Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 áprilisában születendő babák fórum

2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)

❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯
15991. zupa (válaszként erre: 15976. - Ursula74)
2012. szept. 24. 14:58
rizst lehet, mert nekem pl. a gluténra azt mondták rizslisztet is tehetek a kajába száraz rántásként, vagy kukoricalisztet!
15990. zupa (válaszként erre: 15987. - Zsóka85)
2012. szept. 24. 14:56
huh..na nem tudom, inkább tesztelj..bármi lehet! engem is idegel, hogy 2-3 hete nagyon zavar a cigiszag..előtte is zavart..mármint mióta nem szívom, de most megint úgy néha,mint terhesen, bár engem elvileg elkötöttek..és nem is menstruálok még..remélem vagy egy évig még nem, de azért néha ráparázom, hogy így észre sem veszem, hogy terhes vagyok :P gondolkodtam egy teszten, ha a kávészag is majd elkezd zavarni :P:)))
15989. zupa (válaszként erre: 15983. - Askim01)
2012. szept. 24. 14:54
én úgy tudom igen! :)majd én is vetetek anyával a piacon :)
15988. zsóka85
2012. szept. 24. 13:59
Ja azért is félek,mert Anna is a legelső védekezés nélküli együttlétből megfogant...:D
15987. zsóka85
2012. szept. 24. 13:57

Csajok,érdekelne a véleményetek!Régebben szedtem fog.gátló bogyót,és amikor abbahagytam,nem állt helyre a ciklusom,50 naponta jött meg,dokihoz kellett mennem,gyógyszert szedni hogy legyen peteérésem és beálljon a ciklus.

Most júniusban,mikor elapadt a tejem,újra elkezdtem szedi egy másfajtát,de szarul voltam tőle,így augusztusban abbahagytam...Mivel tavaly július óta nem volt igazából normális vérzésem,így megbeszéltük apával,hogy addig "ő vigyáz",és ha megjön magától,akkor elkezdek szedni egy másikat.Ja,csak 9 nappal ezelőtt egy kellemes éjszakán apa ezt elfelejtette,mármint hogy neki "vigyázni kell"...Most nagyon be vagyok sz@rva:S Persze akarok kistesót Annának,de nem hinném hogy 5 hónappal császár után annyira ajánlatos lenne ismét teherbe esni:S Meg még Anna is olyan kicsike lesz 9 hónap múlva is...Mit gondoltok???Augusztus 17-én jött meg utoljára,akkor még a bogyóval,azóta se semmi,az "akció" a 30.napon történt.Én bízom benne,hogy ismét az van,hogy a szervezetem nem igazán talál magára,és nagyon reménykedek,hogy nem gondolták úgy a petefészkeim,hogy beindulnak pont a 30.napon...Bennem van a para rendesen,hét vége felé csinálok tesztet,csak annyira izgulok....

Császár után amúgy is minimum kell várni egy évet az újabb teherbeeséssel,nem???

15986. Vopi (válaszként erre: 15983. - Askim01)
2012. szept. 24. 12:13
nekem a védőnő azt mondta az mehet, holnap én is azt akarok adni, mert tesóméknál termett, de egész kicsi maradt, ők meg ki akarták dobni. Pedig nekem az tökéletes.
15985. Racinger (válaszként erre: 15984. - Nonuc)
2012. szept. 24. 12:11
Össze-vissza mondják az árakat. Ha odajutunk, hogy megvásároljuk akkor kiderül. 184-től 280-ig hallottam mindenfélét.
15984. nonuc (válaszként erre: 15978. - Racinger)
2012. szept. 24. 12:00
koszi az infot:)akkor en is hivom majd a haziorvosnomet,remelem ebbol az adagbol jut nekunk is...mert ha nem merges leszek,igyis a multkorit is 3 hettel kesobb kapta meg.Nalunk 200 ront mondtak,hogy annyiba kerul,nalatok milyen arban van?
15983. askim01
2012. szept. 24. 11:52
sziasztok cukkinit adhatok krumplival mixelve??
15982. zupa (válaszként erre: 15974. - Zsóka85)
2012. szept. 24. 11:48

nem tudom nekünk is neccesen fér, de én oda pléden nem teszem le, mert metlaki van , az hideg még pléden át is :) majd kisebb járókát szerzek! :)

szerintem simán mehet a sportkocsiba, ha úgy tudod dönteni, hogy csak félülőben van, nem a popsiján ül :))) nekünk is olyan :)

15981. zupa (válaszként erre: 15973. - Ursula74)
2012. szept. 24. 11:46
ne adj paradicsomot egy éves korig, nátrium-benzoátosat meg pláne ne :))))
15980. zupa (válaszként erre: 15967. - Szilvana)
2012. szept. 24. 11:46
őszinte részvétem! :((( nem tudok mit mondani, kitartást, erőt---a kis családodból meríts, , sajnos ilyen az élet! :(((
15979. Racinger
2012. szept. 24. 11:07
Medárd eldöntötte, hogy mától mindenhonnan kimászik, elmászik, kicsavarodik, mindent lehúz elhúz, tép, földre dob, kimászott a hintájából, az ágyról majdnem leesett, úgy kaptam ki rohanva kikészített a mai nap :))) Most alszik, valahogy beleszundizott a szopiba (jupppiii). Ma adtam neki pici tejpépet a barackhoz, mivel nem szopik utána mégiscsak legyen konszisztensebb, mondjuk csak féladagot evett meg. Szerintem az adag amit készítek, nem egész, de Medinek ilyen az étvágya, ígyis mindig én eszem meg a maradékot :) Szombaton töltjük az 5 hónapot, lehet kap valami zöldséget.... Van szép cékla anyóséknál, de megfőztem az egészet héjában, gondoltam megpépesítem s lefagyasztom, aztán meggondoltam magam, mert egész télen lesz.... Most nem tudom mit kezdjek vele :P Ötlet?
15978. Racinger
2012. szept. 24. 10:53
Nonuc, azt csiripelte a madárka, hogy szerdán kapnak oltóanyagot, állítólag értesítette őket a sanepid. Majd akkor kell hívjam a dokit, lássuk mi a helyzet. Ha nem, akkor beszerezzük, 2 fajtát tudok ami erre való. Borsós az ára de ez van, nem fogok tovább várni.
15977. Racinger (válaszként erre: 15967. - Szilvana)
2012. szept. 24. 10:51
Szegénykém, sajnálom, fogadd részvétem :( Nagyon fájdalmas az, hogy nem tudsz elbúcsúzni, de lehet, hogy jobb így.... én búcsúztam nem egyszer, nem kétszer, meg is viselt s ha nem tettem volna mindig egy űr lenne bennem, mintha hiányozna valami de nem biztos, hogy jó olyan állapotban látni szeretteinket. Nekem volt "szerencsém" :( És olyan is volt akitől nem tudtam elbúcsúzni, igyse-úgyse lesz az ember nyugodt. Sajnos ezt nem lehet feldolgozni, csak idővel. Próbálj arra koncentrálni ami a pozitívat árasztja, a gyönyörű családod, aki erőt ad, rájuk van most szükséged. Anyukádra gondolj sokat nem kell elfelejtsd, hogy elmúljon a fájdalom... amikor nyugalomra vágysz vonulj vissza és próbálj koncentrálni a szép időkre, emlékezz rá egészségesen, boldogan és mond el neki mennyire szereted!
15976. ursula74 (válaszként erre: 15974. - Zsóka85)
2012. szept. 24. 10:35
Köszi a Zsóka a válaszokat. A rizst meg fogom próbálni. Próbálok csak saját magam által készített dolgokat adni és szeretném változatossá tenni a kajcsikat. Be vagyok sózva, hogy mikor jöhet már valami új. A paradicsomot akkor hanyagoljuk, amúgy is akartam még várni vele, mert allergizál és én nem kockáztatok. Sajna van hajlam rá. Banán is kimarad egy darabig, pedig a nagyok de szerették! Most még a kekszen gondolkodom, mert nekem a védőnő azt mondta nem kell, se a száraz rántás.
15975. zsóka85 (válaszként erre: 15973. - Ursula74)
2012. szept. 24. 10:31
Én úgy tudom,hogy 1 éves korig semmi olyat nem kaphat a baba,amiben tartósítószer van...Szerintem vigyázz ezzel.
15974. zsóka85 (válaszként erre: 15960. - Zupa)
2012. szept. 24. 10:29

Zupa,nekünk van járókánk,de persze nem fér oda a kicsi konyhához:) Szombaton vendégek jöttek,fél nap a konyhában sütöttem főztem,hát azt csináltam hogy egy vastag plédet leterítettem a konyhaajtóba,odatettem játékokat,meg Annát,és szegényem onnan kuksizott rám,de szerencsére jó napja volt,úgyhogy szinte órákig elvolt ott:)

A járóka amúgy nagyon jó ötlet,főleg ha elfér a közelben:)

Lehet már használni ilyenkor a sportkocsit nekik?Én is ezen agyaltam,mert már néha nem tetszik neki hogy nem lát ki a mózeskosárból,és csak rá kell pattintani a vázra a sportkocsit,az dönthető is,szinte elfektethető,akkor szerinted az már okés?

15973. ursula74
2012. szept. 24. 10:24
És mi a véleményetek, a házilag eltett paradicsomléről? Nagyon pici nátrium-benzonát (remélem nem írtam hülyeséget, anyukám csinálta) van benne.?
15972. zsóka85 (válaszként erre: 15971. - Ursula74)
2012. szept. 24. 10:23
Igen,rakhatsz nyugodtan:)
15971. ursula74
2012. szept. 24. 10:07
Most azon agyalok, hogy rizst már rakhatok-e a kajcsiba? Végül is a tejpép is tulajdonképpen rizspép. Szerintetek?
15970. ursula74 (válaszként erre: 15967. - Szilvana)
2012. szept. 24. 09:42
Szilvana! Őszinte részvétem! Sajnos én apukámat vesztettem el a rák miatt, így át tudom érezni a fájdalmadat. Vagy mégse! Én itt voltam, láthattam, elbúcsúztam! Borzasztó volt látni az utolsó napokban, már azért imádkoztunk, hogy legyen vége a szenvedésének. (Ez a rész lehet jobb, hogy kimaradt neked). Engem is a gyerekeim és férjem segített át ezen a nehéz időszakon. Vígasztaljon a tudat, hogy most már "jó helyen" van és nem szenved.
15969. nonuc (válaszként erre: 15967. - Szilvana)
2012. szept. 24. 07:25
OO..Istenem,nagyon sajnalom es oszinte reszvetem :( nagyon nehez lehet akkor neked, sajnos ez ilyen patt helyzet de hat neked most muszaj maradnod:( gondolj csak a szepre es olelgesd gyakrabban a kis manodat mert ok annyi szeretetet tudnak adni:) Apropo meg mindig egy kis tunemeny,s mar olyan nagyfius:) Puszi, oleles s fel a fejjel.
15968. Szilvana
2012. szept. 24. 05:04
p.s. tettem fel uj kepeket!
15967. Szilvana
2012. szept. 24. 05:02

Sziasztok!

Aranyosak vagytok. Jol esik hogy ti is vagytok nekem. Mivel ilyen tavol vagyok a szeretteimtol...Ennyit megsohasem irtam forumra mint ide. Sajnos az edesanyamat veszitettem el.. :( Harcolt a vegtelensegig, de elvesztette a csatat. A rak legyozte. Ami nagyon bant hogy nem lathatta elobe a kisunokajat a fiamat..nem olelhette meg. Az a szerencse hogy letezik a skyp. Legalabb ott nezhettek hogyan nott 5 honapon at. Haza nem mehetek-mehettem, pedig nagyon remenykedtem, hogy en is megolelhessem meg sokszor...De mar nem szenved. Nem mehetek, mert ahogy idekoltoztem masfel eve, atadtuk a papirjaimat letelepedes celjabol, es amig nem kapom meg, nem lephetek ki az orszagbol. Az ido alatt szuletett a fiacskam.Talan igy akarta hogy ne lassam mennyire szenved. Erosnek kell lennem, itt a picur..a ferjecskem. Nagyon nehez. Koszonom hogy kiirhattam a fajdalmam. Tudjatok ahogy en is anya lettem, most ertettem meg igazan milyen volt anyamnak is velem. Ilyenkor banja az ember ha megbantotta valaha. A fiam mindeg felvidit :)O az orom es a remenyseg.

15966. zupa (válaszként erre: 15965. - Racinger)
2012. szept. 23. 23:36
jó..értem..persze tudom! ..én arra gondoltam, hogy átfordulni nem tud..kúszni meg ilyenek :)
15965. Racinger (válaszként erre: 15963. - Zupa)
2012. szept. 23. 23:31
De tud hintázni benne :)) És mozogni is! Látnád, hogy tud kimászni belőle :P :DDDDDD
15964. Racinger (válaszként erre: 15962. - Zupa)
2012. szept. 23. 23:30
MMMMmm, imádom a lilát, Medinek majdnem megvettem a lila babakocsit, 2 jelölt is volt, aztán a józan ész nyert, gondoltam ne mondja minden második ember, hogy de szép kislány :)))))))))) Maradt a zöld. Na de majd amikor lesz egy lányom.... :) akkor bevásárolok :D Én is élvezem az öltöztetést, hálistennek Medi nem utálja annyira mint általában a babák! Olyan jókat rugdos belém közben :P de nem nyűgöl csak játszik :) kiccsi drááágám, olyan édes, olyan vigyori, megeszem!
15963. zupa (válaszként erre: 15961. - Racinger)
2012. szept. 23. 23:28
a te hintád pihenőszék..viszonylag kicsi, mobil..az én hintám az egy lakosztály..arrébb tolni is ceremónia!! :)))))))))másrészt abban sem tudnak mozogni, pörögni, forogni..ha mondjuk fél órát kint vagyok..az máris sok arra, hogy csak ott üljön..persze percekre okés..vagy egy mosást betenni :) a főzés viszont hosszabb :)kell egy járóka! :)
15962. zupa (válaszként erre: 15959. - Racinger)
2012. szept. 23. 23:23

én is szokta órákon át palit sütni..vagyis már inkább kevesebbet keverek, mert Bekka miatt nincsenek óráim, csak perceim :)))anno annyit sütöttem, hogy vittem kerilányoméknak is vagy 25-öt, anyáéknak is..stb. :)

jaja..nagy körömmel jó kaparni..érdekes hangja van, tetszik neki :)meg az, hogy elakad a körme:)

na látom ennek a napja van, mi meg ma orrszívózás közben majdnem a fikut töröltük szembe(fasza kötőhártyagyuszi lehet belőle)aztán meg az orrsprayt is majdnem,..az meg sós víz, csípne mint állat...szóval ma nem voltam topon, de ő sem, szerintem nyűgibb volt, mint szokott...nem mondom, hogy sokat sírt, pedig de! :)) önmagához képest többször akart sírni, de nem hagytuk..eltereltük a figyelmét..vagy enni kapott! :)))

ma vettem piros kardigánt..gyorsan kimostam, hogy abban parádézzunk mikor csavargunk, csini volt benne,alig lehet kapni pirosat, mondom a kínai árusnak, piros kell.azt mondja a magyar a rózsaszínt szereti csak..azért csak az van, mondom baszod én is magyar vagyok..én a pirosat is szeretem! döbbenet, hogy lila és piros babaruhát alig kapok :( de ez jó kis török kardigán , nem kínai ám :))) nekem tetszik, hogy be kell öltözni..vettem vagy 4 sapit gyorsan,de még kell..mert nincs minden ruhájához! lila rucikhoz mégsem adhatom piros sapit! :)

❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook