2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
hát.. most várok, hátha csak a mensi jött korábban. Ha nem, akkor vasárnap tesztelek egyet.
Nem hiszem, nem tudom. :(
Várjuk majd a teszt eredményét :)
Nekem a beágyazódásnál volt rózsaszines vérzés 1 napig és terhes voltam:)
Hallottam már olyanról, hogy a beágyazódás során barnás folyása volt az illetőnek. Úgyhogy szerintem ez jó jel :)
Pg 53-asom van. Először azt hittem a bolondját járatja velem a műszer, mert sokszor mutatott páfrányost, a középidőn kívül is. Mégnem olvastam egy szakértői oldalon valahol, hogy sokan nem tudják h csak az a "pozitív" amikor csak és kizárólag jókora kövér páfrányok vannak. Ha csak részben az, és mellette néhol amorf alakzatok is vannak, akkor az nem termékeny nap. Így már okés a dolog, és ebben a hónapban 3 olyan napot mutatott amikor csak és kizárólag páfrány volt.
Na lányok, most magyarázáátok meg... vasárnap kéne megjönnie elvileg. Na de épp kedvünk volt akciózni a párommal, és utána észrevettem, h rózsaszínes -barnás pici vérzés lett. Azt nem tom, hogy folytatódik is-e. Majd kiderül. Most ez korábban jött mensi, vagy beágyazódás? A fogam tegnap óta érzékeny lett. Pár hete voltam fogdokinál, tehát nem lehet lukas, stb. A mensi előtt nekem 1-2 napig elég észrevehető - kellemetlen- görcsölés van, most semmi. Na akkor most mi ez? :D
Ahw, csajok. :(
Vannak olyan méhgörcseim, hogy majd meghalok. :(
Rettentően feszít és nyom.
Jujj:(Én is hallottam már, hogy van aki több napig vajudik én ettől nagyon félek:(
Én Mészáros doki és Keresztúri doki között vacillálok mindegyik nagyon jó ügyes ember:)
Borzasztó lehet a vajudás érzése
Nha igen. A másik nehéz dolog megfelelő orvost találni, akiben annyira megtudsz bízni, hogy BIZTOS számíthatsz rá a nagy napon.
Egyik ismerősöm most szül a Női Klinikán. Már második napja hagyják vajúdni, nem tágul rendesen.
Nincs fogadott orvosa, nagy ívből sza...k a fejére.
Halogatják.
Hát igen a szülésznők is általában ahogy hallom 50 ezerért vállalják a nődoki meg legyen 100 ezer:(Sok és volt olyan, hogy a nődoki nem tudott bemenni a szülésre mert nem volt Magyarországon az még mennyire durva:(
Én is csak nődokit akarok fogadni.Szülés előtt vajúdásnál meg úgy is ott lesz a párom:D
Miket nem talál az ember lánya!? :O (hüvely belülről napokra bontva)
Ez engem is érdekelne...
Én csak orvost tervezek majd fogadni, szülésznőt nem.
A kettő együtt drága lenne nagyon. :\
Nekem még negatív.
Ki tesztelt ma?:)
Szerintem nem kötelező, de a kórházban kellene utána járni.
Szülésznő akkor is kell ha a doki szülész nőgyógyász?
Én nem akarok apás szülést, viszont dúlám lesz (remélem anyum)
És pontosnak találod??
Milyened van?
Nekem majd február 29-én, persze ha pontosan 17-én jön meg... :)
Én mikroszkópozom. igaz, még csak 2 hónapja, nekem jók a tapasztalataim. Ezért nem is használok ovu tesztet.
Igen, pont vasárnap a kalkulátor szerint :)
Vasárnap körül lesz az ovud? :)
Megcsináltam, persze negatív lett. De nem csüggedek, bízom benne, hogy ebben a hónapban összejön :)
Hát ha előző hónapban fogant a baba, már biztos kimutatná, reggeltől függetlenül. :)
hmm... Most legszívesebben csinálnék, vagy várjam meg a reggelt?
További ajánlott fórumok: