2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Szia!
Óriási gratula hozzá! :)
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok! :)
Jajj, nagyon sajnálom!
Az érdekes, hogy az előbb kezdtem érezni kicsit én is megint. Pedig eddig pihentem, tehát még meg se erőltettem magam!
De amúgy általában, ha többet gyaloglok, akkor jön elő!
Én arra gondolok, valami ideget elnyom a baba, vagy nem tudom! :S
Jajj, azért vigyázz ám magadra! Nagyon!!!
A felkelés az előbbi pihiből is nehezen ment, szóval tudom, miről beszélsz! :D
És este mindig jóval nehezebb, az a poén! :)
Remélem, jó filmet néztek meg! :)
Én eddig moziztam, csak az ágyból! :):)
Hogy vagytok??? Mi jól vagyunk, lekopogom, de egyenlőre eszünk és alszunk, nagyon jó baba :-))és olyan imádni való, és hihetetlen, hogy itt van :-))
Lassacskán, de mindenkinek eljön az idő, nálunk borzasztóan gyorsan telnek a napok :-)
Treidli!
Juhúúúúúúú! Nagyon nagy gratula!:-)
Zsóka,
Nekem is volt hasonló, nyálkás nyúlós cucc, de csak egy kicsi. Én is egyből azt hittem, h. nyákdugó, ami persze simán lehet, pláne h mindenkinél teljesen másképp jön vagy nem jön...
Nekem mostanában a mellem annyira érzékeny, h. hozzá sem nyúlok és simán fáj. A méretéről nem is beszélve! Ami csak azért említésre méltó, mert eredetileg nem rendelkezem nagy cicikkel, de mióta terhes vagyok csak pislogok mekkorát nőtt:-)
Niky! Együtt érzek veled... nálam semmit nem csitult a forgó fájás. Iszonyatos, soha ilyet még nem éreztem. Már arra gondolok, hogy valami ideg becsípődött. Hétfő óta fáj, de csak ha megyek. Tegnap majdnem elestem a lépcsőn...
Ma voltam NST-n s a könnyeimmel küszködtem mikor gyalogoltunk be a kórházba, ráadásul a mozgásom is olyan érdekes lett. Has elől, fej hátul, s mindez lejt jobbra :).
Na,aktivizáltam magam:) Főzeléket főzök,és még táncoltam is egy jó zenére a rádióban:D Persze nem túl nagy lendülettel:D
Azt hiszem,kezd elmenni a nyákdugóm...Tegnap este vettem észre először,és most újra,hogy egy kevés kis "trutyi" jött,ilyen nyúlósabb,nem olyan sok,de tegnap is ilyet láttam.Ez az lehet?Mondjuk nem véres,de úgy tudom,nem is kell feltétlenül véresnek lennie.
De jó élet van ma a fórumon:D Én is totál kétbalkezes vagyok mostanában,török-zúzok itthon.Pár napja levertem a forró (és persze méregdrága) vasalómat amit a férjecskémtől kaptam,hát mit tudtam tenni,nehogy baja legyen,elkaptam az alkarommal...:) Tegnap a terhesambulancián vérnyomásmérésnél felkiáltott a nővér,hogy te jó ég hát velem meg mi történt,mondtam neki hogy az csak a vasaló mintája:D De már nem fáj.Mindent kiborítok,összetörök:) Katasztrófa.
Az éjszakai ágyban megfordulás tényleg borzasztó,olyan érzés,mintha 200 kg lennék,és egy parta vetett bálnának érzem magam.
A kedvem ma olyan semleges,a pocim és derekam sajog,állandó mensis érzés.És valahogy nagyon fáradtnak érzem magam.Főzni kellene,de ahhoz sem érzek erőt.De mostmár muszáj feltámadni,ebéd után elsétálok postára is,van egy kis domb visszafelé,remélem nem kell felhívnom a páromat,hogy jöjjön el értem kocsival,mert nem bírok hazasétálni:D
egyszer szívesen megnézném;-)
most egy kicsit elköszönök, barátnőmmel megyek moziba:-) már nagyon várom, jó darabig úgyse jutok el ilyen helyre.
De jó! Örülök neki, hogy jó a kedved ma! :)
És nem Neked kell főznöd, hmm, azt én is imádni szoktam! :)
mintha csak magamat látnám:-) bocs, de muszáj volt nevetnem;-)
ha valami a földre kerül, két verzió van, az egyik hogy terpeszben rogyasztok, a másik nálam is a fél spárga.
cipőt meg csak guggolva tudok felvenni, széken ülve nem megy.