2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
lányok, Nektek is van egyre többször "mindjárt megjön" érzésetek??
ha ez normális, akkor én nem panaszkodom, sajnálom, hogy mindenki küzd valamivel, én lekopogom, az éjszakai nemalváson kívül egész jól vagyok, bár ma valahogy úgy helyezkedett picur, hogy nagyon fájt a gyomorszájam, picit hányingerem is volt, de ahogy olvaslak Titeket ez semmi
Jó reggelt kismamik!
Éjszaka elég rosszul aludtam fájt a pocakom de nagyon rendszertelenül úgyhogy nem foglalkoztam vele, reggel viszont amikor elmentem pisilni valami sűrű nyálkás nyúlós sárgás trutyi távozott. /bocs a részletekért/ egyből a nyákdugóra gondoltam és hívtam a dokit.Azt mondta hogy valószínűleg az eddig teljesen zárt méhszájam egy picit megnyílt és távozott a dugóm.. figyeljem magam, magzatvíz,vér,vagy fájdalom jelentkezése esetén kórház....
Szia Askim-ezzel a nyavajával küzdök én is kb 1 hete!!! Voltam dokinál: külsőleg Candibene krém, és Gynoxin hüvelytabletta! jajj nagyon rosz érzés nekem nem volt még ilyenben részem, szokatlan ez a sok sok folyás(ami víztiszta és néha fehér). Nagyon megvisel a dolog, miért is nem a terhesség végére szednénk össze valamit! Félek, nehogy a gyermekemnek is baja legyen :(
Mindenképpen konzultálj a dokiddal kezelni kell!!
Szép napot mindenkinek!!!
Jó reggelt Mindenkinek!Remélem jól aludtatok!Én a kislányom lábtornájára ébredtem odabent,meg se moccantam,nehogy abbahagyja:) Olyan jó volt:D Ma elutazunk anyósomékhoz,ott leszünk egész hétvégén,hátam közepére se kívánom ezt a hétvégét.Szeretem anyósomékat,csak ott lesznek sógoromék is,meg valami vadidegen vendégek,semmi kedvem hozzájuk,már nem szeretem ezt a sokadalmat,ráadásul onnan messze van a kórház ha ne adj isten valami történik...Aztán innentől befejeztem a máshol hétvégézést,remélem mostmár tudatosítja magában ezt a férjem is:(
Dondi,az a vérnyomás dolog nem jó:S Valami gyógyszert tuti fogsz kapni!A füledet mindenképpen nézesd meg,az elmondottak alapján lehet hogy tényleg be van gyulladva:( Szegény,elhiszem,hogy ki vagy borulva,hogy minden elér,de kitartás,már tényleg csak pár hét!!!!Szorítok hogy minden rendben legyen!!
Askim,szerintem menj el dokihoz mindenképpen,hogy megnézzem,mert erre önmagában egy külsőleges kenőcs lehet hogy nem lesz elég,a doki tudni fogja mit lehet ilyenkor használni.Én Pevaryl G kúpot használtam,amikor összeszedtem egy ilyen nyavalyát,de az még terhesség előtt volt,nagyon hatásos,sokkal jobb mint a Canesten kúp.Elvileg nem tilos használni terhesség alatt,de mindenképpen inkább az orvos tanácsát kérd ki!!
Sziasztok Mamik!
Úúúúú, jó sokat írtatok, de elolvastam mindent! :)
Látom senkinek nem könnyű. Nekem sem, egyre kevesebbet tudok aludni, már sehogy nem jó. A derekam fáj a legjobban. Tegnap voltunk UH-n, Biankánk becsült súlya 3200 gramm. Azt mondták számítsak 4200-4300 grammos babára, mert április 4-ig még van 1 hónap. 3 hete voltunk ezt megelőzően akkor volt 2200 gramm, hihetetlen hogy 1000 grammot nőtt ennyi idő alatt. Első babánk, remélem, hogy meg fogom tudni szülni, és nem kell császározni. Már alig várom, hogy megszülessen! :)
jó reggelt mindenkinek. igen lehet használni canesten krémet.kúpot nem.Gyógyulj meg mi hamarabb.
Hát én ismét nem tudok aludni,és elegem van már a fáradsából,,lehet engem meg befektetnek a kórházba,mert 140-es vérnyomásokat mérek 4 napja.nem vizesedek,meg nincs fehérje a vizeletben sem,csak a vérnyomásom szarakodik.Arról nem beszélve enni alig birok a fülem miatt.ahogy rágok úgy fáj a fülem.:((( totál kész vagyok.mi jöhet még.nem sokára indulok a szokásos vérvételre is a cukrom miatt,már ettől is ki borulok hetente szúrnak.pfff csajok,nem egyszerű a vége.bár a fülem végett aggódók, nem ám be gyulladt. remélem ti jól vagytok.pusz
sziasztok hát ez a nap nagyon nyomott volt már ugy keltem fel fáradtam egésznap olyan álmos voltam erre mostmeg még fent vagyok és jön az éjszaka se igy se ugy nem jo dejo ,hogy nemsokkára április már alig várom .
kedden megyek dokihoz kiváncsi vagyok mit fog mondani megkel hagynom ez a borotválkozás dolog nem semmi beletelik némi idöbe még elszorakozok a tükörrel de ez van kisfiam nagyon aktiv nekem még most is sokat rugdalozik :)egyre nagyobb a pocim kiváncsi vagyok mekkora lesz a végére.
Szia! Ugyan, nincs semmi gond a fejeddel, hékás! :)
Szép, tényleg átlagos méretű pocid van! :)
Szia!
Én is küszködtem a hangulatváltozásokkal aztán ajánlották a PULSATILLA C15 homeopátiás golyókat, azóta szedem és semmi bajom nincs semmi mellékhatása,teljesen természetes és nem drága.
szülés előtt és utána is szedheted. :-)
lányok, nagyon édesek vagytok :)
Zsóka kitartás, már nincs sok hátra!! :)
Szia Viki!
Szerinte semmi baj az arcoddal. Aranyos, és Boldog kismamis. A pocód meg olyan átlagos. Se nem kicsi, se nem nagy.:)
:-)
így már tuti menni fog :-)
hát tettem fel én is képet, valahogy a tükörben nem látom magam ekkorának, de így fényképen... úristen
a hasamat imádom, de a fejem... kiborító :)