt! Teljesen kivagyok... 10 nap múlva kell visszamennem uh-ra, remélem csak a technika ördöge szórakozik velem és nem arról van szó, hogy szegénykém felszívódik...

341. sjudu (válaszként erre: 340. - Mogyicsoki)
2011. júl. 22. 10:49
A harmadik babám lesz, mert a második terhességem 23. hétre "vetéléssel" ért véget. A harmadik terhességemnél ugyan ebben az időben kinyíltam, így azonnal összevarrtak, és azt mondta a doki, most nem várjuk meg, hogy kinyíljak, nehogy baj legyen. Remélem nem is lesz. Neked akkor már van három gyereked és a negyediket várod?
340. Mogyicsoki (válaszként erre: 337. - Sjudu)
2011. júl. 22. 10:43

Szia!

Gratulálok:D Üdvözöllek köztünk!:D

Megkérdezhetem,miért fognak összevarrni?Annó engem is akartak,de nem mentem,szerencsére nem lett baj.Negyedik babád is lesz?Én a negyediket várom,már nagyon-nagyon:D Én még csak 5 hetes leszek holnap,vagy hétfőn,ezt nem tudom,mert minden kalkulátor mást ír.Majd a doki megmondja:D

339. Mogyicsoki (válaszként erre: 331. - Christineee)
2011. júl. 22. 10:38
Nagyon sajnálom:( de ne add fel!
338. Mütyűrmama (válaszként erre: 335. - Christineee)
2011. júl. 22. 10:12
:( fel a fejjel! eljön még a te időd!
337. sjudu
2011. júl. 22. 09:35

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni,ha megengeditek. Ma vagyok 7+5 hetes, a doki március 5-re számolt, a kalkulátorok március 3-ra. De mind1, majd a baba tudja. Ez a 4. terhességem. Remélem minden rendben lesz. Még dolgozom, de össze fognak varrni, így nem sokáig.

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

336. Handa27 (válaszként erre: 331. - Christineee)
2011. júl. 22. 08:53
Nagyon sajnálom :(
2011. júl. 22. 08:19
Köszi csajok, igen hittem, de pofáraestem, ez van, nem az első pofon nekem ez az életben....
334. 6a6e086e31 (válaszként erre: 331. - Christineee)
2011. júl. 22. 08:17
Sajnálom, pedig annyira biztos voltál benne.
333. Vicuske (válaszként erre: 331. - Christineee)
2011. júl. 22. 08:14
Sajnálom. :(
332. Wecuska (válaszként erre: 331. - Christineee)
2011. júl. 22. 08:06
szia.sajnálom.
2011. júl. 22. 08:03

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Én sajnos elköszönök tőletek:-(

De mindenkinek gondmentes, örömteli babavárást kívánok:-)

2011. júl. 21. 20:27
Köszi szépen:-) Remélem nálad is minden rendben lesz:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook