2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
Lányok, segítsetek!
Ma elkezdtem enyhén, rózsaszínesen vérezni :( a ciklusom 18 napnál tart, szerdán UH-n nem volt semmi jele a PÉ-nek. Mit jelenthet ez a vérzés?
Látom megoszlanak a vélemények de ez a jó:)
Megmondom őszintén mikor elsőnek volt a műtétem missed abortusz adtam a dokimnak pénzt de nem csinált se többet se kevesebbet mint mikor legközelebb is Ő mütött és nem adtam pénzt már.Szóval én ebből indulok ki
Mikor voltam ennél a dokinál maszekban 5 perc alatt lezavarta a dolgot nem volt kedvesebb vagy bármi ami miatt jobb lenne nekem maszekba legközelebb amikor mentem hozzá a klinikára ott is ugyan így viselkedett.Tény, hogy időpontra megyünk a maszekba meg minden de Én inkább kivárom soromat ráérek majd kismamaként:)
Aztán lehet ha oda kerülök máshogy látom majd nem tudom:))
Sziasztok!
Én biztos nem magándokihoz fogok járni. Az előző terhességemnél a magándoki csak az 5. hónapban csináltatott vérvételt és ott derült ki a vérszegénységem, ami miatt állandóan rosszul voltam és emiatt táppénzre kényszerültem. Jól is hangozhatna, hogy pl cukros vérvétel sem úgy zajlott mint általában. Megbeszéltük, hogy 10-kor reggelizzek és kora du mit ebédeljek, majd utána vett vért. Nem mintha hiányzott volna a cukros víz, de ha mégis lett volna valami baj??? Ki veszi észre?
Mi abban maradtunk apával, hogy Zolcsinál is ott volt a szülésznő, most meg csak Ő lesz felkérve első pillanattól.
Nálam még semmi menzi jel, és semmi egyéb jel sem.
Teljesen egyetértenékveled, ha...
Én személy szerint nagyon utálom az orvosokat, nagyon kevésben bízok meg. Ennek nagyon sok oka van, és hálát adok az égieknek, hogy ennek ellenére találtam egy-két orvost, akiben meg lehet bízni, aki úgy áll a dolgokhoz, ahogy én szeretném. Viszont mivel ők ezért pénzt kérnek, így hajlandó vagyok bármennyit kifizetni ezért. Nem nagyzolás, még akkor is, ha annak tűnik, de mivel egy "műhibával" sikeresen megnehezítették az életem, bizalmatlan vagyok velük szemben.
Őszintén szólva én nem fogok adni a szülésért:(Inkább szülésznőt fogadok ő lesz velem is ott az egész vajudás alatt.
És nem fogok magánba járni a terhesség alatt havi 10 ezerért:((Lehet írtam is ezt már:(Az a pénz amit kiadnák magán doki +szülés díj majd 300 ezer azt inkább a babára költöm.De szerintem egy szüélsért 50-100.000.- ig elkérhetnek vagy illik adni
Ha nem indiszkrét kérdés, megkérdezhetem, hogy mennyit adtatok a szülésnél?
Én már évek óta az enyémhez járok. Jobban mondva az egész család hozzájár (nagyim, anyum, még keresztanyum is volt nála), nagyon megvagyok vele elégedve. Megbízom benne, így nálam egyértelmű, hogy nála is szeretnék szülni.
sima vizsgálatra nem igen szoktam menni. :D
De terhesen 5 vagy 6ezret fizettem és a 36. héttől a kórházba hívott ott meg nem fogadott el pénzt! szülésre nem mondott összeget. sztem ha semmit se adtunk volna neki úgy is jó lett volna. A felesége is orvos, gyerekorvos. imádom öt is. ha a környéken járunk és a csajom beteg csak hozzá viszem, de volt, hogy itthonról utaztunk 250km-t hogy ő is megvizsgálja. :D És terhesen 11hetesen ismertem meg a dokim.
régen az én kecskeméti magándokim 5000-et kért el csak, mert fiatalka voltam :) Mostmár tuti ő is kérne 10ezret :D
Hát most 3 opció van: hazamegyek, de a jegyek most nagyon drágák....a másik, hogy úgyis jövő héten költözünk és így új dokihoz kerülök, most megnéztem neten és direkt olyanhoz fogok menni ami család tevezéses klinika. A harmadik opció a magánklinika, 1 van ami szimpatikus, de le sem merem írni mennyire drága....:D
Angliában, Brightonban :D ez a probléma, hogy otthon elmennék orvoshoz, de itt a szimpla nőgyógyászhoz is beutaló kell amit ugye nem kapok meg, mert a doki szerint akár 1 évet is várhatok...
Azért köszi lányok, megerősítettetek benne, hogy nem én vagyok hülye és igenis nem normális 4 hónapig nem menstruálni.
A másik, hogy elmennék én is magándokihoz, de 35ezernél kezdődik egy szimpla konzultáció. Lehet inkább hazamegyek és otthon elmegyek dokihoz.
Abszolút dokiváltás javaslok!!!
Barátnőmnek se jött meg ahogy abbahagyta a gyógyszert, és neki egyből elkezdték kivizsgálni a dolgot. Ha jól tudom szeptemnberbe nem jött meg nki, és májusba hozták össze az ikreket! Most jan. végén szült!!! Szóval keress egy olyan dokit aki lép is, ha te arra kéred! És nem, nem hiszem, hogy az normális, ha nincs menzesz!!!
3éves,és idén végzek hála a magasságosnak.
5ből kell,tavaly már egyet megcsináltam Kémiát,még 6.nak felveszem idén a fizikát
Történelmet útálom mit a f....t.Abból szenvedek nem fexik a drága,szóval fősuli is olyan lesz ahol messzíről elkerülik a Törit:DD
Töri hiányosnem is értem miért,többivel elvagyok:)