2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Hát igen, megnyugodtam egy kicsit. Persze most meg azon lehet izgulni, nehogy túl nagy legyen...
Na jó, leállítom magam, csak hát mindenen parázok... De szerintem ezzel nem vagyok egyedül:-)
Szia,
pont ezt a kiságyat néztem én is ki:-) ha a férjemnek is tetszik, megvesszük.
Babuci jól van, sokat mocorog, lassan kezdem megfejteni, mikor milyét mozgatja. Az elmúlt egy hónapban mindig azzal nyugtattam magam, hogy még 3 hónap múlva fog megszületni Liza, de most már nem lehet. az új időpont április 30. de ki tudja, hányszor változik addig. Szerencsére nem fáj semmim se, csak nagyon furcsa, hogy olyan dolgok jelentenek kihívást, amik eddig nem (pl. láb krémezés, szőrtelenítés... ;-) )
Mi kapunk kölcsön pelenkázó feltétet, szekrény nem lesz külön, mert nincs hely.
Fogunk menni pestre, de sajnos cora nem esik útba...
Én Auchan-ba megyek majd, ott is sok-sok cucc lesz! Textilpelus például 225 Ft/db áron lesz! :)
Szia!
Nagyon örülök, hogy minden rendben. Ne aggódj, be fog fordulni időben! :)
Sziasztok!!
Utálom ezt a hideget!! A kutyámnak se igen jön be, nem bírom rávenni, hogy kimenjen elvégezni a dolgát :D
Fiatalúr egész éjjel azt gyakorolta, hogyan kell anya hasfalába belenyomnia végtagjait roppantul élvezte, én annyira nem :) Most meg bezzeg durmol szerintem!! De legalább lábgörcs nem volt!!
Nekem párom ilyent csinál, már annyira várom hogy kész legyen!!
Köszi az infót! :)
Amúgy Auchan-ban pedig február 3-16-ig szintén sok-sok babacucc olcsón! :)
Csajok, corában baba-mama hetek febr 1-től, 15-ig, katalógus a honlapon.
Nem tudom jók-e az árak, de akit érdekel nézze meg.
Szia!
Köszi, mi jól vagyunk, megvagyunk! :)
Olyan gyorsan telik az idő, hogy az nem is igaz, mindjárt itt van április! Már annyira várom! :)
Sajnálattal hallom, hogy Neked több mindened fáj! :( Habár ez ilyenkor már ezzel jár sajnos...Mikorra is vagy kiírva?
A vizsgákhoz pedig nagy drukk! ;)
Jajj Te sajnállak nagyon!!! Kitartás!
Majd lefotóztatom magam a férjemmel és teszek fel :D
Szia!
Jajj, de sajnálom! :(
Örülök a jó eredménynek! Szuper! :))
Én nagy hasznát vettem a pelenkázónak, most, hogy nagyobb a pocakom, azóta nem emelem fel Gergőt oda, egészen eddig, ( több mint 1,5 év) ott pelusoztam! Rendezett minden, tárolni is tudod ott a holmikat. Én biztos nem szeretnék nélküle lenni!
:)))
Sziasztok!
Kinek milyen napja volt? Remélem, mindenki jól van, nem fáj semmitek, jól viselitek ezeket az utolsó heteket! :)
Én vagyis mi szerencsére jól vagyunk, minden délután estefele beiktatok egy kis pihenést, és így egészen kibírható. A házimunkát is beosztom. Habár áprilisig még van mit csinálni, ma éppen nagy szekrényeket kezdtük el kipakolni, mert szeretnénk a felesleges cuccokat, lim-lom-okat kidobálni. Hát lesz pár nap, de kell a hely Tomika rucijainak is! :)
Képzeljétek! Eddig nem voltam benne biztos, de ma estére igen. Megjelent az előtejem. Megnyomtam finoman a mellemet és jött belőle! :)
Remélem, tejem is lesz rendesen majd, habár tudom nem függ össze!
Szia!
Örülök, hogy már jobb lett a terhelésed, ez igazán jó hír! :)
Hát nem tudom, mi alapból kombi kiságyat vettünk, amihez tartozik a pelenkázó rész, csak lapot vettünk rá, szóval...Majd kiderül, mennyit fogjuk használni! :)
Amúgy hogy vagytok?
Megvan a tegnapi cukor terhelés eredményen
( ez már a 3. ), 0':5,4 , 120': 7,7 .
Végre határon belül vagyok!
Úgy örültem mikor hívott a védőnő!
Újabb kérdés: szerintetek szükség van pelenkázó szekrényre?-sokak szerint nem fogom használni, sokak szerint pedig fogom mert nem fogja birni a derekam a hajlongást!Na döntse el az ember, hogy mi is lenne a jó?!
Jó éjt mindenkinek szép álmokat :*