2012 decemberi babázók (beszélgetés)
Nálunk tiszta dinka minden... :) Voltam már védőnőnél, meg könyvem is van, de akkor azt mondta, hogy menjek majd megint, és utána meg a terhesgondozóba a kórházba, mert ott adják a beutalókat, nem a védőnő! Nahát! Jól megkevertek itt mindent, most ötvenfelé rohangálhatok, személyesen kell a kórházban is időpontot kérni, mert a telefont fel se veszik.... szóval 3 napom fog elmenni erre az elcseszett 12 hetes mizériára!
Nahát! Ha már az elején volt, akkor tutira neked érzékeny ott a "mindened" :) és emiatt volt most is, mert a hajszálerek elpattannak, ha nagyon furakodik valami odabenn :) ezt nem tudom éppen hol olvastam nemrég, de a 6. hétre írták a mély beágyazódást, vagy mit. Mert a 6. hét lenne ugye a második menzesz ideje. :) Szóval ha nem erősödik a dolog, ne aggódj! Én majdnem 3 hétig betéteztem :( de szerencsére már vége, nekem a hormonjaim kevéskék :)
én is 6 hetesen barnáztam 2-3 napig bent is tartottak 6 napra kórházba és felírták a duphaston gyógyszert amit 12. hétig szednem kell. most vagyon a 9. hétben. picivel minden rendben, szívműködést is hallottuk. a lényeg hogy ne idegeskedj, pihenj sokat , ne emelj, ne cipekedj, ha újra előfordul menj orvoshoz mert a gyógyszer segít a megtapadásban.
Nekem a védőnő adja a beutalót a vérvételre, na meg persze oda már a kiskönyvet is kell vinni, úgyhogy mindenképp látogass el hozzá! A dokid ad majd egy papírt miután már van életjelenség és azzal jelentkezhetsz a védőnőnél.
de már nekem a nem várt előtt volt beágyazódási barnázgatásom,utána elmúlt.Remélem tényleg csak így van:)
...nem lesz semmi baj!!!ugy ahogy a Terkanyanya irja,jol beágyazódika manocska!!:)
Nekem is volt ilyen panaszaim,de hála elmult...
magneB6-ot szedd.
Ha már van leleted az uh leletről akkor el lehet menni a védőbe!!szerintem el kell,vagy nálunk megy igy...:)ő adja a beutalókat...
:) Akkor ezennel felajánlom a szolgálataimat a 2 milliárd felhasználása ügyében... :) Én is úgy állítom be a telefonomat, hogy az ébresztés után még kétszer 10 percem legyen kitisztulnia az agyamnak :)
:) nekem 31-én kell mennem vércsapolásra, aztán júni 1 lesz az ultrahang :)Védőnőhöz gondolom akkor még ezek előtt el kellene menni.... szerinted fontos közvetlenül elötte, vagy pár nap eltérés lehet?
Elvileg a mélyebb beágyazódás lehetett, ha továbbra már nem lesz hasonló. Az meg csak jó, mert kapaszkodik rendesen a kismanó :)
Pihenj sokat, ne emelj nehezet, s vigyázz magadra!!!
Nagyon durva ez a tanárok szápen leírva hátsójának nyalása. Nálunk már az óvodában is ez van. Még beszoktatás volt, s az egyik óvónőnk Erika, augusztus végén van. A szülők még nem is ismerték, de már rohantak a virágokkal ajándékokkal. Tudom mennyi mindent kapnak, mert hugom is óvónő, néha virágost, drogériát, és édességboltot is nyithatna.
lányok nálam nem tudom mi lehetett tegnap ez a picike barnázás ma már nincs,pihenek sokat,hétfőn mek dokihoz.Magne B6ot szedek.Remélem nem lesz semmi baj.
Kaptam időpontokat. Pénteken mehetek a védőnőhöz és 06.20-án meg mehetek Pécsre a 12 hetes UH-ra és genetikai tanácsadásra.
ronika! Tényleg lottóznod kéne! Ezek a tanárok meg nem semmik...
csajok olyan dolog történt ma velem hogy mennem kell lottózni is és ha nyerek elajándékozok 2 milliárdot az tuti.
fekszem az ágyban várom a 3-ik ébresztési csengést arra szoktam felkelni és várom az smst a gyerektartásról. erre az a gondolat fordult meg a fejemben hogy milyen lenne ha az exemet kirúgták volna és kapnék 1 millát vagy ilyen nagyobb összeget.
jön az sms, megnézem. öregem!! komolyam!! tényleg kirúgták!!!! Igaz nem milliós nagyságrendűt csak 200 ezret kaptam de akkor is hihetetlen!!!!
most pereskedhetek vele hogy a megítélt havit azt nem érdekel hogyan de adja majd. újjab bonyodalom komolyan mondom.
akkor a kedves problémás 2ikosom osztályában (nem a gyerek a problémás hanem a tanárok és az osztály közösség) mondom a tanárnak jöttem befizetni 4 ezer osztálypénzt amiben ugye a kirándulás is benne van erre mondja a tanárnő (ezt kül tavaly is eljátszották velem,) megbeszélték a másik tanárnővel hogy csak azt viszik el oszt kirándulásra aki befizette az egész évi oszt pénzt. Mondom neki én nemfogom mivel ezért kértem kimutatást az szmkstól hogy mennyit költöttek a gyerekekre mert Balázs nem itt kezdi a 3-ikat és csak annyit fizetek be amennyit költöttek, plusz én nem egyeztem bele a tanároknak semmiféle egyéb ajándékozást se karácsonykor se pedagógusnapkor se évzárókor akkor adjon az nekik akik akarnak de ne a gyerekek osztálypénzéből állják!!! Na mindegy a lényeg fel kellett menjek az igazgatóhoz és reklamálnom hogy ezt nem tehetik meg!!!! őszíntén már most kivenném a gyereket ebből az osztályból.
kész rémálom lett ez a napom komolyan!!!!!!
Igen volt vérvétel,de én akkor csak kb. 4 hetes voltam és a progreszterin szint jo volt igy nem irt fel utrogestánt csak pihenést meg szex tilalmat rendelt!:)
Csütörtökön megyek már 8 hetesek leszünk!Remélem már rendesen lesz szivhang is meg azt is kiszámolja mikorra várhato baboca.
Pihenjél sokat!!!Fájni nem fáj semmid??
Gratulálok!!
Akkor ma kapod a szép fehér kismama gondozási könyvecskét!!:)
Én ki díszítettem be is nejlonoztam .:))
Ha mész dokihoz, 6 hetesen elvileg már látják a petezsákot és egy aprócska valamit benne :) ELVILEG! Mert gyakorlatilag nekem csak 7 hetesen találták meg a babámat, és a barnázás miatt rohantam én is dokihoz, 5 hetesen... Jól ki is akasztottak, mert méhen kívülinek akartak emiatt műteni...hát én mondtam a dokinak, hogy ha én méhen kívüli vagyok, akkor ő meg földönkívüli... :) Nem hagytam magam, vártam egy hetet, és akkor már meglett a picúrka. Persze utána meg nem volt szívhang, emiatt elhalt terhesség miatt akartak műteni, de mindegy... azt se hagytam, hát 8 hetesen már jó szívműködés volt! Ezt csak azért írom neked, hogy készülj fel mindenre :) és tarts ki pozitívan! :) Nekem az 5. héttől barnázásom volt, néhány nap után elég erős is lett, sötétbarna. Nem adtak rá semmit, mert amíg nincs embrió, addig nem erősítik a terhességet....mármint a korházban.... a magándoki persze más tészta :) vele írattam fel duphaston tablettát, ez sárgatest hormonos cucc. Még így is több mint két hétig barnáztam, a házasélettől el is voltam tiltva, de mostanra szerencsére elmúlt minden, és már majdnem 3 centis a babám, jól kalapáló szivecskével :) Amúgy a magne B6 szedhető simán, állítólag az is jó, amíg mást nem írnak fel. Szóval nagyon ne parázz, mert a stressz nem javít a dolgon, na meg tényleg a pihenés is fontos!
Nikyci te voltál ez miatt dokinál és kaptál gyógyszert vagy pihentél sokat?
Sziasztok!
Ma voltunk UH-on. A petezsák 2,48 cm. Az ülőmagasság 1,05 cm. UH szerint továbbra is kb. 1 héttel kisebb, most 7 hetes és 3 napos, úgyhogy a szülés várható ideje december 28-30. Van már szívműködés is. Láttuk is és hallottuk is. :-)
Jelentkezhetek a védőnőnél és 4 hét múlva kontroll.
Szia!Én a 4. Héten barnáztam!Szerencsére a pihenéstöl elmúlt.
Feküdj sokat!Nem lesz semmi baj:)
Én a 3. hét környékén barnáztam. Ilyenkor emlékezik a szervezet, hogy megkellett volna jönnie. Mondjuk nem tudom, hogy a 6. héten ez okés-e, úgyhogy szerintem is spurizz dokihoz, ha fennmarad a tünet! Reméljük, nincsen semmi gond! :)
De cuki vagy! :) Köszönöm! :)
fu lányok úgy megijedtem délután mert mikor megtöröltem magam minimálisan barnáztam,de tisztaságin nem volt semmi.Pihenek sokat,most semmi sincs,de ha tapasztalnám egyből megyek be a kórházba.Volt valamelyikőtőknél ilyen?6 hetes 1 napos vagyok számításaim szerint.Dokinál még nem voltam.
Sziasztok!
Hát én nagyából jól vagyok, de ez az idő kikészít, nagyon fáradt vagyok tőle. Pedig már múlt héten nem voltam ennyire álomkóros. Ráadásul hétvégéig ilyet mond. Hosszú lesz ez a hét, úgy érzem.
Elnézést, a gyerkőc alkotott...
További ajánlott fórumok: