2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
voltak persze gyomorégés étvágytalanság kb a 8 ik héten kezdödtek pár hét mulva elmultak most megint van ugye agogy a picur nyomja a gyomrot
.
Köszi:)
DE jó telik az idő nemrég teszteltél csak pozit:DD
Amúgy a rosszulétek már ha voltak mikor múltak el?
Szia:)))
Rég beszéltünk jól vagyok köszi várom az utolsó pirikét és start:D
És veletek mizu?:D
Nekünk 5-10 cicánk van kb 10 éve.Tavaly én is megcsináltattam a Toxoplazma tesztet de nega lett ennyi macska mellett, hogy hogy nem estem át rajta?:(
Azt mondta a dokiné lehet átestem már valamikor de az az anyag ami a vérvételnél reagálna az lehet már kiürült és ha valaki már átesett rajta attól még nem lesz védve mert az ellen anyag ha kiürül újra megfertőzödhet ezt nem is tudtam:((
:))
ÉN is ilyet néztem ki csak rózsaszinben:DD
És nem is olyan drága még újonan se
Én szeretem, de csak azokat amik könnyen irányíthatóak.
A négy kerekűvel is így vagyok. Ha jól fordul és csinos akkor jöhet. :)
Nekem az első a kedvencem a nagy masni miatt. :)
Zsana, a Pierre Cardinnak ez a típusa nekünk is az esélyesek listáján van. :)
Egyébként nekünk szinte mindent venni kell.
Ráadásul még multifunkciós utazóágyra is szükségünk lesz. Mert Párom apja Pesten él, anyuék jövő nyáron is a Balatonon fognak ingázni. Úgy hogy nem lesz olcsó "mulatság" az biztos... :)
És még a bababútorokról nem is beszéltünk...
Nálunk még nincsenek konkrét babakocsik, csak elképzelések. :)
Legalább 3-4 olyat tudnék mutatni ami tetszik. :)
Az biztos, hogy ha lány, ha fiú, mindenképp krém színben gondolkodunk, mert bár én imádnám a rózsaszínt, de Párom kijelentette, hogy nem szeretne pink babakocsit tologatni. :)
A fiúba pedig én nem szeretnék kéket vagy zöldet.
A miénk ilyen:
Csak ugye 2007-es formában, tehát a váz ezüst szinű, és a huzat is mindenhol szép ezüst szürke, ami azért volt tökéletes választás, mert én mindig kint altattam a levegőn, és nap nagyon csúnyán kiszívhatta volna a színét!
sziasztok.
Én is nézegettem már babkocsit és nekem meg is van ha végre sikerül megint a baba milyet is szeretnék.Először mindenképp megnézem a börzén hogy milyen van milyen állapotban.Nagyon jó állapotúakat ki lehet fogni fél áron.Ha viszont nem találok akkor új lesz.Amúgy mi biztosan egy csomó dolgot fogunk kapni hisz van a 7 éves keresztfiam nővérem szinte mindent eltett.Van a két éves kisfiú a családban és van a másfél éves keresztfiam.Mindenki ajánlkozott már én pedig szívesen el fogok fogadni mindent.
Sziasztok!
Esti pecsételés ma is folytatódik:( bár tényleg minimális.
Azért elmentem vérvételre :) délután derül ki, hogy mi is a helyzet... kértem toxoplazma beutalót is :) 3 hét múlva lesz meg az eredménye.
A babakocsit mi is újan szeretnénk, már csak azért is, mert nekem nem minden babakocsi tetszik meg.
Fontos, hogy multifunkciós legyen, nagy kerekű, lehetőleg három, ott a szín is...
Nehéz találni pont ilyet használtba.
Hát megmondom őszintén mi újonnan szeretnénk első baba...)persze van ami nagyon drága de remélhetőleg ezek amiket kinéztem lejjebb mennek az árban.
Mivel nekünk nincs baba a rokonunkban így mindent meg kell venni és hát újat szeretnénk persze nem a legdrágábbat:D
Elvileg nekem is 17-én kellene megjönnie! Ha holnap nem lesz zebrás, akkor megvárom a csütörtököt.
sztem Te is hagyd a tesztelést a hét második felére!