2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Holnap este megyek dokihoz ctg-re meg megnézi a súlyát,tekintettel arra hogy eddig 4 kilót híztam, kíváncsi vagyok nagyon hogy mekkora lesz, már vettem egy kis csomag pelust remélem jó lesz rá (2-4kg)A kórházi csomagom is teljesen kész. most már csak a várakozás van :-) Ma feküdtem napközbe a bal oldalamon és olyanokat rúgott hogy csillagokat láttam, a bordáimon zongorázott :-) Tomika nem rugdosott ilyen durván.Nekem is a 28. héten már be volt fordulva,de nem tudom mikor fordult meg mert nem éreztem semmi különöset :-)
A csuklást én is a hasam alján érzem, de az lehet a pocakja is.. Nem? :) Annyira értek hozzá.. :))
Hmm, nem tudom, mert sok kismami írja, hogy érzi milye hol van a babának, de én nem tartozok közéjük! Szóval én csak az ultrahangból tudtam meg. Habár sejtésem volt, mert mindig odalentről éreztem a csuklást (mikor még nem volt olyan erőteljes, hogy az egész pocim beleremegjen). Ebből gondoltam, hogy lent lehet a buksija! :)
Ez tök érdekes dolog, mert nekem a 24.hét óta már tutira be van fordulva, de én nem is érzékeltem, mikor fordult be. Szerintem elég hamar, mikor még nem volt olyan nagy! :)
Köszike! :)
Az még egy kicsit odébb van.. :)
Nekem azt mondta a doki, hogy a 37 uh-ig.
Én szerdán kezdem a 33.hetet.. de fogalmam sincs hogy hogyan fekszik a bébikém.. Azt lehet valami jelből érezni? vagy csak doki tudja megállapítani?
Köszi Niky a szorítást!Én is arra koncentrálok,hogy majdcsak sikerül befordulni a babónak:) Gondolom a 36.hét után majd engem is gyakrabban akar látni a dokim.
Elvileg a 28-32.héten fordulnak be a babák,de utána is van még rá esély,csak egyre kisebb,ahogy csökken a helye a babának odabent.Volt,akinek a szülés előtt pár nappal fordult be:) Csak ehhez az kell,hogy egyéb gond ne legyen,mert ha pl.kevés a magzatvíz,vagy valami rendellenesség van mint nálam,akkor nagyon lecsökken az esélye.
Szia! Azért szurkolok még, hátha befordul kis manód! :)
Igen, tényleg nincsen sok köztünk! :)
Hát én 30. héten voltam orvosomnál és most ugye a 33. héten kell mennem, szóval már ez is gyakoribbnak számít! :)
Hányadik hétig kell beforduljon a pici?
Ciroka,a tiéd sem fordult még meg?Az én babám sem akar:( Sajnos van egy kis méh fejlődési rendellenességem,szív alakú a méhem,és mondta a dokim hogy lehet hogy emiatt nem is fog tudni megfordulni:( Ha a 36.heti UH-ra nem fordul meg,akkor szerinte már tuti császáros leszek.Kíváncsi vagyok mit mond neked holnap az orvosod!!
Hát én is kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az első, de úgy tűnik, hogy császáros leszek, mert nem akar befordulni a baba.
Ha így folytatódik,én is császáros leszek:( Szegény babám próbálkozik,de a méhem alakja miatt úgy néz ki,nem sikerül szegénykémnek megfordulni:(
Becses,már nekem sem rúg annyira,inkább mocorog,helyezkedik,kinyomja magát.Hú nagyon tud fájni amikor olyan nagyon kinyúlik bennem:) És nekem is gyakran csuklik,naponta 2-3-szor biztos.Örülök,hogy jobban vagy!!
Niky,csak két nap van köztünk,én ma töltöttem a 33.hetet:) Én a 32.héten voltam a dokimnál,de azt mondta,elég ha a 36.héten megyek újra hozzá.Úgyhogy addig nem kell gyakrabban,kíváncsi vagyok neked kell-e.Én Tena Lady Mini Plust vettem a gyógyszerésznő javaslatára,még viszonylag kényelmes,de nagyon jó nedvszívó és elég nagy is,több mint 2 dl folyadékot elbír.Remélem jó is lesz.
Ciroka,majd írd ám meg mit mondott a doki!Én is kíváncsi vagyok,mikor szülünk:D Nem bánnám,ha nem húznám el április 15-ig,jó lenne már húsvétra otthon lenni a picivel,micsoda ajándék lenne:) De hát ez nem kívánságműsor.Bár nem tudom,ha faros marad a babám,mit fog javasolni a doki,hogy elvigyem-e így is a 40.hétig,vagy mondjuk előtte valamikor betervezünk egy időpontot...Szerintetek??
akkor te leszel az elsö babàs köztünk és majd gyönyörködünk bennetek:-))
szia én is megint csàszàros leszek ,én az elsönél is nagyon véreztem én 4 cseppes tenàt vettem mostanra is .
Beleolvastam a 2012 márciusi babák fórumában. Már 5 baba megszületett februárban. Van akinek még 17 nap volt a szülésig, és mégis meglett. Úgyhogy, lehet, hogy az enyém meg márciusi lesz, pedig április elejére vagyok kiírva.
Kíváncsi vagyok holnap mit mond a doki.
Sziasztok Lányok!
Pár napja nem nagyon írtam, mert minden napra volt valami program, de azért olvasgattalak Titeket! :)
A kicsinkó Fiam nekem is folyamatosan tolja/nyomja ki valamilyen testrészét, annyira imádom! :) Habár sokszor kezdem érezni már, hogy kezd tényleg terhessé válni ez a terhesség! :)
Jövő hét szerdán kell mennem az orvosomhoz, aztán most már lassan gyakrabban kell majd hozzá is mennem szerintem. Kedden fogjuk tölteni a 33. hetet!
Azt hiszem, ma összeírom, mit kell még venni a csöppségnek, meg a kórházi csomagba is! :) Azért nincs már annyira sok időnk!
Meg 3 napja mosom, vasalom a kis rucikat. Jobb is már most, mert egyre kevesebbet tudok huzamosabb ideig állni! :(
Csajok! Tena Lady-ből melyik fajtát javasoljátok - aki szült már? Császáros leszek!
Köszi előre is!
Szép napsütéses napot Nektek! :)
Sziasztok.Látom mindenkinek mozgolódik a csöppség rendesen.Nekem nem rúg nagyokat,inkább csuklik,de azt jó sokat.Nagyon szomjas a drágám.:-)2 napig feküdtem mert benyeltem valami vírust.Harcoltam a lázzal,nehogy 38 fölé menjen.Teljesen kimerültem.Ma már 37 fölé nem ment.Pfff.Máskor simán kihordom az ilyet lábon,meg se kottyan.Szegény pici lányom is érezhette hogy valami van,mert szteppelt végig.:-)
Askim,tegnap az én babám sem volt semmi,úgy néz ki valami frontot éreztek a csöppségek:) Iszonyatosan helyezkedett,reméltem hogy végre megfordul,teljesen kinyomta magát,hol a bal,hol a jobb oldalamon,a végén már haránt feküdt,már azt hittem szétreped a hasam.Erre ma felkelek,és ugyanúgy lent rugdos:( Remélem jól sikerül a 4d-tek:) Én csak egyszer voltam,de nem megyek többet,teljesen el van bújva a picurim,semmit nem mutat magából.Majd tegyél fel képet:)
jo reggelt :hajnalban annyira beindult a csöpségem hogy csak na szo sszerint hullàmzott a pocakom éreztem mindenét .forrgott vagy pérgött nem tudo de hihetetlen volt.Ilyet még nem éreztem .pedig van màr egy kisfiam :-Dszerdàn megyek 4 d-re.alig vàrom.Ibrahimnàl a 28.héten voltam utoljàra és annyira élethü képet kaptam.biztos most még szebb lesz.szép napot mindenkinek
egyre erösödik a fészekrako ösztön:-D
hasonloan érzek nagyon nem könnyü a kicsik mellett az én fiam csak 18 honapos de annyira aktiv igy amikor ö alszik délutàn alszok éLn is amugy nem birnàm:-)
Sziasztok!Én holnap töltöm be a 33.hetet:) Én is rosszul vagyok ha kosz vagy rendetlenség van,mondta a párom hogy lassan seprű vagy felmosó nélkül a kezemben már fel sem ismerne:) Nagyjából én is jól viselem a terhességet,csak néha vagyok nyűgösebb,mikor itt fáj,ott nyúlik...Ma se tudtam megülni a seggemen,és egy órája kicsit görcsölgetek,inkább a derekam felől sugárzik,hát nem egy kellemes élmény,remélem most hogy lepihenek,elmúlik:S Még mindig nem pakoltam össze a kórházi cuccom,azt hiszem lassan muszáj lesz.
Nem tudom, nem mondta a doki.
Sziasztok!
Én most töltöttem a 31. hetet. Lányom lesz, Virág-nak fogják hívni. Az első babám. Nekem most még semmim sem fáj. 4 hónapig feküdtem, mert folyamatosan véreztem, nem bírtam fel sem kelni az ágyból, de most olyan jól vagyok, mintha nem is lennék terhes.
Az egyetlen kellemetlenség, hogy rengeteget járok pisilni :)
További ajánlott fórumok: