2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Jó sokan lettünk.
Mindenkinek gratulálok! :-)
Aki még nincs benne a táblázatba és be szeretne kerülni attól adatokat várok, hogy nyomon követhessük egymást. :-)
Sziasztok!
08.08-ára nem vártam és nem is jött meg. Teszteltem egyet 13-án és halvány pozitív lett. A halvány pozitív is pozitív ugye????????
Üdv köztünk!
Nekem is 17 hós fiam van! :))) ha megszületik a pici, biztos nem lesz egyszerű az elején kettővel, de majd belerázódunk, igaz!! :)))
Neked is 2010. márciusi Bence?? Akkor még nem fórumoztál, vagy, hogy-hogy nem találkoztunk?!
majd visszaolvasok, hogy ne kérdezzek meg valamit, amit már kérdeztek:)
remélem, lesz kis időm a fórumra, a fiam mellett csak ilyenkor van idő, mikor alszik:)
szia :). először is gratula :)
írj Emy-nek, hogy ha szeretnél bekerülni a táblázatba és mesélj: hogy vagy, tünetek... :)
Sziasztok!
Átnyargalok ide hozzátok, köszi, hogy szóltatok, nem találtam, mikor rákerestem:)
Köszi! :)
Majd várjuk ám a híreket hogy mit mondott a doki. :)
Sziasztok Lányok! Úgy örülök, hogy már ennyien vagyunk :). Tüncica GRATULÁLOK!!!
Én most szerdán megyek dokihoz, 6 hét+ 1 naposan, nagyon várom már!! :)
Többieknek nagyon szorítok!!!
Nha, ez most kicsit megnyugtatott. :)
Köszi a gratulációkat! :)
Jó reggelt!
Köszönöm, hogy bent vagyok a táblázatba, majd még írok infókat! :)
Tünci, ez nagyon jóóóó!!! Nekem is így volt,hogy első pár percben semmi, aztán mentem a dolgomra, el is felejtettem, majd, mikor megint mentem wc-re, akkor néztem meg, és már ott volt a halvány csík! Aztán napról napra erősebb! :)))
Már bent vagyok, pont most néztem. :D
Csak maradjon is így, és ne legyen semmi gond. :)