2012 decemberi babázók (beszélgetés)
Az igazi helyezkedés majd akkor lesz, amikor már a bordáid alatt fogod érezni a kis drága könyökét, vagy a talpát... :) Az aztán az álmény.... :) Nemem amúgy elég hamar meggyőződésem volt, hogy a gyerkőc direkt a bordáimat célozza...és a doki azt mondta, nem is lehet ott a gyerek, mert nem ér el odáig....hát akkor biztosan hallucináltam, mert nekem bizony ott fájt :)
A méh egyre feljebb fog "mászni" idővel :) és az eredeti méretéhez képest már most is sokat nőtt, ami ha elég intenzív, biztos, hogy érezhető is... sőt...ha esetleg intim pillanataid alatt egyszer csak bekeményedik az egész, akkor se lepődj meg :) én a méhösszehúzódásokat is éreztem az előző két terhességnél...egyenlőre a mostaninál nem, mert még el voltam tiltva a dologtól... :) de majd most... :) kipróbálom :)
De jó simán lehet szerintem, hogy nő a méh meg nyúlnak a szallagok helyezkedik, de én elfogult vagyok ez egy csoda és én hiszek a csodákban. ,-)
És azért vagyunk , hogy megosszuk a tapsztalatainkat és kérdéseket tegyünk fel.
Én ma töltöttem be a 10edik hetet és hajnalban arra ébredtem hogy érzek vmi furát a pocimban. A hasamra tettem a kezem és teljesen lent ahol állítólag a kicsi van, kidudorodott valami! Egy kézzel kitapintható narancs nagyságú dudorom volt kb fél óráig ami mintha hullámzott volna.persze nem vagyok benne biztos hogy ez a baba volt-e de bélmozgásként ilyet még sohasem észleltem na meg pont ott alul ahol a pici van? Bocs a hülye kérdéseimért de nem lehet hogy a baba volt a méhhel együtt? Mármint olvastam hogy a mégem ekkorra narancs nagyságú elképzelhető hogy helyezkedik a babával együtt vagy fixen ott van eg helyen? Jézusom mit fogok én ezekért a kérdésekért kapni :)
Nem olvastam megnézem, köszi!
Én , amikor a kicsi lányunk megszületet azt modtam én úgy szeretnék majd tesót , hogy őt nagy pocakkal "szoktassam" oviba.
Így is lesz nem jött össze hamarabb...
Meg én nagyon szeretnék kisfiút és a kínai horoszkóp szerint abban a hónapban amikor össze jöt az esélyes , bár nem készspénz, de én már 3 éve tudtam , hogy február, március. április az ideális és februárban össze jött holott december óta probálkoztunk! ;-)
Érdekes dolgok ezek.
Én 13 évesen olvastam a "Gyere kicsim gyere..." című könyvet, anyukámnál találtam egyszer a polcon és elcsórtam.... hát már akkor is sírtam rajta, és azóta sem jutna eszembe soha az abortusz, az egyszer biztos.... Gyönyörű könyv, kissé talán vallásosságra tanító, de nem erőszakosan, inkább csak az emberi élet tiszteletére nevel... szerintem jól beválna a mai tinik körében is, ha egyáltalán olvasnának...
:) Képzeld, én már másfél éve "gyártás alatt" terveztem a pindúrkámat :) de csak nem jött össze... aztán egyszer csak azt álmodtam, hogy 3-4 3-4 ezeket a számokat.... és nem tudtam mire vélni, de aztán rájöttem, hogy bizony "üzent" a kis manóm odabentről, mert akkor ágyazódott be éppen, és így orvosilag 3-4 hetes terhes lehettem :) a teszt még egy hétig nem mutatta ki :)
Ha én 9 hetes és 3 napos vagyok ultrahang szerint.... akkor ha te dec 6, akkor én 12! :) Szupi, akkor december 4-et választom! :)
Szeretem , amiket és , ahogy írsz!
Nekm olyan volt , hogy a fejemben hallottam sír a lánykám éjjel fel ültem az ágyban nem sírt , mert a férjem is fent volt, de akkor egyszer lázas volt!
Amúgy én használom a kapcsolat analízíist sokat beszélgetek a pocaklakómmal este például, hogy én most alszom, ő nagyra nővekedjen stb.
A lelki köldökszínórt olvastam még nem Anyaként és nagyon tetszett.
Ja, és még annyit, hogy a fiam rúgását 19-20 hetesen, a lányom bukfencezését!!!!! de komolyan mondom, az első megmozdulása a csajnak az volt, hogy bukfencezett egyet a hasamban...hát rémisztő volt :) na mindegy...ő a 16. hetében tette ezt a műveletet :)A mostani mocorgásokat én is a 14-15 hétre várom :) mint öreg motoros :) :) :)
:) A 11 hét bizony nagyon korai, és mindenki azt fogja neked erre a kérdésre válaszolni, hogy butaság, majd pár hét múlva... :) Én nem ezt írom :) de nem tudhatom, mit érzel és mennyire, inkább a kötődés a lényege ennek a dolognak, mem a valódi mozgás érzékelése. Lehet, hogy a belső szerveid "mocorognak" de a baba okozza ezt is, a méhed növekedése is okoz kellemetlen átformálódásokat... és persze a félisten orvosok sem tudhatnak mindent, hát miért ne érezhetnéd a pocakodban történő változásokat? A babád már mocorog, ez biztos, csak nem nagyon érezhető ez még... ha viszont abból indulunk ki, hogy amikor elmentem a boltba vásárolni, és a fiam otthon felsírt, én meggyőződéssel állítottam, hogy hallom a sírását :) a tejem pedig autómatikusan csöpögni kezdett :).... szóval ha a kapcsolat az anya és a baba között a méhen belül is fennáll a kezdetektől, akkor akár a mozgását is érzékelheted :)
sziasztok
Üdv újjak
kérdezhetek valami furát tudom tanjönyvileg nem , de amúgy egy nap egyszer kétszer , ha fekszem határozottan éreztem a picikét
na ne rúgást képzeljetek inkább bélmozgáshoz hasonlítot a lányomat 15 hetesen éreztem előszőr eléggé sensitiv vagyok ha egy hajszál van a hátamon pólón keresztül megérzem.
11 hétben járunk.
véleméyn hasonló tapasztalat?
jajdejó, akkor még az is lehet hogy egyszerre szülünk majd :) Első babád lesz vagy van már másik?
Üdv itt és gratulálok !!!
Én dec.6-ra vagyok ki írva..:),és 10hetes 2napos.
Ja elfelejtettem hogy ma vagyunk pont 10 hetesek :)
Sziasztok! Először is gratulálok az összes babavárónak! Most fedeztem fel csak a topikot és annyira megörültem neki, hogy el sem tudjátok képzelni :) Mi december 8-ra várjuk az első babánkat és mérhetetlenül boldogok vagyunk, bár ez szerintem mindnyájatokkal így van :) Én még menzi előtt teszteltem pozitívat és kb a 6-odik hétig jól voltam aztán a hatodik héttől egészen mostanáig jöttek az esti rosszullétek. Napközben semmi bajom, este viszont KO vagyok, majdnem minden este hánytam eddig, most két napja mintha kezdene elmúlni a rosszullét (vagy csak hagy pihenni egy kicsit:) Eddig két uh-n voltunk, az egyik 7 hetesen a másik épp tegnapelőtt volt, már láttuk a kicsit mozgolódni, a doki átkapcsolta a gépet 4D-re is ami hihetetlen látvány volt! :) Egyébként külföldön élek, ezért is örültem így meg a fórumnak, itt legalább sorstársakra találok :)
:) Én nem vagyok Maja :) de úgy olvastam valahol a minap, hogy ezt is elnézték a tudósok :) Találtak valami új naptárfestményt, vagy mit, amiben tovább is van az idő :) tehát a világ vége csak azoknak jön el, akik azon a napon halnak meg, ami statisztikailag bizony nem kevés, ha a föld összes emberét vesszük alapul... :) Hát NO PARA! :)
Akit érdekel, nézzen utána a neten, több oldalt is találtam, ez tetszett meg leginkább :) már ami a lányomat illeti :)
A Kígyótartó gyerekek egyértelműen uralják a családot, kiszolgáltatják magukat, és erősen igyekeznie kell annak, aki lépést akar tartani velük.
Sziasztok! :)
Látom érdekelnek benneteket a számok.... :) Akkor lenne egy kérdésem... :) Felkészültetek lelkiekben egy kis kígyótartó nevelésére? :) Mert november 30-december 17 között bizony ők fognak születni :) a 13. jegye ez a horoszkópnak, amit ugyan nem tartanak az asztrológusok annyira fontosnak, mert kényelmesebb 12 szeletre osztani az évet ugye... DE! Mivel én tapasztalatból beszélek, tudom, mi vár rám is :) A lányom devember 14-ei, a barátnőm fia december 12.... hát egyikünk gyerkőce sem piskóta, az egyszer biztos :) A fiúcska 4 éves, a lányom 5, de 10 órán keresztül nyugiban eljátszottak nemrégiben...semmi visítás, vagy egyéb... :) teljesen el voltunk hülve, mert nem szoktuk őket sűrűn összezárni :)
sziasztok!ha nem gond csatlakoznék hozzátok?nekem konkrétan még nem mondtak szülésí időt!de ahogy én számolgattam decemerben szülök!valamikor a 2 ünnep közt!hétfön megyek ultrahangra!6hetes és 4 napos körül vagyok!
Sziasztok!Csatlakoznék:december 25-ét mondták a születés napjának.Régóta olvaslak benneteket,de addig nem mertem írni,amíg ezt ki nem mondják.
én még tudjátok melyik dátumtól félnék? vagy érdekesnek tenném?
12.12.21.na szerintetek miéért?:S annYit elárulok MAJÁÁK!!!!!!
Én édesapám 60évesen halt meg,,okt.09én született,,
dec.6án elütötte az autó,9én meghalt..:(
dec.6.ra vagyok ki írva 9én fog világra jönni a picim...:))
Sziasztok!! Koszonom a gratulaciokat es a befogadast :)
Akkor ezentul jovok ;)
De jo,hogy tobben vannak Angliabol is :) MI Nottinghamben elunk.
9 hetes vagyok.
Dec.7. A varhato szuletesi datum :)
Alig varom mar az elso ultrahangot :) (itt csak ket ultrahang van terhesseg alatt, az elso 12-14 hetesen)
További ajánlott fórumok: