2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem? (beszélgetés)
Jujjj, -28 kiló, big-big like :)
Nagyon durva, én büszke vagyok rád nagyon:) és a tegnapi futás miatt is :)
Sziasztok :)
Ma mérlegelés: 56,4 kg.
Hmmm.. ugyanaz, mint egy hete. Pedig nagyon nyomtam a tornát :) Na de mindegy, hiszen a héten már mértem kevesebbet is:) Viszont a rucik jobban állnak :D
Kinek milyen volt a mérlegelés?
Talán igaz, hogy az utcsó 2 kg a legnehezebb :) fogyás szempontjából, hát meglátjuk ;)
Egyhelyben van a lábam, most a 40 perc edzés után ennyit tudtam még megcsinálni, muszáj volt pihennem, mert néha úgy érzem, hogy nagyon kimerült vagyok és tegnap óta náthás is.. most gondoltam nem vállalom be a 12 perces giga hasazást:)
Sikerült megnyitnod a linket a naplómból?
Tegnap elmaradt a vacsim,mert nagyon zsúfolt volt az estém,és már arra eszméltem fel,hogy 7óra elmúlt,menni kell futni,mert negyed 8 volt megbeszélve a csajokkal a futásra.Húúúúú nagyon jót futottunk tegnap is.:)
Lehet az elmaradt vacsi és a futás után lett csak ez a mérlegelésem,de nagyon örülök,mert közelítek a 80-asok táborához.:)Meg van a 28. kilóm mínuszba,így most vagyok 90,1kiló.Még ezt is brutális leírnom,mert nagyon sok,uyanakkor örülök is neki.
300?Húúúúúúúúúúúú Kata,tényleg mazo-lány vagy.:)Nekem eddig még a max.happrésem 150 volt,de ez is kétszerre.Először lenyomtam a 90-et,utánna kis guggolás,lábemelgetés,majd megint hasprés 60.
Hogy haspréselsz?Egyhelyben van a lábad,vagy váltogatod,emelgeted hasprés közben?
Hmmm..
Úgy látom mindenki nagyon jól halad :D
Én most végeztem a tornával és nagyon imádom ezt az érzést :D
Megvolt a 300 hasprés is :D
Köszi Kata kérdésed, azt hiszem sodródom az árral, valami majd lesz.
A jó rucik tényleg feldobják a hangulatot.
Az én szekrényemben most szinte semmi nincs, de az mind ki akar hullani ha kinyitom.
A férjem sokszor mondja-tudom, nincs egy göncöd sem.
Sziasztok:)
Imádok öltözködni :) Reggel olyan jó volt kinyitni a szekrényt :) kezd jó lenni rám minden ruhám :)
:)
Imádom az ananászt minden mennyiségben :) Sokszor vissza kell fognom magam, hogy csak egy kisebb méretűt egyek egy nap :) és nem vagyok 112 centi :)
Sajna, nekem is vannak olyan ruháim, amit ösztönzésként vettem és soha nem volt rajtam :( na, de majd most :D
Jobban vagy Helga?
Kata az a 29-es méret csak elírás, vagy a hossz méret. Ha csak nem vagy 112 centi :)
Ennyire kedveled az ananászt vagy a zsírégető hatás miatt fogyasztod?
Mahal szerintem hord övvel a gatyát és vegyél egy számmal kisebbet annál ami jó rád- ez is ösztönöz majd.
Bár én már beleszaladtam egyszer egy ilyenbe, sajna soha nem tudtam felvenni, olyan kicsit vettem.
Szia Kata!
A 27-es méret az reálisabb 56 kg-hoz:) Én 29-est hordtam 64-nél, ami a cél most is és életemben egyszer hordtam 28-ast is 58 kg-nál, de én annyi már nem akarok lenni, 172 cm-hez tutijó nekem a 63-65 kg...
Inkább azért sírjon, mert fogysz és azért fogysz, mert akarsz és saját erődből nem egyéb okokból :) és ne azért, mert hízol és azért kell új nacikat venned :D
Olyan ügyik vagytok csajok, nagy-nagy büszkeség, hogy vagyunk ezen a fórumon :)
Nagy ölelés mindenkinek :DDD
Már nem vagyunk ismeretlenek :) max "láthatatlanak" :D hu, micsoda szóvicc :)
Én ma egy állítólag "29"-es farmert vettem magamra :) azt tudni kell, hogy ez a naci csak akkor jó rám, ha az 56 kg körüli súlyomnál vagyok :) szóval van egy másik nacim az 27-es és most az is jó rám, szóval remélem, hogy a 29-es méretezés el van nagyon írva :) végülis a mérleg meg a többi ruhám csak nem hazudik :)
Ez tök jó.. lassan, lassan, de biztosan haladunk :)
Szerintem tök ügyi vagy, hogy már ennyit fogytál és haladsz előre :D
Azt hiszem a Jézuskának írt levelet bővíteni kell a gatyaméret megadásával :)
Susi az egy gyönyörű teljesítmény.
Ezek a mostani divatos gatyák mintha el lennének szabva. ,olyan érzésem van, hogy kiesik a fenekem belőle. Nem tudom, meg tudom-e szokni.Köszönöm a jeleket csajok, olyan jó, hogy ti mellettem álltok így, félig ismeretlenül is. Köszönöm.
Hú de jól hangzik ez a 32-es méret. Nem bánnám ha hamarossan nekem is ekkora kellene, most 36-ost hordok. Valamelyik héten voltam vásárólni , felpróbáltam egy 34-est is, rám jött de nem volt valami kényelmes. Ahhoz képest, hogy év elején még alig tudtam bele tuszkolni magam a 46- os nadrágokba.
Ügyes vagy, lesz ez még kisebb is.
Jujjjjj,de jó!:))Mármint a 32-es gatyó.Jaj lányok,benneteket olvasva olyan türelmetlen lettem,hogy mikor lesz már nekem is ekkora a gatyó-méretem?.
Örülök,hogy visszatér a kedved,ezáltal szerintem a fogyid is megint jobban fog menni.
Sziasztok csajok!
A kedvem kezd rendbejönni, valószínűleg mert tenni úgysem tudok semmit.Amit hét közben fogyok hétvégén visszahízom, így a súlyom nem változik.
Köszönöm a kedves szavakat, remélem mindenkinek megnyugvást hoz az új év és akkor fogyhatunk tovább.
Képzeljétek , rám a 32-es farmer jó-ilyen is rég volt. Először fel sem akartam próbálni.
A kerékpározáshoz még aránylag elfogadható az idő.
Bár nem kérdés, hisz nekem munkaeszköz-csak úgy suhanok.....
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt!
- Június 19-től fogyjunk együtt, egymás segítségével, motivációjával!