Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 márciusi babák! fórum

2012 márciusi babák! (beszélgetés)

2189. Andika'77 (válaszként erre: 2187. - Dria81)
2011. szept. 27. 10:39
Igen,mindenhol találkozni velük,de jól látod Te is,jó helyre kerülj,jó kezekbe,az a pár nap meg elrepül és mehettek is haza:-)!
2188. Andika'77 (válaszként erre: 2186. - F8ed9b5222)
2011. szept. 27. 10:38
:-)))Mert Te biztosan vékony vagy,én meg nem annyira:-)!Nekem bőőőőőven van feleslegem,kis oldalháj ilyesmi,szóval a babának megvan mindene,az tuti,nem éhezik:-)))!Elveszi,ami neki kell!Az én dokinénim nagyon szigorú,az extrán csini barátnőmet is elkezdte volna diétáztatni,mert 15kg-ot hízott,de komolyan mondom a nagy pocin,cicin kívül semmi baj nem volt vele (szerintem)..Én kicsi vagyok és azért a 65kg nem kevés,még van 5 hónap,szeretnék minimálisat hízni,bár én pont hajlamos vagyok a hízásra..
2187. Dria81 (válaszként erre: 2181. - Andika'77)
2011. szept. 27. 10:25

Igen erről hallottam..mármint a "más vallásúakról" :) de ez jelenség a SOTE-n is adott bőven :) illetve igazából bárhol szerintem.

A Péterfyről nagyon sok jót olvastam pl, hogy a császárra beengedik az apukát is és meg is kapja rögtön ő a babát, még mázasan :) Szóval a szülészet zseniális, az orvosk jók...ez fontosabb, én meg csak kibírom azt a három napot valahogy (majd mantrázom, hogy legyen egy vagy kétágyas alapítványi szoba szabad)

2186. f8ed9b5222 (válaszként erre: 2181. - Andika'77)
2011. szept. 27. 10:23
Úgy látom ez a hízás dolog védőnőnként/orvosonként változik. Én is 1 kilót híztam eddig, és tegnap le is szidott, hogy már többet kellett volna, elkezdhetnék enni.
2185. Andika'77 (válaszként erre: 2177. - Mogyicsoki)
2011. szept. 27. 10:22
Jobbulást kívánok!Hársfatea,méz és ajánlották sok mindenre a Shüssler-féle sót..nézd meg a neten..mit szólsz hozzá?!
2184. Andika'77 (válaszként erre: 2180. - F8ed9b5222)
2011. szept. 27. 10:20

De jóó:-)),én is szoktam furákat érezni,de első babánál még nehezebb felfedezni azt mondják..

De nemsokára már biztosan fogom én is rendesen érezni Őt!

2183. f8ed9b5222 (válaszként erre: 2177. - Mogyicsoki)
2011. szept. 27. 10:19

Szia!

Én nem értek a gyógyteákhoz, de találtam neked egy ilyen cikket róla :)

[link]

2182. Andika'77
2011. szept. 27. 10:19

Mogyicsoki írták a Lányok,hogy Nálad kell jelentkezni a táblázat miatt...ha megtennéd,hogy beírsz "minket" is:-)?!

Uzsoki Kh,Dr.Lajis Tímea(ha ez kell egyáltalán),és március 20.A neme még számomra is titok:-),de talán jövőhét végére már sejthető lesz!

Köszönöm szépen!!!

Valaki ismeri az Angel Sound magzati szívhang hallgatót?Vennék,de nem tudom jó-e ,érdemes-e..nem újat s szeretnék,Vateráról vagy ilyen helyről gondoltam..mit szóltok hozzá..hülyeség?!

2181. Andika'77
2011. szept. 27. 10:16

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a segítséget,hozzászólásokat!

Annyit tudok,hogy a kutya karmolás nem olyan gáz,mint a cica,mert a cicók sokkal több "veszélyes" dolgot hordozhatnak magukban,mint a kutyák.Ilyen a Toxoplazma Gaudi is.A karmolás az a macskaalomban való kaparászás miatt lehet baj,mert a körük alá megy a piszok,a karmolással meg a véráramba kerül..így a babához is eljuthat..de nem fog,mert ezentúl még jobban vigyázok magunkra!Az almot nem cserélgetem abszolút,mert annak a belégzése is tilos.

Szerencsére világ életemben állatok között voltam,nőttem fel,nem vagyok egy finnyás kiscsaj, most is a babát féltem igazán!

Ma reggel én is az SZTK-ban kezdtem,2.látogatást tettem a Védőnőnél.Megdicsért,mert 1kg-ot híztam.

65kg vagyok,mondjuk nekem magamhoz képest ez is marha sok,mert csak 160cm vagyok,így az ideális az a max.55kg lenne,ez így is volt eddig,de mióta babára készülünk és tömtem az Elevitet,bazira gyorsan felszaladtak a kilók.Tehát most azért bőven van miből táplálkoznia a bébinek így is ha én nem hízom sokat.Na ez maradjon is így,majd megdumálom Vele:-)!

Ma léptünk a 15.hétbe,jövőhét péntekre van időpontom AFP-re és akkor megkukkantjuk a Pocaklakót is:-)))már régen láttam és talán megmutatja a kis lába közét is;-)))!

Dria én a Péterfyről annyit tudok,hogy ott születtem,a bátyám is és oda járunk vért adni(én most nem adhatok ugyan,de a párom rendszeresen ad,ha tudom elkísérem).Jó kórház,csak hogy is mondja sokan vannak "más vallásúak" ha érted mire gondolok...De ez egy cseppet sem jelentsen gondot,Zuglóban is vannak bőven,én az Uzsoki Kh-ba járok,ott fogok szülni,a kh leygen jó és főleg az orvosok!!:-)Sote meg gondolom alapból jól felszerelt..

2011. szept. 27. 09:58

Sziasztok!

Tegnap 2 percen keresztül fészkelődött az én picikém, és tuti, hogy őt éreztem :) Boldogságos érzés :)

2011. szept. 27. 09:53

Sziasztok!

Most értem haza az SZTK-ból kikértem a beutalót a holnapi AFP-vérvételhez!

Gyerekek ez kész kabaré 3/4-8ra értem oda és 9ig tartott míg sikerült a dokinak aláírnia a beutalót!!!

Ilyet addig ott ültem a sok öregasszony között akik sírtak rítak kinek mije mennyire fáj!

ÁÁÁÁÁÁ és holnap mehetek vissza a laborba

2178. Dria81
2011. szept. 27. 09:04

Sziasztok!

Jó régen nem írtam, de nem vesztem el, olvastalak Titeket :)

Ma vagyunk 15+ 4 naposak, gyorsan telik az idő :)

Minden rendben, pénteken megyek afp-re, a 18. héten meg 4D-s genetikára...remélem akkor már megmutatja magát a Csöpp (aki már nem is olyan csöpp.

Kicsit bajba vagyok kórház meg doki ügyben :( kiderült hogy az orvosomnak nincs és nem is lesz háttérkórháza így nem vállalhat szülést. Azt mondta át tud adni egy kollégájának a SOTE 2-n vagy egy másiknak a Péterfyben. Tud valaki erről a két kórházról valamit?

2011. szept. 27. 08:52

Sziasztok kismamik:)

Ma 14+3 hetesek vagyunk és ismét megfáztam.Még ki sem keveredtem és újra vissza.Minden téli időszakom így megy ki,de most nem vagyok egyedül és kicsit félek.Nincs valami tippetek,teaféle,ilyesmi,amivel kicsit elkerülhetném a náthát?Ha tudtok valamit légyszi írjatok!Előre is köszönöm!

2176. Mogyicsoki (válaszként erre: 2169. - Zoknis kacsa)
2011. szept. 27. 08:49
Ez így van,ha egyszer átestél rajta,akkor védett vagy és a babád is,míg pocaklakó.Ne aggódj!
2175. Mogyicsoki (válaszként erre: 2170. - Zoknis kacsa)
2011. szept. 27. 08:45
Az egy cica számára trauma.Inkább nem kell símogatni,dédelgetni és a legfőbb most nem szabad a cica wc-t rendbetennünk.Nekem 2 cicám is van,mindig is voltak cicáink terhességeim alatt,de nem vágtunk karmokat.Azt nem szabad.
2174. Vicuske
2011. szept. 27. 08:09

Jó reggelt!

Csütörtökön megyek a 16 hetes vérvételre. Október közepén lesz eredmény. És majd csak akkor kapok ultrahangra beutalót. Hűűűű, ez még nagyon soká lesz. Pedig már nagyon nagyon kíváncsi vagyok a nemére!

2011. szept. 27. 05:21
Jó reggelt:)
2172. 4bd8ba24e4 (válaszként erre: 2168. - Andika'77)
2011. szept. 26. 20:56

Ne aggódj a karmolás miatt!Az anyuéknál is van már 11éve!!!Toxora én is pozitív vagyok ha megkarmol meg nem lesz semmi bajom be van oltva minden ellen!!!

Ha az alomhoz nem nyúlsz nem lesz semmi bajod/bajotok!!!

Nekem még puszit is szokott adni ha otthon vagyunk!!!:)))

2011. szept. 26. 20:40
Andika nekem is kell olyan kép ,ami neked is van ,az a babyastrologis.-.:)Honnan lehet letölteni?
2011. szept. 26. 20:39
ajánlatos esetleg a cica karmocskáit levágni, adj neki valami fincsit enni, és akkor nyissz:)
2169. zoknis kacsa (válaszként erre: 2168. - Andika'77)
2011. szept. 26. 20:38

nem lesz semmi bajod a karmolástól, rám van hogy 2 25 kilós meg egy 35 kilós kutya ugrik egyszerre...

a baba jó helyen van biztonságban:)

a toxo.t ha egyszer elkapod, utána immunis vagy.

Neked is szép estét.

2168. Andika'77 (válaszként erre: 2166. - Zoknis kacsa)
2011. szept. 26. 20:33

Köszi a választ!:-)

Pont ez az,amitől tartok...kinti cica,utcán született,most 10hetes,voltam vele dokinál,már az első oltását megkapta 2 hete,féregtelenítve is volt,volt is benne ááá....Én az alomhoz nem nyúlok és igazából nem a mi lakásunkban van,Anyuéknál lakik egyelőre,mert az utcán nem élhetnek ilyen kiscicák(nagyoknak sem jó),4 kicsi született,2-nek van gazdija már,1-et visszahoztak,mert"meguntak",mégsem kellett a kedves gazdinak,maradt "ez" a legkisebb egyedül az anyjával,nem bírtam ott hagyni,hazahoztam.Aztán anyuék bevállalták átmenetileg.Nagyon édes kiscica,de ahogy játszunk,kapok tőle szépen karmolásokat...ez a veszélyes állítólag...most para van emiatt,párom nagyon mérges rám,miért kell minden állatot összeszedni az utcáról blablabla...

Vigyázok magamra,mert nem szeretnék semmi bajt a babámnak sem,Toxoplazma vizsgálatot már a 6.heti vérvételnél kértem,az rendben van,pozi lett.Ez azt jelent én és a babám életünk végéig védettek vagyunk...csak ez a karmolászás nem jó..tudom..

Ezért kérdeztem...

Köszönöm szépen még egyszer és ha még valaki tud,akkor légyszi szóljon hozzá pár szót,mi a véleményetek????

Szép estét kívánok mindenkinek!!!!

2011. szept. 26. 20:21
az a büdös kis féreg, ami árthat a babának az a kakiba van, ha benti cica, akkor más takarítsa az almot, ha meg kinti cica, akkor ezzel nincs gond.
2166. zoknis kacsa (válaszként erre: 2165. - Andika'77)
2011. szept. 26. 20:18

Nekem volt cicám, sajna 4 napja eltűnt.

Ha oltva , féregtelenítve van semmi bajod nem lehet,. pláne ha nem most került oda.

A babának se ül majd a fejére, meg az oxigént se szívja el.

2165. Andika'77
2011. szept. 26. 19:37

Sziasztok Kismamik,hogy vagytok??

Gratula annak,aki már tudja a nemét a picikének:-)))!

Lányok szeretnék kérdezni valamit..valaki otthon van cica-kismama témában????

2164. zoknis kacsa (válaszként erre: 2162. - 4bd8ba24e4)
2011. szept. 26. 19:26

úgy legyen:)

nehogy ott kelljen hülyét kapnom:)

2163. 4bd8ba24e4 (válaszként erre: 2160. - Zoknis kacsa)
2011. szept. 26. 19:21
oda se kell útlevél!Anglia is EU-tagállam!!!:)))
2162. 4bd8ba24e4 (válaszként erre: 2161. - Zoknis kacsa)
2011. szept. 26. 19:21
szerintem igen!odamész pulthoz ahol a jegyeket adják és bediktálod az a kódot amit kaptál!odaadják a jegyedet és mehetsz is be csekkolni!!!
2161. zoknis kacsa (válaszként erre: 2159. - 4bd8ba24e4)
2011. szept. 26. 19:19

és jegy gyanánt a kódomat mondjam?

a jegyet már kifizettem, a számlámról már levették a manyt.

25 hetes leszek mikor megyek:)

2160. zoknis kacsa (válaszként erre: 2159. - 4bd8ba24e4)
2011. szept. 26. 19:17
Londonba megyek, Lángocska megy Párizsba.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook