2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Hanyadik héten vagy?Nekem az 5.6. volt zabás de azóta nincs nagy étvágyam, sőt..
:)Én hétfőn megyek.Meg majd a 12. hetesre 1 hónap múlva, de soká lesz még:(
Én egyfolytában ennék:D Bár tegnap este nem kellett a bundáskenyér,pedig szeretem.Most a gyümileves,az a minden és a csípőseket,meg a csokit tudom elképzelni.A lányommal voltam így,remélem Ő is az:D
Köszönöm a biztatást nagyon aranyos vagy és mikor kell vissza menned Volt már valaki védőnönél?
Szokott, hétfőn egész napos volt, de azóta meg jól vagyok, bár nem sokat eszek.
és hányinger rosszullét is szokott lenni?Nekem már egy hete van.Szedek rá gyógyszert,meg rágózok.
Jó kérdés, nálam ez szokott lenni, váltakoznak a napjaim:O)
Szia Wecus, a hűvös jó:)De ma zizis vagyok..
ki hogy érzi magát ezen a nagyon kellemes hűvös délelőttön?
nálam az a probléma,hogy allergiás vagyok egy pár dologra és ezért nem ehetem a tejtermékeket sem.megpróbálkozom a cukros üdítővel.
A szilvalekvár is nagyon hasznos lehet, vagy aszalt szilva ha szeretitek...
Huu nekem is ez a bajom....már tök rosszul érzem magam a székrekedéstől...szerintem majd ráállok a kefirre!
Szia mindenkinek akibe még nem futottam bele. Én pénteken tesztelek, de számomra egyértelműen van baba:-)
Sziasztok nem tudom lehet-e még csatlakozni én most vagyok a 6.héten :) szívesen beszélgetnék olyanokkal akik esetleg még próbálkoznak vagy már boldogan várják a kisbabájukat :)
Tényleg hányan vagyunk pozi teszttel?
sziasztok.látom szépen bővül a kis csapat.
Lassan jön haza Apa, megpróbálom kibírni reggelig, hogy biztosabb legyen az eredmény, de nagyon nehéz lesz. Notórius tesztelő vagyok :D Mondjuk dirrekt nem ittam ma sokat, hogy ha még sem bírnám ki akkor ne legyen túl híg a cucc :)
Elolvastam a fórum elejét és olvastam, hogy féltek az együttléttől. Nem volt ugyan még vetélésem, ha lett volna biztos jobban félnék, de mi simán együtt voltunk. Kicsit ugyan ritkábban, mert a férjem pánikolt kicsit, de nem bírtam volna ki olyan sokáig. Én mindig azt hallottam, hogy a jó sex a babának is jót tesz, mert a boldogság hormonból neki is jut. Szerintem no para, persze csak ha jól esik :)
Ill. a másik téma a cigi. Nagyon sokat hallottam, hogy a drasztikus leszokás többet árt mint egy egy szál. Lehet benne valami, persze ha lehet akkor terhesség alatt inkább ne, meg a szopi alatt sem kéne (nekem akkor már sikerült). Én rá rá gyújtok még mai napig is, de nem vagyok erős dohányos. A gyerekek mellett elvből nem cigizem, a lakásban sosem gyújtok rá. Ja nem bocsi,akkor a konyhába mentem mikor -20 fok volt. Ha elmegyek a gyerekekkel nem is viszem magammal, mert úgy sem gyújtok rá.
Én most a férjemet szidom mert csak mondogatja hogy nem cigizik és mégis büdös állandóan.
Én 20 hónapos koromtól durván asthmás vagyok, rengeteget voltam kórházban, anyámék meg a 2 szobás lakásban dohányoztak, volt hogy mutter megsértődőtt mikor gyalog mentem le, mert ő cigivel szállt be a liftbe...azt kiakadt , hogy nem szívok vele egy levegőt, hát nem is:-S
Szerintem reggel csináld:-)
A mostani teszt még megvan, az előző babáké nem, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Nem cigizem, szüleim azonban masszív dohányosok. Anyukám mostanában próbál kevesebbet szívni.
Emlékszem, amikor tizenéves koromban kiderült, hogy édesanyám terhesen is cigizett (bár ez ugye a hetvenes években még általánosabb volt, mint most), nagyon-nagyon csalódtam.
Azonkívül *ar érzés, hogy undor fog el (nem csak terhesen, hanem alapból is), ha közelít vmelyik szülőm, hogy adjon mondjuk egy puszit, annyira büdös már a bőrük is a hosszú évek alatt felgyülemlett nikotin miatt.
Nem gondolom, hogy tökéletes anya vagyok, biztos én is fogok csalódást okozni a gyereke(i)mnek, de nem a cigivel.
Na most megint rám jött a frász, tiszta ciki két gyerek után, úgy szurkál a hasam. Persze lehet a baba miatt ,de lehet a mensi miatt is...
apa hozza a tesztet ma, a lányomnál délelőtt csináltam meg napokkal előtte, most nem tudom várjak e reggelig tuti ami fix? Lehet nem bírom ki addig. Kell nekem két csík ami nem tűnik el :D
HU nekem már nincs meg a fiamé, pedig annyira vártam őt:-)
Olyan dm-eset csináltam én is először. igen halvány volt rajta a csík, de pár nap múlva szépen látszódott már azon is. Érdekes, hogy eltűnik a csík. De a tüneteid alapján gyanúsan ott a baba. :D
Az első a Lily volt, a második meg a dm-es, intimed vagy mi. Egyiket sem ismertem, mindig a gabrielre esküdtem, remélem ma apa olyat hoz. Még a lányomé is megvan, és még mindig ott a két csík, ezért nem értettem a dolgot, ha meg negatív akkor miért jött elő??? Rejtély, de majd kiderül, ezt a kettőt soha nem veszem többet...
náunk apucival este már sugdolóztak :)
el se árulta mit mondott neki, azt mondta ez olyan apa fia/lánya dolog :P :)
További ajánlott fórumok: