2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
sziasztok bajcsysok ti mit tudtok a fizetös szobàrol?'én ugy tudom 19.000ezer egy éjjszaka igaz ez??mert ha igen akkor hühaa én szeretnék külön szobàba lenni mert ott többetr lehet velem a csalàdom nem zavarunk senkit (és persze ök sem minkiet)na meg van sajàt wc-d és zuhanyzod.2010-ben azt hittem mindig hogy bepisilek mire elértem a wc-re ,csàszàr utàn kicsit lassan mentem.
én màr rendeltem szopishàloinget csak még nem jött meg.amugy minden megvan :-))jövö hétem megyek anyuhoz elhozom a babuci ruhàit:-))alig vàrom
szia:)még hálóinget meg melltartot kell vennem azo,n kivül van minden lassan szerintem majd összefogom késziteni hiszen nemsokkára itt az idö már nagyon várom,hogy április legyen annyira kiváncsi vagyook már a kis drágánkra:))))te mikor fogsz összepakolni?
huu lànyok kezdem uni ezt a telet ,alig tudom màr összecipzàrozni a kabàtom.ilyen frànya idöben ki sem tudunk menni Ibrahimmal sétàlni triciklizni,fel is jött ràm jopàr kilo.jo lenne ha sütne a nap.
én is holnap töltöm:-))még nincs összepakolva teljesen a csomim de màr beszereztem majdnem mindent amit vennem kellett.te összecsomagoltàl màr?
sziasztok csajok remélem mindenki jol van holnap töltöm a 30 hetet jo gyorsan megy az idö már nemsok van hátra nektek ,hogy áll a csomagotok össze van már rakva ha nem akkor ti mikor fogjátok össze rakni?
Szia!
De azt írtam!! :)
Nem értem, hova tünt az üzim! :S
szia eltünt az üzeneted ,most én vagyok hülye ???nem azt irtad hogy tegnap voltatok a g1.be és még mindig akcios??
Szia!Üdv itt a fórumon:) Hehe,én április 15-re vagyok kiírva:) Csak egy nap különbség van köztünk:) Hol fogsz szülni?
Szia!
Igazából nem tudok semmit, mert mikor kimondta a doki hogy mi a helyzet hirtelen sokkot kaptam:-)
,de hétfőn megyek vissza lesz ctg meg megnézi a súlyát és akkor megkérdezek mindent.Hüvelyi vizsgálat után mondta ugyhogy gondolom a méhszáj vagy méhnyak állapotából. Nekem sem voltak gondjaim, néha kidobtam a taccsot:-) de mostanában már nagyon fáj a derekam:-)
Még hálóinget kell vennem, meg betétet a kórházi csomagba, a többivel készen vagyunk.
Köszi! Nos, nekem is márc.24 a naptár szerinti kiírásom, csak az UH alapján még a 8. héten átprogramozták :) Én se bánnám, ha picit hamarabb jönne! Miből gondolja, hogy hamarabb jön? Érett a lepény? Vagy?
Igazán nem panaszkodhatok a terhességemet illetően, tök jól voltam végig! Mostanában kezdett dagadni a bokám, de ez is teljesen változó, van, hogy semmi!
Akkor Te már nagyon készülsz, nem igaz?
üdv az ujjaknak! Sote 1 klinika nagyon jó.Csak is dicsérni tudom ,a dokikat,meg a nővéreket.bár nem szültem még,nekem is a lánykám az első,de ott hoztak helyre.szó szerint szarból várat csináltak!!Ha tehetném én is ott szülnék az biztos!!
Nekem itt csinálták..
[link]
Szerintem nagyon hozzá értőek, én 2szer is voltam náluk.. Tallósi Máriához mentem mindkétszer, nagyon kedves nő!!! De ha az messze van neked, nézd meg ugyanez a cég van az Oktogonon is..
A G1 intézet, ami a 3. kerületben van, azt hiszem most nem akciózik, de azért lesd meg azt is..
Szia!
Köszi kérdésed.. :) Nem mondanám, hogy jobb, elvagyok.. Teázom, nyalogatom a mézet és a citromot.. :) Lázam most nincs, ennek örülök.. Szerintem csak sima meghülés, köze nincs a mostani influenza járványhoz..
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a kicsikhez! Gyors könnyű szülést és sok tejcsit :)
Ha esetleg érdekel vkit van egy alig használt (kórházból hazatérés után, csak a beindításra) mellszívóm, fél áron tovább adnám!
sziasztok tudja valaki hol van most akcios babamozi?
Köszike! Kíváncsi vagyok..
jujj de aranyos milyen kis pofia van:-)))
Én is az I.-en szülök. Én április 6-ra vagyok kiírva.
Nem kötelező.:)
Majd megírom, hgoy miről volt szó és milyen volt. Kíváncsi vagyok rá, és mivel első baba, az ismerőseink ajánlották, hogy mindenképpen menjünk el rá.
Hihi.. :) Én is a Sote I-en.. Merre laksz? Ha azt mondod, hogy a 3. kerületben, akkor eldobom az agyam.. Ennyi minden nem egyezhet.. :) Én április 19-re vagyok kiírva..
Szia:)
A SOTE I. sz. Női Klinikán fogok szülni. Ezek szerint nagyon egy idősek vagyunk:) Te hol?
További ajánlott fórumok: