2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
ezt mondják jósló fájásnak.múlt hét hétfőn ezért mentem én is dokihoz.de hála égnek nem volt baj.
Köszönöm ma kicsit jobban vok.este se levegő nem volt úgy eldugult az orrom,majd hajnalban arra keltem fájt a fejem.hála égnek ma jobban vok.fujtam a nozimba este,és vettem be 1 fájdalom csillapított és kialudtam magam.bár még álmi vok mindig :D
Ha ajánlhatom, akkor egyszerre ne vegyél be több szemet, hanem hagyjál időt közte, nekem a védőnő ajánlotta, mert ha egyszerre beveszel két szemet például akkor hirtelen megugrik a magnézium szinted és utána ugyanott vagy ahol tartottál, de ha időközönként szeded, akkor szinten tudod tartani.
Én a Béres magneB6-ot szedem, bár még nem néztem mennyit tartalmaz, azt tudom, hogy többet vagyis erősebb mint a sima magneB6.
Elmentem a boltba, sétáltam egyet, de nagyon elfáradtam :-) nem tudom mi lesz később, de lehet gurulni fogok :-)
Régen taliztam az egyik eladóval, és kiakadt, hogy mekkora pocakom van :-) érzem is, és nem is bírom úgy magam, de tényleg mi lesz még később?! Főleg ha még vizesedni is fogok, van valakinek vizesedési gondja?? Még nekem hálistennek nincs, de reméljük nem is lesz.
Tegnap anyósom is megbiztatott, hogy főleg a vége felett fogok még hízni, mert akkor már nem fogok bírni mozogni, na ezzel már most így vagyok :-)
Járok tanácsadásra de ott nem csinálnak uh-ot, sajnos, 4 kötelező uh van, úgy hogy már 2 uh volt, a genetika miatt volt plusz 1 :-) és a következő kötelező 32 hetesen.
4D-re mi kb. 28 hetesen fogunk menni, január elején szerintem.
Védőnőm cukorterhelés előtt kér egy teljes vérképet, azt csináltatom meg jövő héten, után cukorterhelés, aztán 28 hetesen mennem kell a vérellátóba ellenanyag szűrésre, az is vérvétel.
Nekem nem nagyon ajánlották a guggolást a méhszáj miatt, bár ezt aki már szült biztos jobban tudja.
Pihenj sokat és vigyázz magatokra.
Sziasztok!
Tegnap a nagy örömködés után úgy kidőltem, mint egy sószsák :) Gondoltam szundizok fél órát, 3 óra lett belőle, apa épp hazaért :) A sok izgalom és séta megtette hatását :)
Babóca is jó sokat mocorgott, főleg 11 körül este, amikor filmeztünk. Húúúúúúú, hát most ekkorákat rúg, mi lesz később? :)
dondi79 jóbulást! remélem mihamarabb meggyógyulsz! Vigyázz magatokra
Gabes7, néha nekem is szokott keményedni a hasam. Szerencsére nagyon ritkán, mondjuk én 3*2 magneB6-ot szedek. Ha bele gondolok, akkor keményedtem, amikor kevesebbet szedtem be pár napig.. Na meg amikor 12-13 km-t sétáltam :)
PRyka, köszi szépen :) Nagy az öröm itthon :)
Hogy, hogy ilyen soká kell menned uh-ra? Neked nincs havonta nőgyógyászati vizsgálat? Mert nekem havonta van és ott is megnézi a doki a pocaklakót. Hány hetesen mész megint 4D-re?
Mi 1.5 hét múlva megyünk, akkor leszek 22 hetes :) Már nagyon várom!
Huhh, ilyen sok vérvételre kell menned? Ugye nincs baj? Vagy én vagyok tudatlan, és majd én is ennyire megyek? :)
askim01, remélem azóta már sokkal jobban vagy. Pihenj, amennyit csak tudsz és vigyázz magatokra!
Jól van mindenki??? Nekem uh-ra majd csak 32 hetesen kell menni, az olyan messze van még, így januárban beiktatunk még egy 4D-t, olyan jó lenne sűrűbben látni :-))
Jövő héten megyek vérvételre, aztán cukorterhelésre, aztán megint vérvételre, huuu de nem szeretem :-))
Szia! :)
Az én kisfiam is most volt 1-2 hónapja bárányhimlős! Nem volt semmi gond, jobb most, mint mikor picike még a tesó mondjuk. A gyerekorvos is azt mondta, hogy ha voltál bárányhimlős, akkor nem lehet baj! :)) utána figyeljetek az immunerősítésre, hogy ne legyen szövődmény!
Ezek szerint akkor ezért keményedik? Én ennek még nem néztem utána, csak megyek az árral.. :))
Most néztem meg, az én bogyóm 48 mg-os és 50 db 1600 ft.. napi 1-et veszek be.. szedjek többet szerinted?? A doki azt mondta reggel-este 1-et.. Tényleg, mennyire mocorog a picúrod? Nekem rengeteget és egyre erősebben.. Ma vagyok 20 hetes.. Úgy megy az idő.. :)
das gesunde plus a márkája és magnezium dragees van ráírva 375mg-os
egy futó csaj hátulról van még a dobozon, ebből is lehet 3x2drazsét bevenni ha indokolt egy nap, és magasabb a magnézium benne, ráadásul 800ft és sok van benne. Én 1et bedobok ha érzem hogy feszül vagy nyilall, főleg hosszabb sétánál szokott kicsit nyilallni. Hiába azért kezd már súlya lenni a pocaklakónak és vele együtt a pocaknak is.