2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én néha olyasmit érzek, mintha belülről finoman csikiznének. Nem tudom, hogy ez most már ő, vagy csak a méhem nő. Első baba, így semmi tapasztalatom.
Így 14 hetesen még korainak gondolom...
Szerencsére hányinger teljesen elmúlt. Zöldség, gyümölcs amit kívánok. Az orrom dugul el minden éjjel, így elég rosszul alszom.
Dyna tök jó :) Barátnőm is érezte már 12hetesen :) Jó dolog :) De később milyen jó lesz, Rubennél videóztam amikor rugdosott és mozgott az egész hasam, igaz 36hetes körül :D
Léda nekem elmúlt szinte teljesen, ritkán jön egy pici hányinger, de nem vészes.
Viszont nem ízlik a szalonna, a csirke és halan kívül más húsra nézni se bírok! Rubennél nekem sem volt ilyen...
Sziasztok! Én tegnap voltam a 12 hetesen! Volt egy gyakorló doki is, először Ő próbálta megnézni, de jól megizzasztotta szegényt, mert annyira mozgott, hogy alig találta meg! :) Minden rendbe van megvan az orrcsont is, tarkóredő 0,9 megvolt a vérvétel is! Olyan jó volt látni! Doki azt mondta mintha lenne valami a lába között, de ez egyáltalán nem biztos! Majd legközelebb kiderül ! Vagy nem ! Úgyis mindegy!
Nővéremmel beszéltem, és röhögőgörcsöt kapta azon, hogy vajon mekkora lehet az a valami a lába között, ha 6mm a combcsontja????:):):):):):)
Jajj de kis gonosz vagyok!
Minden kismaminak szép napot!
Tegnap nagyot csavarogtunk, jó volt utazgatni meg nem is :D Ruben kicsit nyűgös volt, reggel 6kor keltettem a 8helyett :) Holnap délután megyek a dokimhoz.
Ki mit főz ma? :) Kéne valami finom husos új recept a pasiknak :)
sziasztok.mamik:-)
én 26.-àra kaptam uh idöpontot.alig vàrom hogy lässam
Már annyi új csatlakozó van :) Tök jó :) Igaz nem tudom nyomon követni :P Majd összerázódunk, szép estét
pusz
Sziasztok
Végre láttam újból!!!! Nagyon cuki ahogy viháncol :D És néha már érzem is :D 7centi már és a tarkó is 1,7mm tökéletes, van orrcsont is :) Megvan mindene, így én nem végeztetem el a vérvételt, nálunk is pénzes már :( De az UH nem indokolja!
Le is fotóztam, holnap feltöltöm majd :)
Sziasztok!
Én is szeretnék bekerülni a táblázatba. Legtöbbször csak olvaslak benneteket, de folyamatosan nyomon követem, hogy kivel mi van.
Én ÁFP-re 24-én megyek.
Sziasztok!
Üdv az újaknak! :))
Felénk nincs kismamajóga, de valami callaneticsre eljárnék, az talán van, csak még utána kell érdeklődjek!
Ma voltam védőnőnél, minden okés, hallgattunk szívhangot, annyira jó volt! Afp-re megvan a beutalóm!
Sziasztok!
Hogy álltok kismama tornával/jógával?
Mikor érdemes elkezdeni?
(nincsen tapasztalatom)
Jó reggelt!
Katerika szegénykém, remélem nem látogat újra rókakoma :)
áh, a fiam velünk alszik és az apuci elég erősen horkol....így nem félek majd ilyesmitől! De ha nem horkolna sok anyuka mesélte hogy megszokják egymást, van ahol eleinte felkel a nagyobbik ha bemész szoptatni, de van ahol nem. Viszont a testvérek kötődését erősíti sztem ha együtt vannak, persze ez később is igaz :)
Én azon aggódok, hogy egyenlőre egy szobában leszünk a gyerekekkel,aztán ha férjem kimegy dolgozni csak én leszek velük....és hát mire a házunk kész és beköltözünk addigra teljesen megszokják ezt,hogy egy szobában vagyunk. Hogy lesz vajon, hogy Ruben megszokja a szobáját és nem mellettem alszik? :D
Egyenlőre kiélvezem minden pillanatát hogy hozzám bújik :) Ennél szebb érzés nincs is!! Ha teheti minden anya ezt tegye :) Úgysem sokáig marad ez így :)