2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
:))
DE ez a babó még 2 napos nem hiszem, hogy olyan kemény masziv ételt evett volna amitől ilyen szép kis termés lett:DDD
Egy barátnőm mondta egyszer, hogy a baba először csak "jó illatút" kakil, mert ugye anyatejen él. Aztán, amikor elkezd másokat is enni, akkor egyre durvább lesz a szag és a mennyiség is. Fokozatosan szoktatja hozzá az anyát a dolgokhoz :)
Milyen rendes tőle, nem igaz? XD
Reméljük. :)
Én most vettem nem rég egy felsőt és egy övet, kezdtem beszerezni a nyáriasabb ruhákat. :)
Szerencsére rengeteg nyúlós anyagú miniruhám van, amit pocakosan majd felsőknek tudok használni. :D
A hidegebb időre pedig kérek anyutól kabátot, mert jóval nagyobb "darab" mint én, úgy hogy szerintem kismama ruhát nem nagyon kell majd vásárolnom.
Most nem nagyon van időm, mi is azért nézünk be, mert hivatalos ügy miatt mennünk kell a városba... :)
De ha gondolod valamikor márciusban elnézhetünk akár együtt is. :)
Zamila mondhatod és írom is:)És ha van ami képet szeretnél, hogy neked is betegyek linket küld ide
itt is vannak jó képek:))
Én is tervezem most már az Árkádot jön a tavasz olyan jó kis rucik vannak egyes helyeken:)
Mi itthon eszünk fasirt sült krumpli
Ma szerintem városban eszünk, mert megyünk az Árkádba. :)
Ti?
Az biztos:)állítólag a vilanyosban nagyon szépen lehet sülteken is csinálni:)De gondolom már ez tudod:D
Mi jót föztök ma?
Hát nem tudom.
Anyunál gázos van, de régi és vacak, nekem ott sosem sikerült jóra semmi. De az a sütő hibája volt, nem azé, hogy gázos.
Itt minden elég jól sikerül, mert modern a sütő és új. :)
Értem.
Tényleg jobb sütni villany tűzhelyben?Nekünk gázos van abban is meg lehet szépen csinálni a pogit?
Mikor ebbe költöztünk már úgy költöztünk be, hogy bent volt a konyhabútor és a villanytűzhely is.
De ugye most lakást váltunk, így valószínű vinni kell amit itt kaptunk.
:(Értem
Azt hitem eleve már be van szerelve
Jár konyhabútor minden lakáshoz, csak ugye mikor ideköltözöl, egy hónap mire megcsináltatják és berakják...
Most meg elcsúszott az egész, és megint mehetek be...
De lényegtelen is, mert ha nem találnak, akkor átvisszük azt ami ebben a lakásban van.
SZiasztok:D
Ez durva volt ez a Kitti bab...na ja miért nem mosdatták meg csak bele nyomicgálták a kaki:S:S
Én Attilának szurkoltam...az a Vera egy idióta:S
NEki is szurkolok,had nyerje meg,ha nem akkor a CSaba
Fecó,Seherezádé...mintha bent se lettek volna...fúj
LAura várom a teszt eredményt:S
Szigetszentmiklósom lakott anyósom egy ideig:D
Csak egy, de az olyan erős, h bealszom tőle. És melóhelyen ezt lehet, h zokon vennék most! :) :SSS
Már annyiszor megfogadtam, h legalább az első-második napot néha szabira kiveszem, de sajnálom rá pazarolni!
Sajnálom:((((((
Akkor gondolom a gyógyszer sem segít?
Úristen, ha ennyire fejleltt az orvostudomány, akkor miért nem lehetne megoldani azt, h a nők csak akkor menstruáljanak, amikor gyereket akarnak?????
Elviselhetetlen ez a fájdalom... Nem tudok felállni a székből. De jó lenne most hazamenni....
Tünci az a lényeg, hogy már ma is volt akkor akció:))
Nagyon drukkolok szerintem nem kell sokat várnotok a gólyára:D