2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
még nincs :)
szerdán megyek a dokimhoz, őt szeretnénk felfogadni és akkor tőle megkérdezem, hogy kit ajánl
Neked van?
Szia Lili,
én majd a 23-ai Bajcsys előadásra fogok menni. Arra jössz esetleg?
:-)
ez legalább egy újabb indok arra, hogy a férjem helyett én válasszak filmet;-)
hihetetlen, hogy már ilyen piciként is mennyit felfognak a világból:-)
Volt esetleg valaki a mai Bajcsys előadáson? vagy esetleg nagytesó miatt járt már erre?
NA jóéjt csajok......hulla vagyok, 6kor keltem és úgy érzem magam mint a mosott... :D:D:D
Férjecském már kint van németben, pedig úgy hozzábújnék :( jaj, hogy fogom ezt bírni......
Nem mondta, hogy miért állította le a 12 héten?
Én voltam kb egy évvel ezelőtt egy előadáson amit Dr. Naszódy kecskeméti endokrinológus tartott, és ő beszélt arról, hogy milyen jótékony hatása van a Metnek a terhesség végéig a pcos-nál. Az én belgyógyász háziorvosom is minden pcos kismamának a terhesség végig felírja a Metet.
Lehet,hogyha nem állít le róla, akkor most nem lett volna probléma. Ezért írtam, hogy kérdezd meg, hogy nem szedheted-e újra.
köszönöm, jól haladunk, 3alkalmon vagyok túl, 6órán és végig én vezettem ma :D élvezem, kezdek jobban figyelni a dolgokra :))
A név amúgy véletlen, én netről keresgéltem mint anno Rubennél, vagy 53nevet választottam ki aztán leírtam őket és kihuzigáltuk ami nem tetszett férjemnek....aztán Holda maradt a végére...de volt egy másik nevünk még Rubennél, Korinna ami nagyon tetszett. De Ő már Holdácska marad :D
Jelentése meg asszem jóságos vagy ilyesmi..kedves :D
szia Niky köszönöm aranyos vagy remélem neked is jo lesz a cukrod majd ird meg milyen lett az eredményed
Én is remélem ,hogy több ilyen nem lesz már várom ,hogy április legyen és a kezembe tartsam a picurkánkat.:D
Szia!
De jó, hogy elmúlt, vagyis inkább elaludtál és így nem érezted! :) Örülök, de remélem, többet nem fog előfordulni!
Örülök, hogy a cukrod is jó lett! :) Én ma voltam, holnap tudom meg az eredményt!
Utána abbahagyatták veled? Nekem több olyan kismama ismerősöm van, aki a Metet a terhesség végéig szedte.
Én is pcos vagyok, nekem jó lett az eredményem, lehet, hogy ennyit számított a D vitamin amit előtte fél évig kellett szednem?
Én 3 évig szedtem a Metet, de az inzulinom nem javult, aztán a háziorvos kiírta a D vitamint, és elhagyhattam a Metet. Zselyke Met nélkül fogant. De a háziorvosom azt mondta, hogyha nem akarom, hogy újra gond legyen, akkor a szülés után újra el kell kezdenem szedni a D vitamint.
Terhesség alatt nem lehet szedni, még akkor sem, ha tudjuk róla,hogy milyen jó a cukorra és az inzulinra, mert a babánál csontosodást okoz.
Kérdezz rá a Metforminra, hogy visszatérhetsz-e hozzá.
Az nem okoz gondot a babának.
Mára voltam visszarendelve a terhesgondozásra, nagy nehezen elbaktatok és nem is rendelt az orvos!!
Akkor mi a fenének adott mára időpontot?:-( Nagyon pipa vagyok, elegem van,:-( orvost váltok!! Az egyetlen dolog ami megnyugtat hogy holnap végre láthatom...holnap megyünk 4d-re!:-)Szerintetek nem gáz a 29. héten orvost váltani????